Nedjelja 3 Prosinac 2023

Pretraga

Tajna društva

Korištenje putovanja kroz vrijeme za prikupljanje obavještajnih podataka i predviđanje budućih predsjednika

09 Kol 2022
(Reading time: 1 - 2 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Korištenje putovanja kroz vrijeme za prikupljanje obavještajnih podataka i predviđanje budućih predsjednika

Andrew D. Basiago, JD, otkriva više svojih iskustava putovanja kroz vrijeme povezanih s projektom Pegasus u kojem je formalno sudjelovao od 1969. do 1972. U ovom intervjuu ulazi u detalje onoga na što je naišao kada je prebačen u 2045. godinu. Opisuje kako je bio podvrgnut progresiji starenja kao jednom od eksperimenata koji će ga pripremiti za surovost putovanja kroz vrijeme.

Andy raspravlja o tome kako bi budući predsjednici i javni dužnosnici bili unaprijed identificirani pomoću tehnologije putovanja kroz vrijeme. Među njima su bili predsjednici George W. Bush, Bill Clinton i Barack Obama te budući ministar obrane Donald Rumsfeld. Prikupljanje obavještajnih podataka o budućim događajima kao što su napadi 11. rujna 2001. bio je važan aspekt projekta Pegasus.

U ovom intervjuu Andy govori o ključnoj ulozi koju je Rumsfeld odigrao u projektu Pegasus i kako se etički ponašao u svojim interakcijama s Andyjem i drugom djecom sudionicima. Raspravlja se o Rumsfeldovoj ulozi u kasnijim događajima kao što je Jackie Gleason Homestead AFB incident s predsjednikom Nixonom, kao i njegova uloga u otkrivanju crnog proračuna Pentagona dan prije napada 11. rujna, te njegova podrška stvaranju američkog Svemirskog korpusa to je spriječila birokracija Pentagona.

 

izvor
https://exopolitics.org/using-time-travel-for-intel-gathering/

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno