Srijeda 15 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MARMULUK

11 Pro 2011
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
alkohol

Otkriven lijek koji riješava mamurluk u samo 15 minuta!

Kombinacija aspirina i kofeina novo je otkriće koje će vas spasiti od mučnine, umora i povraćanja uzrokovanog pretjeranim alkoholiziranjem.

 

Mamurna jutra koja ste dosada jedva preživljavali postati će stvar prošlosti.

Američki znanstvenici na čelu s Brennom Haysom, ženom koja nema farmaceutskog iskustva lansirali su lijek koji će mnogima olakšati život.

>> Nikad ne biste pogodili kako Mladen liječi mamurluk

Nakon što je isprobala bezbroj bezuspješnih recepata protiv mamurluka odkučila je izumiti svoj. Tako je spojem 500 miligrama aspirina, 60 miligrama kofeina i antacida za smirenje želuca došla do idealne kombinacije koja zaista djeluje.

Američka Uprava za hranu i lijekove ga je odobrila te se može nabaviti u SAD-u, a dostupan je i na internetu te će ga se uskoro moći naći i u Britaniji.

 

Preuzeto sa

http://dnevnik.hr

 

 

Nakon, što je, isprobala bezbroj ,bezuspješnih, recepata

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno