Ponedjeljak 25 Svibanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tajna društva

KINESKA SVEMIRSKA POSTAJA

04 Stu 2011
(Reading time: 1 minute)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
kina_nloSpajanje kineske svemirske postaje pratio NLO

Kina je nedavno uspješno izvela spajanje dva svemirska broda bez članova posade, no cijeli proces je pratio jedan NLO koji je zabilježen na video snimci.

Shenzhou 8 bez problema se spojila sa starijom letjelicom Shenzhou, što je predstavilo veliki napredak u kineskom osvajanju svemira. No, ono što je mnoge impresioniralo još više jest nepoznata letjelica zabilježena na snimci događaja.

Iako su svi prvo posumnjali da se radi o nusproduktu spajanja tj. svemirskom otpadu, kretanje i oblik za sada neidentificiranog objekta ukazuju da bi mogla biti riječ o nečemu puno značajnijem.

Već su se pojavile prve teorije o izvanzemaljskom podrijetlu objekta, a ima i onih koji idu toliko daleko da tvrde kako su izvanzemaljci prepoznali Kinu kao vodeću svjetsku silu i direktno joj pomažu u svemirskom projektu čija bi konačna funkcija mogla biti spašavanje ljudske vrste. Ili uništenje, prema teoriji onih pesimističnih.

O čemu se radi, pokušajte dokučiti na temelju snimke:

 

 

Preuzeto sa

http://www.urbancult.hr

 

 

Već su se, pojavile, prve teorije, o izvanzemaljskom, podrijetlu objekta

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno