Subota 11 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tajna društva

NLO, BIJELA KUĆA

23 Kol 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
nlo_bjela_kuca
Malo dobrih ljudi

Pokušali zataškati NLO iznad Bijele kuće?

O još jednom pokušaju navodnog zataškavanja progovorio je i Wilbur Allen, čovjek koji je služio četiri američka predsjednika u zrakoplovu Air Force One.

Osim što je bio na izvoru informacija koje ostatku ljudi baš i nisu dostupne, tvrdi da je i sam u više navrata imao susret s izvanzemaljcima. Prvi put kada je imao pet godina, kada mu je navodno ugrađen čip koji ga podsvjesno informira o tome gdje će se izvanzemaljci pojaviti, te koji ga je tjerao da ih fotografira.

Jedna od takvih prigoda, kaže, odigrala se 4. srpnja 2011. kada je na zračnom teritoriju iznad Bijele kuće, na kojem je strogo zabranjeno letenje, zabilježio nekoliko NLO-a za koje je siguran da su izvanzemaljske letjelice.

To ga ne čudi s obzirom da tvrdi kako u američkom vrhu postoji svjesna strategija prikrivanja podataka o izvanzemaljcima koji posjeduju tehnologiju za stvaranje crvotočina i redovito putuju između dimenzija.

No, ovo je samo zadnji slučaj u kojem se pokušalo prikriti NLO-e iznad Bijele kuće, tvrdi Allen. Prema njegovim riječima, američki vrh se boji da bi uslijed puštanja informacija o izvanzemaljcima u javnosti moglo doći do panike .

O svojim brojnim fotografijama vanzemaljaca razgovarao je i s policijom koja je zaključila da one samo potvrđuju dojave koje su dobili s terena. Naravno, ne znaju radi li se o izvanzemaljskim letjelicama, a tko bi drugi mogao prodrijeti u zračni prostor iznad Bijele kuće još nije poznato.

 

 

Preuzeto sa

www.net.hr

 

 

 

O svojim, brojnim, fotografijama, vanzemaljaca, razgovarao

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno