Srijeda 27 Svibanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tajna društva

Misterij Titanika

06 Pro 2015
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 titanik1

   

Istina o Titaniku je sakrivena zbog umješanosti masona u istragu – VIDEO


Prije neki dan je otkriveno da su istragu o potapanju Titanika vodili masoni, te da je zato zataškana prava istina. Tokom istrage o tragediji iz 1912. godine u kojoj je stradalo 1.500 ljudi, mnoge umješane važne osobe su oslobođene optužbi, uključujući kapetana broda i vlasnike kompanije White Star.

Međutim, nedavno je objavljena tajna arhiva masona u kojoj se nalazi 2 miliona imena članova masona od 1733. do 1923. godine, a koja razotkriva najvišu elitu britanskog društva. U arhivi se nalaze imena tri kralja, imena državnika, sudija, biskupa i vojnih zapovjednika.

Stručnjaci vjeruju da bi 200 godina britanske povijesti trebalo ponovo da se ispita pošto je otkriven uticaj masona na svim nivoima britanskog društva iz vremena kada je Velika Britanija bila jedna od najmoćnijih država na svijetu.

Dokumenti će uskoro biti objavljena na internetu na stranici Ancestry.

Iako je poznato da su ličnosti poput ser winstona Cherchila, Oskara Vajlda, Lorda Kitchenera, Radjarda Kiplinga i Edvarda VIII bile povezane sa masonima, sada se pojavila arhiva koja obuhvača sve članove masona iz perioda kada je Britansko carstvo bilo u usponu.ipak, najinteresantnije jeste to što je otkriveno da su brojne ličnosti koje su vodile istragu o potapanju Titanika bile među masonima.

Istraga američkog Senata je ukazala na krivicu britanskog Odbora za trgovinu zbog nedostatka čamaca za spasavanje na brodu.

Međutim, britanska istraga, koju je nadgledao Lord Mersi, oslobodila je Odbor za trgovinu svih optužbi.

Lord Mersi je prema novoobjavljenim zapisima bio mason, a primljen je u redove 1881. godine u Londonu. Takođe je važno pomenuti da je i predsednik Odbora za trgovinu, Sidni Bakston, primljen u redove masona 1888. godine.

pogledaj video
http://video.dailymail.co.uk/video/bc/rtmp_uds/1418450360/2015/07/22/1418450360_4367664973001_4367659456001.mp4

 

U masonskoj arhivi se mogu pronaći i imena Johna Harvarda Bajlsa, stručnjaka za pomorsku arhitekturu, kao i inženjera Edward Cestona, koji su takođe učestvovali u istrazi kao procenjivači.

Lord Piri, koji je bio predsednik brodogradilišta Harland and Wolff u Belfastu u kojem je napravljen Titanik, ali i jedan od direktora kompanije White Star, takođe je bio mason.

Stručnjak za Titanik, Nik Kompton, rekao je da je istraga o Titaniku u Velikoj Britaniji bila jedna velika „šarada“ i da je većina umešanih oslobođena svih optužbi.

U novoobjavljenim arhivama se takođe navodi i da je Jack the Ripper bio mason i da su se masoni potrudili da zataškaju njegov identitet.

Pisac i režiser Brus Robinson je izdao knjigu u kojoj tvrdi da se zloglasni ubica iz Vajtčepela zvao Majkl Mejbrik. On je naveo da su sva ubojstva Jack the Ripper imala obeležja masonskih rituala, ističući simbol šestara koji je urezan na licu jedne od Jack the Ripper žrtava.

 

 

preneseno sa
http://webtribune.rs/istina-o-titaniku-je-sakrivena-zbog-umesanosti-masona-u-istragu-video/

 

 

 


stručnjak,rekao,titaniku,bila,jedna

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno