Srijeda 15 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tajna društva

NIBIRU

04 Stu 2011
(Reading time: 2 - 4 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
nibiru1


Poslednja upozorenja za Nibiru

Informacije ZetaTalka o Nibiruu impresivno su precizne

 

 

Općepoznati datum majanskog kalendara 21. 12. 2012. za koji se priča da na taj dan završava vrijeme koje poznajemo, nažalost, nije točan. To je namjerno prikrivena činjenica, kao i što uopće znači to da ''vrijeme završava'' ili da ''prestaje postojati svijet koji poznajemo''? Na spomen moguće katastrofe mnogi ležerno odmahuju rukom, jer koliko je samo dosad bilo najava tzv. sudnjeg dana, pa se ništa spomena vrijedno nije dogodilo! I, to je istina. Ipak, izgleda da je sada došlo vrijeme da se takva najava uzme ozbiljno. Smrtno ozbiljno.

Ekstremno vrijeme, promjene klime, zamjetno povećanje seizmičke i vulkanske aktivnosti u svijetu, brojne poplave, ali i znakovite promjene u javnom životu, razne informacije i subliminalne poruke nenametljivo utkane kroz medije, ili neobične pripreme (primjerice, za zemljotres, u Zagrebu, ili brojne ''antene'' za mobitele, tzv. tetra transmitere, osmatračnice, sirene i dr.) dovelo nas je do informacije o postojanju tzv. Dvanaestog planeta našeg Sunčevog sustava (prema brojanju Sumerana koji su poznavali sve planete Sunčevog sustava, a ubrajali su i Mjesec), odnosno, Planeta X o kojemu postoji ogromna internetska stranica ZetaTalk.

Zete su vanzemaljska rasa koja već tisućama godina posjećuje Zemlju a 1947. su se obratili američkoj vladi s informacijom o nadolazećoj kataklizmi i ponudom za pomoć. Nažalost, šokirana američka vlada nije prihvatila njihovu ponudu nego se priklonila suradnji sa drugom grupom Zeta što je okrenulo tok civilizacije u sasvim drugom smjeru. Zete koje se javljaju preko ZetaTalka su bića orijentacije prema drugima (OPD), a Zete koje su u odnosima sa američkom vladom su orijentacije prema sebi (OPD).

Informacije koje ZetaTalk (preko Nancy Lieder) daje u javnost preko te internetske stranice govore o velikom planetu koji je nezaustavljivo na putanji kuda će proći između Sunca i Zemlje te pritom izazvati kataklizmu. Saznanja o tome za svakoga teška su i dramatična. Većina ljudi odmahuje rukom, neki čak reagiraju ljutnjom jer se ometa svakodnevni mir, no to, međutim, ne umanjuje stvarnu opasnost koja se nadvija nad ljudskim rodom.

Nakon velike promjene mnoge će zemlje nestati i brojnih naroda na Zemlji više neće biti. Mi, u ovom dijelu Europe imamo neke šanse, ali se treba pripremiti! Našem području, naime, prijete vulkani Sredozemlja (Italija, napose) koji će svi erumpirati pri pomicanju geoloških ploča, a njihov će pepeo najmanje dva desetljeća prekrivati našu zemlju.

Osnovni podaci

Informacije ZetaTalka o Nibiruu impresivno su precizne:

veličina: 4 x dijametar Zemlje
masa: 23 x masa Zemlje (Jupiter je 318 x masa Zemlje, tako da je Nibiru mali dječak u usporedbi s Jupiterom)
gravitacija: oko 1,6 x gravitacija Zemlje
period orbite oko dva Sunca: prosječno 3.657 godina
duljina orbite (tamo i natrag): (3,6 + 18,74 + 3,6) x 2 = 51,88 x udaljenost Sunce – Pluton


Prema ZetaTalku, Nibiru slijedi gotovo linearnu (ne-eliptičnu) orbitu između (odnosno, 20% oko) Sunca i njegovog tamnog neupaljenog brata blizanca. Udaljenost između te dvije zvijezde iznosi 18,74

udaljenosti između Sunca i Plutona, dok je udaljenost između jedne od tih zvijeza do krajnje točke orbite 3,6 udaljenosti između Sunca i Plutona. Neupaljena zvijezda blizanac smještena je oko 11° ispod ekliptike u smjeru Oriona. Kad uđe u Sunčev sustav ispod ekliptike, Nibiru mijenja kut sa 11° na 32° kako bi ubrzao prolazak kroz ekliptiku.

Putovanje između dvije zvijezde uglavnom je vrlo spora i usamljena odiseja kroz mračan i hladan međuzvjezdani prostor. Samo onda kad Nibiru približava jednoj od dviju zvijezda, zbog gravitacijskih sila Nibiru ekstremno povećava svoju brzinu, a najveću postiže kad prelazi ekliptiku na pola puta između Sunca i Zemljine orbite. Nibiru izaziva izmiještanje Zemljine kore samo onda kada dođe u poziciju između Sunca i Zemlje. Nakon što prođe zvijezdu, naglo usporava prije nego što se potpuno zaustavi u nepokretno lebdenje tijekom tri godine i šest mjeseci. U toj poziciji lebdenja Nibiru je ekstremno “ranjiv” u smislu da može biti privučen u bilo kojem pravcu ovisno o eventualnoj zvjezdanoj ili planetarnoj sili u blizini. Ako ne padne pod utjecaj sila izvan Sunčevog sustava, on će – u početku vrlo polako – otpočeti svoj put povratka. To se ponavlja već više od milijardu godina. Dok prolazi pored Zemlje, putuje dovoljno daleko da nema opasnosti od sraza.

jos vise toga na ovome linku

http://www.planetxelenin.com/forum/printthread.php?tid=62&page=3

 

 

Preuzeto sa

http://www.lajk.ba

 

 

zaustavi u, nepokretno, lebdenje, tijekom tri godine, i šest mjeseci

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno