Subota 11 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tajna društva

SUPER MJESEC

05 Svi 2012
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
ScreenShot016

Orbita mjeseca nije krug nego eliptična,dosta je izdužena,te svako malo mjesec dođe malo bliže zemlji i tada bude oko 30% sjajniji i svojom gravitacijom izaziva nešto jače plimne sile,otežano spavanje,ali ne kod svih stanovnika planeta zemlje. Nekima to ne smeta.

 

Nisam dosada primječivao ovakve super mjesece,tek prije nekih 2ili 3 godine počeo se primjenjivati taj izraz super mjesec.

 

Službena znanost koja se temelji na izjavama NASE kaže,zbog interneta informacije su sad dostupnije nego ikada prije.

Ne prihvačam te informacije od službene znanosti jer NASA nije svemirska agencija nego politička koja je nastala za vrijeme hladnoga rata i svemirske utrke.

Međutim ko je napravija raketu za let oko zemljine orbite i famoznu Saturn 5 raketu grdosiju,čija je to tehnologija,Njemačka.

Nešta sa svojom gravitacijom remeti cjeli sunčev sistem a ta službena znanost to objašnjava sa pričama koje se djeci pričaju za laku noć.

Uslikao sam mjesec i dan prije i danas pa vam prenosim te ljepe snimke.

mjesec1

       mjesec2


   mjesec4        mjesec6

autor

Miro-sinj

 

 

 

 

 

 

Službena, znanost, koja se, temelji, na izjavama

 

 

 

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno