Nedjelja 5 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tajna društva

GLOBALNO ZATOPLJENJE I VANZEMALJCI

21 Kol 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
  vanzemaljci 

Živimo u vremenima kada iz središta galaksije dolazi strahovita energija i kada se cjeli sunčev sistem zagrijava.
Na zemlji se desava globalni porast temperature, a taj događaj mnogi brkaju sa globalnim zatopljenjem i namjerno stvaraju paniku,te se objavljuju razne lažne informacije koje plasira nazovi "ELITA" koja je u službi samoga zla,i koja zna stvarni tok događaja,ali ne želi da i mi to znamo.
Kako večina tih informacija dolazi od NASA to je razlog više da im se ne vjeruje.
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

 

pročitajte ovaj članak koji je preuzet sa portala jutarnji.hr

Znanstvenici upozoravaju: Zaustavite globalno zatopljenje ili će nas uništiti vanzemaljci!
Globalno zatopljenje kontroverzna je tema diljem planeta, ali i u svemiru, tvrde znanstvenici Sveučilišta Penn State u suradnji sa NASA-inim znanstvenikom Shawnom Domagal- Goldmanom .
Oni u svojoj studiji navode nekoliko scenarija susreta s vanzemaljcima, a u jednom od njih pretpostavljaju kako bi upravo zagrijavanje temperature planeta moglo dovesti do vanzemaljske invazije.
Kako scenarij navodi, vanzemaljska inteligencija kojoj je stalo do harmonije u svemiru možda ne bi imala previše razumijevanja za ljude i njihovu sposobnost razaranja jedinog planeta na kojem žive. Kako bi spriječila naše potencijalno širenje na ostale solarne sustave vanzemaljci bi, navodi studija, mogli problem riješiti prvotnim udarom i invazijom na Zemlju, što bi vrlo vjerojatno rezultiralo našim uništenjem.
Ovo je samo jedan od sličnih scenarija koji su navedeni u objavljenoj studiji koja detaljno opisuje prednosti i negativne posljedice susreta s vanzemaljskom inteligencijom.
Ni sami autori nisu sigurni u vjerojatnost ovog scenarija, ali upozoravaju kako je i najmanja mogućnost da se ostvari dovoljna da na trenutak zastanemo i 'procijenimo naše ekspanzionističke tendencije'.


Preuzeto sa
www.jutarnji.hr

 

Ovo je, samo, jedan od sličnih, scenarija koji, su navedeni

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno