Četvrtak 25 Travanj 2024

Pretraga

Tajna društva

“Solarni čuvar” je strogo tajni svemirski program stvoren pomoću vanzemaljske tehnologije

04 Ožu 2024
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

“Solarni čuvar” je strogo tajni svemirski program stvoren pomoću vanzemaljske tehnologije

U nekom trenutku, netko je odlučio da će jednog dana zli izvanzemaljci pokušati osvojiti Zemlju, a kao rezultat toga, pokrenut je supertajni svemirski program, poznat iz curenja informacija kao "Solarna straža".

Futuristički projekt ove veličine mogao bi se ostvariti samo uz pomoć napredne izvanzemaljske tehnologije, bilo da se radi o obrnutom inženjeringu pronađenih artefakata ili tehnologija, ili izravnoj pomoći primljenoj od dobronamjernih vanzemaljaca koji slučajno podržavaju ljudsku rasu.

Svemirski program Solar Sentinel pokrenut je prije otprilike 30 godina i od tada kruži oko Zemlje bez znanja šire javnosti. Ovo se možda čini kao znanstvena fantastika, ali pogledajmo što je britanski haker Gary McKinnon pronašao 2001. godine na digitalnim policama američke vojske.

Nakon hakiranja oko 100 terminala američke vojske i NASA-e u potrazi za vladinim dosjeima o "besplatnoj" energiji i drugim tehnologijama potencijalno korisnim za društvo, McKinnon je naišao na neočekivani rezultat - tajne dosjee u kojima se spominju "nezemaljski časnici", kao i informacije o kretanja "flote" Tijekom pretrage jedan se pojam pojavljivao češće nego bilo koji drugi: “Čuvar sunca”.

“Postoje vrlo ugledni ljudi na koje se možete osloniti i svi kažu: da, postoji NLO tehnologija, postoji antigravitacija, postoji slobodna energija i vanzemaljskog je podrijetla, i oni hvataju svemirske brodove i pretvaraju ih, ”, kaže Gary McKinnon.

87

Haker je bio uključen u Project Disclosure prije nego što je ilegalno upao u poslužitelje NASA-e, neprofitne skupine "čiji je cilj otkriti javnosti navodno vladino znanje o NLO-ima, izvanzemaljskoj inteligenciji, naprednoj energiji i pogonskim sustavima."

Može se zamisliti kakvu je pomutnju izazvao u američkim institucijama dok je radio pod tadašnjim šefom države Georgeom W. Bushom. Nakon što je Ministarstvo pravosuđa identificiralo počinitelja, nemilosrdna optužba da se radi o “najvećem hakiranju vojnog računala svih vremena” zahtijevala je trenutno izručenje McKinnona.

Da je ovaj ishod zadovoljio UK, haker bi bio osuđen na doživotni zatvor i milijune dolara odštete. Srećom, nakon niza suđenja u Velikoj Britaniji, MacKinnon je oslobođen jer je još uvijek imao važne informacije, ali zbog misterioznog dogovora bilo mu je zabranjeno da ih otkrije.

No, ranije objavljene informacije, koje su i danas dostupne javnosti, nitko nije uspio ukloniti. Evo što je britanski haker otkrio o supertajnoj svemirskoj floti poznatoj kao Sun Sentinel:

Uključuje mnogo svemirskih brodova s ​​različitim karakteristikama. Riječ je o osam ogromnih baznih brodova u obliku cigare i oko četiri tuceta malih "izviđačkih brodova".

Flotom upravlja Zapovjedništvo američke mornaričke mreže i svemirskih operacija (NNSOC), a stotine "svemirskih marinaca" služe na tri broda. Oko 300 istraživača i tehničara nalazi se na palubi svakog matičnog broda.

Malo se zna o izvornom razvoju Sun Sentinela, ili agencijama i korporacijama uključenim u njegovo financiranje i razvoj, ali glasine unutar NLO istraživačkih zajednica sugeriraju izravnu pomoć drugih izvanzemaljskih vrsta.

Zemaljski "dobročinitelji" su različiti "crni budžet" izvođači u američkom zrakoplovnom sektoru koji aktivno traže proširenje Solar Sentinela. Ostale zemlje uključene u ovu strogo povjerljivu misiju su Velika Britanija, Australija, Kanada i Rusija.

Sun Sentinel tehnologije neprestano se testiraju u tajnim bazama kao što su Area 51, S4, Wright-Patterson Air Force Base, Duguay Proving Ground i zloglasna podzemna baza Dulce. Ove tvrdnje nije lako provjeriti s obzirom na njihovu tajnost, ali je zato cijela priča bliža stvarnosti nego fikciji.

Godine 1993., bivši izvršni direktor tvrtke Lockheed Martin Skunk Works Ben Rich održao je govor u James Centeru na UCLA o napretku svemirske tehnologije u posljednjih 40 godina.

Na posljednjoj predstavljenoj fotografiji prikazan je crni objekt u obliku diska koji "leti u svemir", nakon čega je Ben oduševljeno izjavio da "sada imamo tehnologiju da vratimo izvanzemaljce kući".

Javnost njegovu izjavu nije prihvatila zdravo za gotovo, već s priličnom dozom skepse.

Međutim, ono što nisu znali jest da Lockheedov Skunk Works više od 70 godina dizajnira i gradi visokotehnološke zrakoplove, a njihova postignuća uključuju bombarder U-2, F-22 Raptor, SR-71 Blackbird i F- 117.

S obzirom na to, kao i inovaciju u tehnologiji koju vidimo danas, prirodno je pretpostaviti da je Skunk Works također odgovoran za stvaranje drugih futurističkih letećih strojeva za koje nismo čuli.

Prošlo je više od 20 godina otkako se Ben Rich hvalio uspjesima svoje tvrtke, a ako je njegova izjava točna, onda se možete samo začuditi mogućnostima modernih uređaja. Trebamo li onda odati priznanje zemaljskim proizvođačima za brzi porast viđenja NLO-a posljednjih godina?

Jesu li “leteći tanjuri” dio zloglasnog “Čuvara Sunca”? Ako je tako, onda bi postojanje supertajnog svemirskog programa koji daleko nadilazi našu ljudsku maštu sigurno objasnilo mnoge stvari na ovom planetu koje se jednostavno ne zbrajaju i sigurno bi očistilo reputaciju nekoga tko se zove "teoretičar zavjere". "

IZVOR

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno