Nedjelja 2 Travanj 2023
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62

Pretraga

Kako postići veći seksualni užitak ?

11 Ožu 2009
(Reading time: 2 - 4 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Ako ste mislili da jastuk služi samo za dobar san, niste u pravu. Prije spavanja možete ga upotrijebiti i za obogaćivanje noćnog seksa prije spavanja.

 

sex velika

 

Misionarski položaj pruža mnogo užitaka, jer stidna kost muškarca pritišće klitorisi tako pojačava stimuliranje vagine, a ako vam je već dosadio standardni misionarski položaje , ovdje vam je savjet kako ćete taj položaj malo obogatiti. Žena si pod križni dio kralježnice treba namjestiti jastuk i na taj način uzdignuti svoje bokove i zdjelicu. Partner neka ležeći položaj zamijeni klečanjem i svoje noge skvrči na taj način da njena bedra dođu na njegova. Isti bi položaj postigli ako bi ona sjela na njega, a on bi jednostavno legao na leđa, ne ispruživši noge. Takva verzija misionarskog položaja osim penetracije partneru omogućava i da prstima stimulira njen klitoris . Ako se on nagne nad njeno tijelo, ona će na svojoj vagini ponovno osjetiti pritisak njegove stidne kosti, ovoga puta možda još intenzivnije što će nedvojbeno voditi do krasnog orgazma.                kliknite na read more....

Njena uzdignuta guza

Zaboravite na onaj standardni, takozvani pasji položaj, jer seksati odostraga možete i na drugi, zanimljiviji način - a za to vam je potreban samo strong jastuk. Partnerica neka legne na trbuh i jastuk namjesti ispod bokova i vagine. Tako će njena stražnjica biti lagano uzdignuta što će vama, dragi muškarci, omogućiti lakšu penetraciju. Na nju legnite cijelom dužinom i kod penetracije pomičite samo bokove. Taj će vas intimni položaj sigurno pošteno uzbuditi. Ako ćete u spomenutom položaju biti međusobno priljubljeni, to će još dodatno stimulirati vaš penis, što naravno podrazumijeva i više užitaka tijekom seksa. Ako će imati raširene noge, a vaše će biti među njenima, ona će osjećati snažno trljanje vaših muda o njen klitoris, što će je vrlo brzo odvesti do prilično snažnog orgazma. Isti je položaj također više nego podesan za analni seks. Kako tijekom analnog seksa neće biti trljanja muda o klitoris , tada je najbolje da muškarac ruku zavuče do vagine i prstima stimulira njen klitoris .

sex velika

 

Uzdignite njegov penis

Drage dame, ako želite obogatiti položaj, kod koga ste vi gore, ovaj je mali savjet posvećen posebno vama. Mnogo žena tijekom seksa voli uzjahati svog partnera, jer na taj će način one određivati tempo seksanja, a istovremeno svoj klitoris mogu trljati o partnerovu stidnu kost što, naravno, omogućava još više užitaka. Kako bi penetraciju, ali i pritisak na klitoris , osjetile što bolje, neka si vaš dragi namjesti jastuk ispod svoje guze. Tako će njegov penis biti malo uzdignutiji, a vi ćete ga bolje osjećati u svojoj unutrašnjosti. I pritisak njegove stidne kosti na vaš klitoris biti će jači i intenzivniji.

 


Solo užici s jastukom

Dogodi li vam se da vas kada ste sami uhvati želja za seksom, vašeg partnera koji bi vam mogao pružiti utjehu ni od korova, a prsti baš i nisu ono što bi vam bilo ono pravo? Sve što u takvom slučaju trebate za simulaciju seksa je strapon i jastuk, koji treba biti nešto tvrđi, kako bi mogao dočarati osjećaj muškog tijela. Strapon jednostavno privežite oko jastuka i priuštite si točno onakav seks kakvog želite i trebate. Zaslugom zategnutih traka i tvrdoće jastuka vibrator će ostati na svojem mjestu, bez obzira na to koji ćete položaj izabrati.  Na nj možete sjesti ili simulirati misionarski položaj. Vjerojatno se u ovom trenutku mnogi čitatelj uhvatio za glavu, ali ako znate na kojem principu djeluju seks strojevi, znati ćete da je to to! A seks strojevi su malo veća seksualna pomagala, na koja žena može sjesti ili će njihov vibrator raditi u položaju odostraga i dok stroj radi, ona uživa! I hop, evo orgazma.

Odabrao: Danijel Folnegović

Preuzeto sa: http://pincom.info

 

 


Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno