Četvrtak 22 Veljača 2024

Pretraga

Tajna društva

Ako se otkriju podaci o NLO-ima, cijela svjetska ekonomija će propasti, Steve Bassett

05 Stu 2022
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ako se otkriju podaci o NLO-ima, cijela svjetska ekonomija će propasti, Steve Bassett

Voditelj Paradigm Research Group (PRG) Steve Bassett pobornik je otvorenosti u “slučaju izvanzemaljaca” i NLO-a na Zemlji.

Prema Bassettu, mnogi istraživači vjeruju da su izvanzemaljci dijelili "antigravitacijsku tehnologiju" s američkom vladom. Stoga, ako se ova činjenica javno objavi, doći će kraj ekonomije fosilnih goriva.

stewe basett1

Bassett je uvjeren da američka vlada potajno radi s tim tehnologijama još od sredine prošlog stoljeća, ali u najvećoj tajnosti. Ovaj pristup je povezan sa zabrinutošću oko vjere, vladavine prava i ekonomije minerala.

Bassett je jedini lobist službeno registriran u Washingtonu koji od savezne vlade traži priznanje "izvanzemaljske prisutnosti koja utječe na ljudsku rasu", prema njegovoj izjavi.

Došao je u Washington 1990-ih, ali je ubrzo shvatio da nije lako uvjeriti zakonodavce pa čak ni osoblje Kongresa da prisustvuju sastancima na kojima se raspravlja o NLO-ima.

Tako je Bassett usvojio strategiju koju su tijekom posljednjih deset ili dvije godine usvojili tradicionalniji lobisti. Rekao sam: "Neću gubiti vrijeme razgovarajući s nekim pripravnikom u nekom uredu u Kongresu", kaže Bassett. – Lobirat ću u medijima.

Istraživači PRG-a tvrde da znaju razloge zašto američke vlasti skrivaju informacije o NLO-ima. Prema njima, ako se otkriju podaci o NLO-u, cijela će svjetska ekonomija propasti.

Bassett je dodao da svi takozvani "leteći tanjuri" ne koriste naftu, benzin, plin ili ugljen. “Oni imaju drugačiji energetski sustav. Bez sumnje, mnogo složeniji i dublji sustav temeljen na antigravitaciji”, rekao je.

“Neki programi su izvučeni iz nadležnosti Bijele kuće i Kongresa i rade negdje vrlo, vrlo duboko, u “skrivenom načinu”, naglasio je istraživač.

"Uvjeravam vas, kada šef države konačno službeno prizna tu činjenicu i predstavi dokaze, ljudi će se početi brinuti i željeti znati više."

No čak i ako se gospodarstvo prestane razvijati na dosadašnji način, imat će nove prilike, smatra stručnjak.

Stoga Bassett i mnogi drugi tvrde da su dokazi o postojanju NLO-a apsolutno istiniti i uvjerljivi.

izvor
https://salik.biz

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno