Četvrtak 25 Travanj 2024

Pretraga

Tajne drevnih piramida

Misterij planine Rtanj.

17 Pro 2014
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

planina rtanj

      

Misterija: 1934. godine na planinu Rtanj je dolazio Adolf Hitler?!

Mistika Rtnja, piramidalne planine u Timočkoj krajini, poznata je vjekovima. Narodi koji su živeli u okolini obožavali su ovu planinu, bojali su se nje, ali i od nje očekivali zaštitu kada su bili u nevolji.

Slično se desilo i prije nekoliko godina, kada je po nekim proročanstvima, trebao nastupiti smak svijeta i to onoga dana kada se završavao kalendar drevnog naroda Maja. Tada je pod okrilje Rtnja pohrlila masa naroda, tražeći zaštitu od ove mitske planine.

 

Zabilježeno je da su tokom Drugog svjetskog rata Njemci na Rtnju pronašli grčkoj pastira koji nije znao kako je dospio na Rtanj, jer je nekoliko sati prije toga čuvao stado u rodnoj Grčkoj, i koji je mislio da je 1800 i neka godina, a ne sredina XX vjeka.

„Sama kupola Rtnja je savršenstvo. Građena od naših „očeva“. Na Rtnju je obitavao bog Ra. To je kultura pre egipatske. Za boga Ra se pogrešno vjeruje da je on egipatsko božanstvo. Što je pogrešno. Bog Ra je bio bog čitavog čovječanstva. Jedni su ga zvali Ra, drugi Mars itd. On je obitavao na Rtnju. Tu je i pohranjen.“ – kaže ekskluzivno za Best portal Dragoslav Milenović Šou, čovjek koji živi od Rtnja i za Rtanj, tvrdeći da ima kontakte sa višim sferama energije i da je njegova misija da čuva Rtanj i širi istinu o njemu.

Dio istine koja bar donekle razotkriva mistiku Rtnja, Dragoslav je otkrio portalu Best.

„Rtanj je centar svijeta. Trostrana piramida sa neslućenim energetskim moćima. Trostrane piramide mogu da primaju i odašilju energiju, dok četvorostrane mogu samo da je primaju. Rtanj je centar svijeta, koljevka civilizacije, piramida u kojoj su obitavali bogovi.“

„Rtanj je šupalj, kao i sve ostale piramide. U te prostorije ne može niko ući. Bilo ko da pokuša – stradaće. Kao i onaj ko radi nešto ružno protiv Rtnja. Od 1934. do 1937. na vrhu Rtnja građena je crkva Sv. Georgija. Sv. Georgije je sveti ratnik, simbol kršćanstva. Crkva je posvećena njemu sa 12 pravoslavnih ikona. A sama crkva je građena u stilu hebrejske sinagoge. Spoj judeizma i kršćanstva.

 planina rtanj2


Obzirom da su tadašnji vlasnici rudnika bili hebreji, oni su željeli da na Rtnju spoje dvije religije. Izgradnju crkve finansirala je i Socijadomokratska partija Njemačke. Hitler. On je 1934. godine bio ovdje. Energija Rtnja mu je omogućila da dođe na vlast. I on je pomoću nje pokušao da osvoji čitav svijet. Ta crkva je kasnije srušena u potrazi za zakopanim zlatom. Te porodice, čiji su članovi srušili crkvu su se ugasile. Trebalo bi na vrh Rtnja postaviti obelježje, makar u obliku pravoslavnog križa.

Tada bi Srbija krenula vrtoglavo napred. Križ sa crkve sa vrha Rtnja je u Londonu. Urađeno je još šest kopija i one se čuvaju kao svojevrsne relikvije. Jedan od gazdi rtanjskog rudnika objesio se 1941. godine. Nikada nije dokazao da li je izvršio samoubojstvo ili je ubijen. Nije slučajno da se gazde rudnika prezivali Minh. Bog Min, otac boga Ra, pohranjen je na samom vrhu Rtanjske piramide u zlatnoj barci. Nije slučajno ni što vi danas sa mnom razgovarate. Ja se zovem D-Ra-goslav. Dakle, i ja imam u svom imenu sadržano ime boga Ra.“

„U šupljinu Rtnja se ne može ući. I neće moći do 2020. godine. Nema tu nikakvog prokletstva, u pitanju je djelovanje viših sfera energije. Tako je sa svim piramidama. I u egipatskim su stradali oni koji su ulazili u unutrašnjost. Ja ću 2020. godine otvoriti šupljinu Rtnja. Tamo je trenutno 40 hiljada zmija u hibernaciji. One jedu same sebe. One će stradati čim izađu na svjetlost dana jer im podneblje ne odgovara. Te zmije je doneo bog Min u svojoj zlatnoj lađi. One su se razmnožavale hiljadama godina i u utrobi Rtnja opstajale jedući same sebe.“

„Na Rtnju ima tople i hladne vode. Drevni narodi su vodili vodu sa Rtnja do Sokobanje, Gamzigrada i Romulijane. I danas se mogu naći glinene cjevi kroz koje je voda sprovedena. Vremenom su se, usred tektonskih poremećaja, ti cjevovodi prekinuli, pa se sada ta voda javlja u vidu izvora. Romulijana je imala podno grijanje od termalnih voda sa Rtnja. Sve je počelo ovde.

Istina nije negde tamo, istina je ovde – na Rtnju.“


preneseno sa
http://www.skandalozno.rs

 

 

 

 

 

 

 


tople,hladne,vode,drevni,narodi

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno