Nedjelja 12 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tajna društva

NLO TKO IH PROIZVODI,ILI JE SAMO VARKA

15 Sij 2012
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
NLO1

Nismo to očekivali
Konačno razotkriven fenomen 'letećih tanjura'?
Prema tvrdnjama Mehrana Tavakolia Keshe, iranskog inženjera koji se oglasio ovih dana putem svojeg bloga, leteći tanjuri su produkt iranskog svemirskog programa, piše Wired.com.
Nakon što je američka bespilotna letjelica završila u rukama Irana, navodni začetnik akcije koja je prizemljila letjelicu odlučio je progovoriti o tehnologiji kojom su to ostvarili.

U svojem objašnjenju tako navodi da je korištena napredna tehnologija iranskog svemirskog programa, koja uključuje i prave leteće tanjure. Ove letjelice koristile su polja sile i vučnu zraku kako bi sigurno i bez oštećenja prizemljile američku letjelicu.

Osim što se hvali svojim postignućima, Keshe tvrdi da je tehnologija koju Iran razvija inspirirana izvanzemaljskim tehnologijama i poziva na prestanak ratova i agresija u svijetu te želi podijeliti svoja znanja sa svjetskim znanstvenicima i omogućiti svim nacijama svijeta pristup 'revolucionarnim svemirskim tehnologijama koje će nas ujediniti u mirovnoj, a ne ratnoj utrci'.

Ovu vijest nisu komentirali iz Pentagona, ali glasnogovornik George Little u šali poručuje Iranu da im vrate lightsaber. Neki vjeruju da je i Amerika u posjedu izvanzemaljske tehnologije, kojom je možda inspirirana i bespilotna letjelica nevidljiva radaru koje se dočepao Iran.

Znači li to da svjetske nacije beskrajne potencijale izvanzemaljske tehnologije već sada koriste u ratne svrhe, umjesto da pokušavaju otkriti tajne istraživanja svemira? Mnogi misle da je upravo o tome riječ i da nam prije pravog istraživanja svemira predstoji dugo razdoblje borbe za dominaciju nad Zemljom.Preuzeto sa
Hot.hr

nlo, leteći, tanjuri, od, kuda, dolaze
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno