Nedjelja 5 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

''Teorije'' zavjere

vjerovati ili nevjerovati

18 Kol 2014
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

knjiga istine

PROROČICA IZ DUBLINA U SPLITU


'Stiže smak svijeta, papa Franjo vodi katolike u propast!'

Kontroverzna “Knjiga istine” predstavila se u Splitu i Zagrebu ove subote i nedjelje, što je događaj koji je poprilično podigao temperaturu među svećenicima i obrazovanijim katoličkim laicima, budući da službena Crkva smatra kako je riječ o – sotonskom odvajanju vjernika od Katoličke crkve, piše Slobodna Dalmacija .
O čemu se radi? “Knjigu istine” navodno je napisala irska proročica koja sebe naziva “Marija od Božjeg milosrđa”, najavljujući skorašnji smak svijeta i da je upravo ona poslana upozoriti na Kristov drugi dolazak. Tvrdi kako poruke prima od Presvetog Trojstva, Isusa i Marije, a katolike je posebno iznervirala navodima kako je papa Benedikt XVI. posljednji pravi papa, dok je papa Frane lažni prorok koji vodi katolike u propast!

 

U letku uz seminar koji se održao u Domu HV-a u splitskoj Lori, stoji:
“Posebni predstavnik će doći da pruži svoje iskustvo iz prve ruke, kojem je svjedočio u bliskoj suradnji s Marijom od Božjeg milosrđa i o hitnoj i svetoj misiji spasenja svih duša. Ovaj potvrđeni predstavnik je pobožan katolik i putovao je u mnoge zemlje diljem svijeta da širi poruke nade vječnog spasenja...” - stoji u pozivu u kojem se najavljuje osnivanje centara molitve i molitvenih zajednica u Hrvatskoj.

- Poruke Marije od Božanskog Milosrđa, kao djelovanje navodne vidjelice, sadrže brojne i teške, povijesne i činjenične pogreške u preko 650 navodnih poruka, koje proturječe nauku Katoličke crkve, mističnoj tradiciji autentične katoličke privatne objave – tvrdi dr. Mark Miravalle, profesor teologije i mariologije na Franjevačkom sveučilištu u Ohiu, a kao primjere navodi ponajprije “poruku” o legitimnosti valjano izabranog pape:

- To znači odbacivanje katoličkih koncila, katekizama i kanonskog prava u pogledu legitimnosti valjano izabranog pape. Navodne poruka prepune su negativno opominjućih praznih priča o osuđivanju i sudu u riječima i izričajima koji beskonačno milosrđe i ljubav Oca i Sina prikazuju na krivi način. Navodna poruka o papi proriče nadolazeću shizmu u Crkvi, što bi moglo postati samoispunjavajuće proročanstvo, sotonski cilj i strategija koja bi djelomično mogla proizlaziti iz nasljedovanja ekstremno opasnih i shizmatskih poruka koje širi proročica iz okolice Dublina – upozorava dr. Mark Miravalle.

Premda je knjiga masovno raspačavana i u Hrvatskoj, osim dubrovačkog biskupa Mate Uzinića, ostali biskupi ili teolozi nisu se javno oglašavali o njoj, a msgr. Uzinić uočava:

- Kad sam svojevremeno ustvrdio da će se i papi Franji Cvjetnica sa svojim “Hosana“ pretvoriti u Veliki petak sa svojim “raspni“, nisam ni slutio da će taj “raspni“ dolaziti od onih koji se predstavljaju kao dobri i pobožni katolici, a upravo to se događa po onima koji su povjerovali u laži tzv. Knjige istine, koja nije ništa drugo doli laž kojom otac laži, Sotona, želi zavesti i zavodi vjernike i učiniti ih sredstvima svog zavođenja.

Molit ću se za sve one koji su se dali zavesti, a neki od njih su postali i zavoditelji, da se vrate u crkveno zajedništvo iz kojeg su se sami isključili, a tim i Istini koju papa Franjo navješćuje i svjedoči, kao što su je navješćivali i svjedočili njegovi prethodnici – zaključuje biskup Uzinić.

 

preneseno sa
http://www.jutarnji.hr/prorocica-iz-dublina-u-hrvatskoj--stize-nam-smak-svijeta--a-papa-franjo-vodi-katolike-u-propast--/1213865/

 

 

 

 

 

svojevremeno,ustvrdilo,cvjetnica,hosana,svjedoči

        

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno