Utorak 14 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Znanstveni radovi

SUPER KLINCI

31 Kol 2012
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
x_men

PODIVLJALA EVOLUCIJA STVARA SUPER - LJUDE!

Rađaju se djeca sa super - moćima, djeca budućnosti

Hoće li duhovnost nadvladati materiju, pa ćemo naprosto fizički nestati i pretvoriti se u energiju i inteligenciju? Hoćemo li ipak ostati u ljudskom obliku, ali ćemo komunicirati telepatski? Hoće li um postati supersvjestan? Ne zna se. To znaju jedino neki novi klinci kojima baš i ne vjerujemo.

Evolucija nikad nije stala. U jednom je trenutku usporila, a onda su se počeli rađati neki novi klinci koji su drugačiji, neprihvaćeniji, pa čak stavljeni i na marginu društva. Da su to djeca koja nas uvode u višu fazu razvoja čovječanstva, počelo se špekulirati krajem 70-tih godina uočavanjem sve većeg broja 'neobične' djece koja su (u početku s rezervom) postala predmetom brojnih istraživanja. Znanstvenici su ih nazvali šestom rasom jer su, između ostalog, dobrano razvili to 'zakržljalo' čulo - intuiciju. Jesmo li zakročili u novo doba u kojem djeca koriste mozak u puno većoj mjeri i je li vrijeme da ih se uzme za ozbiljno? Obzirom da je dokazano kako svaki čovjek zrači određenu frekvenciju, tj. magnetsko polje koje se odražava kroz boju aure, kod prve otkrivene skupine ove djece, uočena je plava aura zbog koje su i dobili ime Indigo djeca.

Telepatska komunikacija

Plava boja predstavlja čeonu čakru i odgovorna je za intuiciju i psihičke sposobnosti, a to su upravo odlike koje krase ovu djecu. Osim što su izrazito intuitivna, ona su i kreativna, produhovljena, vođena logikom i vrlo napredna, ova je skupina također svojeglava, do genijalnosti proučava samo ono što im se sviđa i odbija autoritete. Kineski su se stručnjaci malo podrobnije pozabavili ovom skupinom genijalaca na način da su desetero 'indigo' klinaca bez aparata morali dijagnosticirati razne bolesti u čemu su se pokazali jako dobri, no zapanjujuće je da je svih desetero djece kod trudnica vrlo precizno odredilo položaj ploda i pogodilo spol. Poznato je da je iskorištenost ljudskog mozga nevjerojatno mala, manja od 10%. Što je s ostatkom? Um se dijeli na svjesni, podsvjesni i supersvjesni i dok se o prva dva manje-više sve zna, postajemo li svjedoci početka korištenja supersvijesti i većeg kapaciteta mozga? Moguće, ali za početak, moramo početi prepoznavati i uvažavati nove super-generacije.

Komunikacija s nevidljivim entitetima

Indigo djecu naslijedila su Kristalna djeca, mali filozofi i duhovnjaci, vrlo neshvaćeni, obdareni telepatskim sposobnostima, ljubitelji prirode i kristala koji kasno progovore i zapravo nemaju potrebu za verbalnim izražavanjem, sposobni vidjeti različite entitete nevidljive našem oku zbog čega odbijaju spavati sami. Izuzetno su ranjivog senzibiliteta, loše reagiraju na jake boje i glasove, pa se mnogi stručnjaci slažu da ovakva djece 'bježe' u autizam kako bi se zaštitila.Njihova pojava uočena je 1995. godine i smatra se da je to generacija koja je podigla evolucijsku ljestvicu. Ovaj podatak bi trebalo pomnije razraditi, jer ako je autizam svjestan bijeg nesvaćenih genijalaca, onda bi mu se mogao odrediti drugačiji pristup koji bi doveo do možebitnog izlječenja. Samo, izlječenje zapravo i nije najsretniji izraz jer, možemo li i moramo li liječiti genijalnost ili je naprosto trebamo prihvatiti? Čovjek, kao nebrojeno puta do sada uostalom, osjeća strah od nepoznatog i kvalificira ga kao nešto što je opasno i neprihvatljivo. Kada bi stvari proučili s malo manje rezerve, onda bi ovu djecu mogli doživjeti kao spas čovječanstva. Slučaj malog kineskog dječaka s plavim, svjetlucajućim očima bila je vijest koja je obišla svijet. To je dječak koji, dokazano, jednako dobro vidi po danu, ali i po mraku. Bio je tema raznih rasprava i zaključaka u kojoj se ipak istaknuo jedan: da je to dijete budućnosti, jedno od prvih koji će biti obdareni noćnim vidom.

Upravljanje energijom

Djeca duge donijet će sa sobom neke nove karakteristike. Za razliku od Indigo djece, oni jasno razlikuju dobro i loše, mogu mijenjati energiju iz negativne u pozitivnu, smatraju se 'poslanim' poboljšati svijet, obožavatelji boja i šarenila, ljubitelji svih ljudi neovisno o boji kože. Znanstvenici nisu skloni ovoj skupini jer tvrde da datiraju još i 70-tih te da su ogranak hipija koji ima odlike sekte.

Bilo kako bilo, našu budućnost stvaraju neki novi scenaristi i bilo bi interesantno znati kako će čovjek izgledati kroz stotinjak godina, ako imamo dokaze da je evolucija odradila samo dio. Hoće li duhovnost nadvladati materiju, pa ćemo naprosto fizički nestati i pretvoriti se u energiju i inteligenciju? Hoćemo li ipak ostati u ljudskom obliku, ali ćemo komunicirati telepatski? Hoće li um postati supersvjestan? Ne zna se. To znaju jedino neki novi klinci kojima baš i ne vjerujemo. Stoga, imate li dijete koje ima svoj cilj, ne surađuje, zatvara se u sebe, 'čudno je' ima 'adhd', 'autistično je', zločesto je i razmaženo, ne zaletavajte se sa kaznama. Možda ste na svijet donijeli super-dijete, a da to i ne znate

preuzeto sa

http://www.dnevno.hr

 

 

 

 

 

 

Bilo, kako, bilo, našu budućnost, stvaraju neki novi

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno