Petak 29 Svibanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tajna društva

ŠTA SE DOGAĐA 12

28 Stu 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
miro


Ćitam u novinama

Stvara se novo njemačko carstvo.Evropska unija propada?Stvara se nova Hasburska Monarhija.

 

Koje iznenađenje,a da li je to neko iznenađenje,pa to smo svi očekivali,.znali smo da EU neče opstati.

Ne tako davno čitao sam o novom svjetskom poretku koji dolazi iz Kazastana,grada kojega stvaraju Iluminati??

 

Ne tako davno čitam i o silnim pojavama NLO na sve strane planeta.Odakle li samo dolaze Nibiru,komet Elien,Mars,Titan Saturnov mjesec,odakle,a nas pratitelj mjesec,njega smo zaboravili,ili nismo.

 

Bilo je nekoliko filmova na temu mjeseca i o kako da kažem nacistima,koji su imali naprednu tehnologiju,a koju su dobili(ili ukrali/moja isprika)od Norveške,koja je i dan danas na meti istraživaca NLO-a,pa od Afganistana,Tibeta,itd

 

Ko su ti posjetitelji,ko je ta civilizacija koja nas posječuje,ili bolje da postavim pitanje KO SMO MI.

Genetski inženjering,pa se naš tvorac Jehova,Yahve,Alah ili kako se več zove smilovao nad nama i dolazi sa svojim Anđelima da nam podari znanje,milosrđe,da nas nauči koristiti to znanje u mirodobske svrhe.

Serija Star Trek kaze svemir posljednja granica,a ujedno kaže da bi se stupilo u kontakt sa drugom civilizacijom Warp pogon je osnova,a upotreba te tehnologije u humane svrhe je glavnina,koju oni traze za kontakt.

Odavno zemljani imaju Warp pogon a ovo drugo ćini mi se nikad s obzirom na stanje na planetu,ili se i tu gadno varam.

 

Počinju svjetske promjene,novac ne znači nista,zlato je samo plemeniti metal,dijamant samo drugo stanje ugljika,platina je bez veze,dobra je kao katalizator u benzinskim motorima,a dobrota,milosrđe,ljubav od srca(ne kemija) to je energija svemira,otkačena ekipa sa fx-filesa upravo čini to pomaže koliko može a sve bezplatno.

 

Promjene su započele molim vas da planet napravimo šta ljepšim i čarobnijim za sva vremena,za dobrobit svih stanovnika ovoga planeta.

Hvala na podršci.

 

 

Autor

Miro-sinj

 

 

 

 

 

Promjene, su, započele, molim vas da, planet napravimo

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno