Utorak 5 Ožujak 2024

Pretraga

OČEKUJE VANZEMALJCE

04 Tra 2014
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

bil klinton

 

Nekadašnji američki predsjednik Bill Clinton priznao je prilikom gostovanja u emisiji poznatog voditelja Jimmyja Kimela na televizijskoj mreži ABC da ga uopće ne bi iznenadilo kada bi se saznalo da vanzemaljci zapravo postoje .


- Ako nas netko posjeti jednog dana , uopće neću biti iznenađen . Samo se nadam da to neće biti kao u filmu " Dan neovisnosti " - rekao je Clinton kroz osmijeh i dodao da se na temelju modernih teleskopa zna da je u posljednje dvije godine otkriveno više od 20 planeta na kojima bi mogao postojati život .

On je otkrio da ga tema prisustva " malih zelenih " poprilično interesuje i da je jedna od prvih stvari koje je učinio nakon što je došao na vlast bila da pošalje svoje pomoćnike da istraže " Oblast 51 " , odnosno poznatu američku vojnu bazu u Nevadi , kako bi se uvjerio da li ih tamo možda ima .
Clinton je naglasio da je na početku mandata posebno proučio dokumenta o slučaju " Roswell " , mjestu gdje je navodno pala izvanzemaljska letjelica 1947, a poslije čega je nastala jedna od najvećih NLO misterija u povijesti .

Kada ga je Kimmel upitao da li bi čovječanstvu otkrio saznanje da vanzemaljci postoje da je imao uvid u to , Clinton je bez razmišljanja odgovorio da bi to odmah učinio

 

preneseno sa:
http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/393908/Klinton-ocekuje-vanzemaljce

 

 

 

 

 

 

 

On je otkrio, da ga tema, prisustva " malih zelenih ," poprilično, interesuje

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno