Utorak 5 Ožujak 2024

Pretraga

''Teorije'' zavjere

Invaziju izvanzemaljaca snimio zaprepašteni ribar

04 Velj 2024
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Invaziju izvanzemaljaca snimio zaprepašteni ribar

Ribar je ostao zapanjen nakon što je snimio očaravajuću snimku onoga što je rekao da izgleda kao "NLO oblaci" koji lebde na nebu iznad mora, a jedan je promatrač rekao da izgleda kao nešto iz filma o invaziji izvanzemaljaca. Postoji tanak sloj prošaran mnogim savršeno okruglim, gušćim slojevima. Podsjećaju na leteće tanjure koji lebde iznad mora. Uočen je u blizini Key Westa, Florida, SAD. Ribar upita: “Je li itko prije vidio takve oblake? Pecali smo kraj Key Westa." Lokalni stanovnik Chris rekao je: "Gledao sam dovoljno filmova o invaziji vanzemaljaca da bih točno znao o čemu se radi." Isus je napisao: "NLO u stealth modu." A Tobbe je odgovorio onima koji su vjerovali da su to samo oblaci. Rekao je: "Ovca: 'U redu je, bah.' Ali to su zapravo rupe u obliku pada, poznate i kao oblaci igle. Rupa padajuće pruge je velika rupa, obično kružna ili eliptična, koja se može pojaviti u cirokumulusima ili altokumulusima. Oblaci u obliku rupe nastaju kada prehlađena voda u oblacima iznenada ispari ili se smrzne. Mogu biti uzrokovani prolaskom zrakoplova. Nalaze se na nadmorskoj visini od 2.000 do 49.000 stopa.

0 PAY VIDEO Fisherman films UFO clouds hovering eerily above sea

Prije samo nekoliko mjeseci, drugi čovjek u Kaliforniji snimio je nešto slično. Čovjek koji je snimio objekt u obliku Tic-Tac izdao je jezivo upozorenje nakon što je svjedočio nestanku "neljudskog" NLO-a na noćnom nebu. Jason Beard iz Clovisa u Kaliforniji rekao je da je primijetio da se nešto "brzo kreće" iznad njega, ali je isprva mislio da je to dron ili avion dok nije shvatio da bi to mogao biti NLO. Vjeruje da "nismo sami" te je svoje zastrašujuće iskustvo podijelio na Facebooku. On je prošlog mjeseca napravio neobično opažanje i čak pozvao prolaznika da svjedoči fenomenu koji se dogodio te večeri. 22. listopada kamerom je snimio misteriozni objekt. Jason je počeo izvještavati o svom viđenju tek nakon što su lokalni mediji pronašli njegov video. Rekao je The National Desku: “Slučajno sam pogledao u nebo, a nikad nisam pogledao u nebo, i vidio sam tu stvar kako pluta. lopta, a ova stvar je samo brzo klizila.” U videu možete vidjeti kako se baca predmet u obliku križeva. Može se čuti kako se uzbuđuje zbog mogućnosti snimanja NLO-a kamerom. "Što je ovo dovraga? Vidi u što gledam, čovječe, trebao bi pogledati ovu stvar. Sitnica, sitnica gore”, govori prolazniku.
Samoproglašeni stručnjak za NLO koji se naziva @tictacufo koristio je alat za poboljšanje kako bi dokazao da je Beard uhvatio NLO na filmu. "Ako pogledate video, možete vidjeti veliku kuglu energije ispod broda, a brod je vidljiv u sredini i samo ova velika ljubičasta energija", rekao je. “Samo je izgledao... izgledao je staro. Izgledao je neljudski." “Dakle, vidimo ljubičastu boju upravo ovdje, ovo je energija koja okružuje objekt, objekt je zapravo unutar ove ljubičaste boje, pa ako vidite ovdje, u središtu sve ove ljubičaste tamne mase energije je bijeli okrugli objekt “, nastavio je He. Po mom mišljenju, nisam fizičar, ovo je antigravitacijska energija. Mora postojati određeni način na koji ti objekti mogu letjeti kako bi emitirali tu energiju."

izvor

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno