Četvrtak 6 Kolovoz 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hrvati vjeruju u vanzemaljske posjete

25 Ruj 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
vanzemaljci

"Željeli ste znati"

45 posto Hrvata vjeruje da su nas izvanzemaljci već kontaktirali

Istraživanje je naručio Discovery Channel, a rezultatima će se baviti njihov dokumentarac.

Oko 45 posto Hrvata vjeruje da su izvanzemaljci stupili u kontakt sa Zemljanima, otkriveno je između ostalog u istraživanju kojeg je danas objavio Discovery Channel. Kako pišu Nezavisne novine, rezultati istraživanja bit će prikazani u serijalu na temu smisla života i paranormalnih pojava pod imenom "Željeli ste znati" čija će prva epizoda biti emitirana u utorak.

 

 

Istraživanje je u kolovozu i rujnu provela tvrtka za istraživanje tržišta Daedalus Millward Brown, a ispitano je više od 3000 punoljetnih muškaraca i žena koji žive u gradovima Hrvatske, Slovenije, Srbije, Rumunjske i Bugarske. Pokazalo se kako među razmišljanjima stanovnika ovih zemalja postoje značajne i zanimljive razlike.

 

Rezultati su pokazali kako je Srbe podijelilo pitanje nastanka svemira - 41 posto vjeruje da je svemir stvorio bog, a 42 posto da je svemir posljedica Velikog praska. Na strani potonje teorije je i 57 posto Hrvata i Bugara, 53 posto Slovenaca, dok 49 posto Rumunja vjeruje da je bog tvorac svemira.

Srbi su podijeljeni i oko pitanja života izvan Zemlje, pa ih oko 40 posto vjeruje da izvanzemaljci ne postoje, dok jednak postotak smatra da postoje, ali još uvijek nisu stupili u kontakt sa Zemljanima. S potonjima se slaže i 67 posto Hrvata, od čega dvije trećine vjeruje da su već stupili u kontakt s nama, ali se to taji.

Što se proročanstava o kraju svijeta tiče, u vjerski scenarij najviše vjeruju Rumunji, a potom i Srpkinje. 21 posto Hrvata, 22 posto Srba i 22 Slovenaca kao uzrok kraja svijeta vidi ljudsku pogrešku, poput rata ili nuklearne katastrofe, dok manje Rumunja i Bugara dijeli isto mišljenje.

Istraživanje je također pokazalo da samo dva od 10 ljudi žude za vječnim životom, što želi pogotovo malo Srba i Slovenaca. Čak 67 posto Srba zadovoljno je sadašnjim životnim vijekom, što je mnogo više od stanovnika ostalih zemalja. Bugari, Hrvati i Slovenci žele živjeti između 100 i 200 godina, ali ne vječno.

 

Autor

 

ba/VLM

 

preuzeto sa

http://www.vecernji.hr

 

 

Oko 45, posto, Hrvata ,vjeruje da su, izvanzemaljci stupili

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno