Srijeda 15 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Znanstveni radovi

ANOMALIJE U SUNČEVOM SISTEMU

14 Lis 2011
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
suncev_sistem

Anomalije u Sunčevom sustavu

Naše neposredno svemirsko susjedstvo, naš Sunčev sustav prepun je misterija koje dan danas zbunjuju znanstvenu zajednicu i javnost. Iako su astronomija, astrofizika i astrometrija znanosti koje se više ne bi trebale smatrati u povojima, one još uvijek nemaju objašnjenja za mnoga pitanja koja se tiču našeg solarnog sustava. Pa krenimo redom.

 Astrometrične anomalije solarnog sustava, su jedna od najčudnijih zagonetki, naročito ako se uzmu u obzir one oko planete Zemlje, po radu koji je objavljen u online knjižnici Sveučilišta Cornell, postoje barem četiri neobjašnjive astrometrične anomalije povezane s astrometričnim podatcima.

Najviše uznemirava podatak kada letjelica prilazi Zemlji bliže od 2000 kilometara ili manje, često se pojavljuju promjene u orbitalnoj energiji gledano na jedinice mase.

 

 

Zbog obilja članka nastavak na ovome linku

http://www.4dportal.com/hr/dnevne-vijesti/znanost/2062-anomalije-u-suncevom-sustavu

 

 

preuzeto sa

http://www.4dportal.com

 

Astrometrične, anomalije, solarnog, sustava, su jedna

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno