Subota 6 Ožujak 2021

Pretraga

''Teorije'' zavjere

VIJESTI KOJE SE ČITAJU IZMEĐU REDAKA (Institut Ruđer Bošković i Agrokor dogovaraju suradnju)

06 Ožu 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
          59676     Znanstvenici Instituta Ruđer Bošković i predstavnici koncerna Agrokor održali su danas radni sastanak o suradnji, gdje je dvadesetak znanstvenika IRB-a prezentiralo prijedloge moguće suradnju bazirane na specifičnim metodama i tehnologijama koje prate svjetske trendove primjene visokotehnoloških znanja a koje bi mogle koristiti Agrokoru u poboljšanju proizvodnih procesa i kvaliteti proizvoda u prehrambenoj industriji.

Cilj sastanka, održanog na poziv ravnateljice Instituta Ruđer Bošković Danice Ramljak, bio je utvrditi područja u kojima se može ostvariti zajednička suradnja, navodi se u priopćenju Instituta. Delegaciju Agrokora predvodio je izvršni potpredsjednik poslovne grupe za maloprodaju Ante Todorić, koji je istaknuo da su Agrokoru, najvećoj privatnoj tvrtki u Hrvatskoj i jednoj od najjačih tvrtki u Jugoistočnoj Europi, potrebni znanje i vrhunske tehnologije kako bi visokotehnološkim proizvodima bili tržišno konkurentniji, a IRB je u tome idealan partner.

Pozvao je cijelo hrvatsko gospodarstvo da slijedi primjer Agrokora i IRB-a i radi na jačanju suradnje hrvatske znanosti i gospodarstva, a pozvao je i znanstvenike Instituta da obiđu proizvodne pogone Agrokora i da sa njihovim stručnjacima preciznije definiraju buduću suradnju. Pomoćnik ravnateljice IRB-a za financije i suradnju s gospodarstvom Marin Roje istaknuo je da su znanost i tehnologije snažni čimbenici razvoja modernog društva i ukazao je na važnost jačanja daljnje suradnje IRB-a i tvrtke Agrokor.

U tom smislu IRB može biti snažan partner u području potencijalnog razvoja novih tehnologija, pružanju specifičnih usluga kontrole proizvoda i transfera znanja i edukacije zaposlenika Agrokora. Roje je istaknuo da u nekim područjima istraživanja IRB posjeduje znanstveno-istraživačku opremu i ekspertizu jedinstvenu u Republici Hrvatskoj i široj regiji te može značajno doprinijeti unapređenju postojećih tehnoloških procesa u Agrokoru. (Hina/HRsvijet.Jeli počima ciljano trovanje hrane radi depopulacije, koja je već više od 60% zatrovana, a koju će nam kroz reklame predstavit kao najbolja za nas. (NIJE BITNA KVALITETA NEGO ETIKETA)
A institut Ruđer Bošković je jedna druga priča za sebe, to je ustvari leglo MASONA.

 


        Ruđer, Bošković. Masonerija,depopulacija     

O autoru
Author: Toni BlaževićEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno