Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Tajna društva

Hoće li Skandemiju (lažna pandemija koronavirusa CO VID-19) uništiti tajne svemirske snage?

17 Svi 2020
(Reading time: 5 - 10 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Iako se na prvi pogled može činiti da je borba za planetu Zemlju u zamahu, ali nije, imamo neke velika događanja, nekoliko izvora koji se odnose na američku vladu slažu se s tim.

Izvori NSA kažu da bi tajni svemirski program trebao biti otkriven. NASA izvori sa svoje strane kažu da neka vrsta anomalije utječe na samu stvarnost. Američka vojska također je trenutno u potpunoj pripravnosti, s preko milijun rezervista.

    lp8  

Kao rezultat toga, popis nestalih slavnih, milijardera i političara i dalje raste kao rezultat masovnog čišćenja sotonista. Budući da se pravi kriminalci tragaju i uhićuju, bankrot američke korporacije trenutno dovodi do masovnog puštanja uglavnom nenasilnih zločinaca.

 

Unatoč činjenici da mnogi pristaše vladavine zakona izražavaju sumnju, činjenica je da su Sjedinjene Države organizirale ogroman Gulag u svojoj zemlji i koristi robovsku zatvorsku radnu snagu.

https://www.mystateline.com/news/local-news/illinois-releases-146-sex-offenders-including-3-sexually-dangerous-persons-convicted-in-winnebago-ogle-counties/

 

Amerikanci imaju 20 puta veću vjerojatnost da će otići u zatvor nego Kinezi. Na primjer, jedna afroamerikanka kaže da je njezin brat otišao u zatvor jednostavno zato što je njegova kosa pozitivno testirana na marihuanu. Ovo je samo jedan od bezbroj primjera kako vladajuća klika koristi svaki izgovor da u zatvor pretvori u robovsku radu snagu.

Kolega iz Singapura bio je svjedok kako su američke obveznice osigurane robovskim radom u Sjedinjenim Državama prodane ulagačima na Dalekom Istoku.

Obavijestite sve o tome: američka vlada Kinezima je prodala ropske obveznice. Stečaj američke korporacije dovodi do zatvaranja ovog gulaga. U trenutnim okolnostima tamo bi se trebali zadržati samo stvarno opasni kriminalci.

Ovce, koje se sada skrivaju u svojim kućama, postupno počinju shvaćati da njihovu trenutnu vladu čine kriminalci i lažljivci. Mnoge tradicionalne novinske agencije sada su svjesne ove stvarnosti.

Na primjer, News York Post izvještava da je Bill Gates možda stvorio koronavirus za mikročipiranje ljudi. NSA kaže isto, bez obzira koliko ludo zvučalo.


Industrija cijepljenja eksponencijalno je porasla i ljudi će biti prestravljeni kad otkriju što su im zdravstveni radnici napravili.

"Zečja rupa" vrlo je duboka i ne može biti sumnje da je obiteljska mafija vladala zapadnim svijetom tisućljećima, počevši od Babilona.

Rusi su histerično napadnuti jer su precizno identificirali i pronašli vodstvo ove mafijaške mreže.

Primjerice, fotografije u nastavku samo su dio dokaza da su djeca Adolfa Hitlera vladala većim dijelom zapadnog svijeta od kraja Drugog svjetskog rata.

Znate li da je majka Baracka Obame, koju FBI traži, prema Rusima, kći Adolfa Hitlera? Njegov otac Frank Marshall bio je agent američkih komunista.

   lp1     

Evo fotografije traženog plakata FBI-ja i fotografija dosjea agencije za Obaminu majku. Ove druge fotografije koje su poslali Rusi mogu vam pomoći da shvatite pomalo onu monstruoznu laž koju su nam rekli (ako ne i duže) od kraja Drugog svjetskog rata. Prije nego što ih pogledate, imajte na umu da je Hitler avionom pobjegao iz Berlina u Norvešku, prije nego što se ukrcao na podmornicu za Argentinu. Do zrelih je godina živio na ranču u Paragvaju, kojeg je nakon toga kupila obitelj Bush. Iz tog razloga, mnoga su mu djeca rođena mnogo godina nakon završetka rata. Objavili smo fotografiju s desne strane prije nego što smo pokazali Adolfa i njegovu kćer Angelu Merkel. Da bismo uvjerili dvojnike, za usporedbu dodamo službenu fotografiju mlade Angele. Sljedeća fotografija prikazuje sličnost obitelji između Hitlerove majke i Merkel. Zatim imamo majčinu sliku Granny Angels (majke Eve Brown). Sljedeća fotografija prikazuje tri kćeri Hitlera koje su bile na rukovodećim pozicijama: Angelu Merkel, Teresu May i Daliju Grybauskaite - predsjednicu Litve. Ovdje vidimo postotak židovske krvi među najvišim nacistima. Merkel pokazuje nacistički pozdrav izraelskom nacističkom vođi Benjaminu Netanyahuu.

   lp2

       lp3

  lp4

lp5

  lp6

    lp7                                    

Objava dokaza dio je pokušaja da se ovce probude do spoznaje stvarnosti njihove gangsterske vlade. Nakon napada pod krinkom 11. rujna 2001., nacisti su ispunili svoj dugoročni plan za zarobljavanje Sjedinjenih Država i pretvaranje u fašističku marionetsku državu. Ovo je ono što sada uništava Društvo bijelih zmajeva i njegovi zapadni i istočni saveznici. Ovdje je sažetak onoga što se otkriva (iz odjeljka Priprema za promjenu):
--------------------------------------------------------------------------------
"Guverner Michigana radio je za Georgea Sorosa. Guverner Kalifornije Gavin Newsome je nećak Nancy Pelosi. Nancy Pelosi Hitlerova je nećakinja. Sestra Adama Schiffa udana je za sina Georgea Sorosa. Kćer Johna Kerryja udana je za sina mula u Iranu. Kći Hillary Chelsea udana je za nećaka Georgea Sorosa. Izvršni producent ABC News Ian Cameron oženjen je Susan Rice, bivšom Obaminom savjetnicom za nacionalnu sigurnost. Predsjednik DZS-a David Rhodes brat je Bena Rhodesa, Obaminog zamjenika savjetnika za nacionalnu sigurnost u području strateških komunikacija. Dopisnica ABC News Claire Shipman udana je za Jaya Carneya, bivšeg Obaminog glasnogovornika Bijele kuće. Novinar ABC News and Univision Matthew Jaffe oženjen je Katie Hogan, bivšom Obaminom zamjenicom glasnogovornice. Predsjednik ABC-a Ben Sherwood brat je Elizabeth Sherwood, bivši Obama savjetnik. Predsjednica CNN-a Virginia Mosley u braku je s Tomom Nidesom, bivšom pomoćnicom državne tajnice Hillary Clinton. "
--------------------------------------------------------------------------------
Popisi Bijele kuće, Senata i Kongresa mogu se nastaviti i dalje ... ovo je sve veliki kabalistički obiteljski klub, a ne možete mu se približiti!

 lp9

nastavak ovdje
https://prepareforchange.net/2020/05/03/governors-gone-wild/

 

To je točno ono protiv čega se savez bori. To su neki od slavnih i političara koji su, kako nam kažu, već uhićeni (o tome još nema službenog priopćenja Ministarstva pravosuđa, pa se to može smatrati preliminarnim popisima):

slavni:
Seth Green, James Gunn, Dan Shader, Stephen Spielberg, Tom Hanks, Stephen Colbert, Jimmy Kimmel, Ashton Kutcher, Kevin Spacey, Katie Griffin, Oprah Winfrey, Sean Carter, Beyonce Knowles, Anthony Kiedis, John Legends, Chrissy Teigen, , Stephen Tyler, Ben Affleck, Stephen Collins, Will Ferrell, Alian Damala Badara Tiam (Acon), Marshall Matters III, Jeffrey Jones, Victor Salva, rektor Mark Collins, Charlie Sheen, Tyler Graham, Madonna Siccone, Katherine Hudson, Steven Stefan Germanotta, James Franco, Will Smith, Justin Royland, John Cusack, Demi Moore, Brian Affle Ek, Meryl Streep, Wanda Sykes, Chelsea Handler, Michelle Wolf, David Jarovski, Farrell Williams, Quentin Tarantino, Robert Downey Jr, Courtney Love, Alec Baldwin, Johnny Depp, Brian Warner, Azija Argento

Neke političke elite:
Joe Biden, John McCain, Bob Menendez, John Podesta, Tony Podesta, Hillary Clinton, Bill Clinton, Chelsea Clinton, Jeff Flake, Bob Corker, Jacob Schwartz, Ed Murray, Barney Frank, Brock Adams, Mel Reynolds, Neal Gold Tony Mendoza, Anthony Weiner, Peter Strozok, Adam Schiff, Charles Windsor, John Kerry, Joe Scarborough, Andrew Cuomo, Justin Trudeau, Brian Stelter, Jake Tupper, Chris Cuomo, papa Francis, Bill Richardson, Peter Soros, princ E , Anderson Cooper, Sheila Jackson-Lee.

Ova skupina još uvijek neće netragom nestati, a jasno je da su nas pokušali ubiti i natjerati da se vratimo na pokornost koristeći planetarnu pandemiju koronavirusa. Također je jasno da će iz nekog razloga njihov napad upotrebom biološkog oružja na ljudski rod biti neutraliziran.

Ovaj talijanski političar jedna je od ovaca koja se probudila i shvatila pseudo-simbol ove pandemije kad je provjerila činjenice i otkrila da takozvani smrtni slučajevi od koronavirusa nemaju nikakve veze s tim:

Međutim, Kinezi i Rusi svjesni su da nas je američki režim biološkim oružjem pokušao ubiti.

Pogledajte ove službene izjave:

"Pripazili smo na izjavu ruskog ministarstva vanjskih poslova ... Sjedinjene Države stvorile su mnoge laboratorije u bivšem Sovjetskom Savezu, što izaziva ozbiljnu zabrinutost javnosti u susjednim zemljama", rekao je glasnogovornik. U srijedu (28. travnja) kineski State Department Geng Shuang rekao je da je službena novinska agencija Xinhua rekla: "Washington mora odgovoriti na zabrinutost da je zakašnjeli i haotični odgovor Sjedinjenih Država ubrzao širenje virusa u druge dijelove svijeta."

Diplomatski je to očito koliko i činjenica da oni mogu optužiti Sjedinjene Države za širenje pandemije a da zapravo nisu objavile rat.

http://www.xinhuanet.com/english/2020-05/04/c_139029131.htm

 

Budući da napad upotrebom biološkog oružja nije bio uspješan, elita nas ozbiljno pokušava ubiti elektromagnetskim oružjem.

Prošli tjedan veterinar u kojeg vjerujem svojim psima ispričao mi je zanimljivu priču.

Rekao je da su izveli eksperiment 5G u parku Zenpukuji, koji je pored moje kuće u zapadnom Tokiju:
------------------------------------------------------------------------
Ptice su počele padati s neba. Pozvan sam i donio sam 3 mrtva goluba u svoju bolnicu i pregledao ih. Svi su imali laganu suzu, kao da nešto nije u redu s natrijevim ionima u njihovim tijelima. Svi su imali iste simptome kao kod mačaka (koronavirus, koji uništava pluća mačaka), infektivni peritonitis. Rekao je da golubovi, naravno, ne mogu biti zaraženi mačjim koronavirusom. "
------------------------------------------------------------------------

Čuli smo od dr. Michaela Meiringa i drugih koji su saznali da je HIV stvoren miješanjem mačjih bolesti s afričkim zelenim majmunima i drugim neugodnim stvarima koje bi postale zarazne za ljude.

Te ljude treba što prije ukloniti iz vlasti, a upravo se to događa sada. Posljednji bastion njihove mreže upravljanja su korporacije i banke. Stoga, korporativna vlada i financijski sustav SAD-a moraju biti uništeni.

Jedan od načina da se to postigne je snižavanje cijena nafte. Nedavne negativne cijene nafte potiskuju računalne špekulante s tržišta nafte.

Ista se stvar događa s ostalim sirovinama.

Riječ je o odvajanju financijskih špekulanata od stvarnog svijeta poslovanja. Ali ropstvo se brani pokušajem uništavanja sredstava za život ljudi uništavanjem ekonomije u mjestima pogođenim pandemijom

Ova se borba može promatrati kao oporavak na tržištu dionica (obogaćivanje elite), dok Sjedinjene Države dodaju rekordnih 30 milijuna nezaposlenih (siromaštvo). Ti sotonski vladari toliko su arogantni da još uvijek ostavljaju javne znakove svog djelovanja, posebno brojku 666. Primjerice, 29. travnja saldo Federalne rezervne banke dosegao je 6,66 bilijuna dolara, a stopa kriminala u Italiji pala je za 66,6% zbog blokade.

U svom trenutnom stanju, američka vojska jedina je institucija koja se može suočiti s propasti američke sotonističke korporacije. Ukupno će se osigurati 1.031.03 rezervi kako bi se osiguralo da su osnovna sredstva za preživljavanje (hrana, sklonište i hitna medicinska pomoć) svima dostupna u slučaju kvara sustava. Napori elite da zatvori tvornice za preradu mesa primjer su kako je vojska već intervenirala u tom procesu.

EU se također raskida sa Sjedinjenim Državama i rastvara se u svoju poddržavu.

Što je sljedeće?

Teško je reći koliko dugo će se kaos nastaviti i pogoršavati, ali najgore će vjerojatno završiti ovo ljeto, predviđaju Pentagon i drugi izvori.

Pravo je pitanje, međutim, hoće li kolaps američke korporacije ukloniti tajni svemirski program i tajnu vojnu tehnologiju monopoliziranu od strane elite. WDS (White Dragon Society) okrenuo se nacistima i ponudio im potpunu amnestiju (s izuzetkom pedofilije i masovnih ubojica). Nadamo se da će otkrivanje njihovog tajnog svemirskog programa dovesti u Sjedinjene Države i ostatak svijeta novu eru čuda.

Bez obzira na to što se dogodilo, globalno buđenje koje je započelo ne može se zaustaviti.

Čovječanstvo je oslobođeno tisućljeća ropstva.

izvor
https://vizitnlo.ru/teoriya-zagovora/bendzhamin-fulford-04-maya-2020-poslednie-novosti/

 

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno