Utorak 14 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

LJEKOVITO BILJE

18 Lip 2012
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
graviola
ZDRAVLJE I ALTERNATIVNA MEDICINA
GRAVIOLA-EXTRACT Prevencija i prirodni uništavač stanica raka i tumora
Veliki broj poznatih znanstvenika i doktora zagovara preparat Graviolu kao moguću alternativnu opciju prevencije i samog izlječenja tumora i raka.
Graviola je trenutno najpopularniji preparat prirodne medicine o čijim dobrobitima se vijest sve više širi. Ovo čudesno stablo koje raste duboko u Amazonskoj prašumi, učinkovito i na prirodni način uništava stanice raka snagom čak 10.000 puta jačom od kemoterapije, a da pri tome ne šteti zdravim stanicama kao što je to slučaj kod kemoterapije. Stoga, prirodna terapija Graviolom ne uzrokuje ekstremne mučnine, gubitak težine te gubitak vlasišta.
Latinski naziv Graviole je Annona muricata. Radi se o zimzelenoj biljci, porijeklom iz Srednje i Južne Amerike. Graviola ima ugodan, slatkast okus kojeg uspoređuju s kombinacijom ananasa i jagoda s kremastom notom koja podsjeća na kokos ili bananu. Na engleskom jeziku, Graviola ima nadahnuti naziv “soursop” što znači Izvorni sok. Zreli plodovi graviole su izvor vitamina C, B1 i B2 i fosfora.
O ljekovitosti Graviole saznajemo od jednog od najvećih američkih proizvođača lijekova koji je ovaj plod podvrgnuo na više od 20 laboratorijskih testova koji su se provodili od 1970-ih godina. Istraživanja su pokazala da ekstrakt Graviole ubija maligne stanice čak 12 vrsta karcinoma, među kojima su karcinom debelog crijeva, dojke, prostate, pluća i gušterače.
Mnoge studije sa Katoličkog sveučilišta u Južnoj Koreji te sveučilišta „Purdue“, potvrdile su da graviola selektivno cilja i precizno ubija stanice raka između ljudskih stanica čak 10.000 puta učinkovitije od Adriamycina (lijeka koji se koristi u kemoterapiji), ostavljajući zdrave stanice netaknutim, što je razlikuje od kemoterapije koja neselektivno uništava sve reprodukcijske stanice (kao što su želudac i stanice kose). Istraživanja su objavljena u časopisu „Journal of Natural Products“. Danas je poznato da biljka graviola osim toga što ubija rak, povoljno djeluje na rad unutarnjih organa.
Iako je najpopularnija zbog snažne učinkovitosti u prevenciji i borbi protiv raka i tumora, Graviola ima i druge blagodati:
• Antikancerogeno svojstvo, prevencija tumora
• Antibakterijsko, antigljivično i antiparazitno djelovanje
• Jača imunološki sustav i štiti od smrtonosne infekcije
• Jača tijelo i pojačava životnu energiju
• Pomaže kod stresa, depresije te živčanih poremećaja
• Ima umirujući efekt
• Snižava visoki krvni tlak
• Podrška je limfnom sustavu i cirkulaciji
• Pomaže u liječenju bolesti srca, astme, artritisa, dijabetesa te problema s jetrom
Graviola djeluje na više razina u prevenciji i liječenju karcinoma i tumora: uništava stanice raka bez štetnih nuspojava, štiti imunološki sustav, pomaže u izbjegavanju smrtonosnih infekcija, uspostavlja normalan rad organa, vraća životnu energiju te pozitivan životni stav.
• U peruanskoj Amazoniji čaj od listova graviole upotrebljava se kao sredstvo za smirenje i protiv dijabetesa
• U brazilskoj Amazoniji čaj od graviole poznat je kao lijek za jetru
• U Indiji se preporuča za bolji san, protiv bolesti žuči, prehlade kao i za brze otrežnjenje pijanaca
• U Africi ga koriste kao analgetik i često nalazi primjenu u liječenju dječje groznice
• Razni dijelovi Graviola stabla, uključujući koru, lišće, korijenje, plod i sjemenke ploda se stoljećima koriste u medicini južnoameričkih Indijanaca za liječenje bolesti srca, astme, problema s jetrom i artritis
• Plodovi i sok od graviole se tradicionalno upotrebljavaju za liječenje groznice, dijareje te za stimulaciju izlučivanja mlijeka kod dojilja
Zanimljivost o otkriću Graviole:
Prilikom istraživanje pronalaska lijeka za rak, jedan od američkih farmaceutskih magnata otkrio je čudotvornu Graviolu i njenu zapanjujuću snagu pri selektivnom uništavanju stanica raka bez propratnih nuspojava karakterističnih za konvencionalne lijekove i kemoterapiju. Nacionalni centar za istraživanje raka provodi prva znanstvena istraživanja 1976.godine. Rezultati su pokazali da su lišće i stabljike Graviole učinkovite u napadu i uništavanju malignih stanica.
Zbog sebičnih interesa pojedinaca i gigantskih farmaceutskih  korporacija koji su zarad mogućeg profita čuvali ovu blagodat prirode kao tajnu, tisuće ljudi dnevno je umiralo ne znajući da je odgovor za prevenciju i izlječenje od raka na dohvat ruke- u prirodi, u Gravioli.
Velike farmaceutske korporacije su ovo otkriće držale podalje od javnosti jer, po federalnom zakonu koji govori da se prirodni sastojak ili biljka ne može patentirati, nisu imali mogućnost izvući ozbiljan profit iz komercijalizacije prirodnog lijeka. Tako su pokušali sintetizirati najmoćniji sastojak Graviole koji ubija stanice raka. Nakon sedam godina neuspjelog testiranja, zatvorili su projekt sa ogromnim gubitkom i odlučili ne podijeliti sa javnošću svoja istraživanja.
Na sreću, jedan od znanstvenika je javno progovorio o dobrobitima ove biljke čije su blagodati sada postale dostupne cijelom svijetu. Cijeli niz kasnije provedenih istraživanja potvrdio je učinkovitost Graviole, ali su rezultati često ostajali skriveni od očiju javnosti.
Kontraindikacije: Ne koristiti za vrijeme trudnoće ili dojenja. Osobe sa niskim krvnim tlakom trebaju pratiti krvni tlak dok uzimaju Graviolu.
Doziranje:
Pakiranje Extracta Graviole sadrži 60 kapsula, jedna kapsula sadrži 120 mg. Dnevno se uzima jedna do dvije kapsule. Zbog učinka opuštanja, najbolje ju je uzimati uz večeru, 2-3 sata prije spavanja. Pijenje puno vode (najmanje 1,5 l) je korisna za ispiranje mrtvih i umirućih stanica iz tijela te smanjenje Herxheimer reakcije. Pri dugotrajnom korištenju potrebno je praviti pauze.
Za narudžbu Graviole molim kontaktirajte nas na e-mail: zdravlje.prirode@gmail.com
ili na mobitel: 097 77 88 108.
preuzeto sa
Pakiranje, Extracta, Graviole, sadrži, 60 kapsula
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno