Ponedjeljak 25 Listopad 2021

Pretraga

Oblik stvari koje dolaze 2.dio

24 Sij 2011
(Reading time: 4 - 8 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

piramida, slobodnih, zidara Oni žele biti bogovi. To je suštinska narav globalne elite. Žele kontrolirati sve: i čovjeka i prirodu. To ide do krajnjih granica znanstveno-tehnoloških mogućnosti s jedne, ali i okultno-magijskih zahvata s druge strane. Stvara se jedna sinteza magije i znanosti, što nije nimalo slučajno, jer suprotnost tome je spoj vjere i znanosti. Neutralne znanosti nema i ne može biti jer, ako je sam znanstvenik eventualno i neutralan, ako je potpuno indiferentan prema tim pitanjima, nisu neutralni ili indiferentni oni koji se služe postignućima tog istog znanstvenika. Nije bitno što taj znanstvenik vjeruje, nije bitno ni što bilo tko od nas vjeruje, bitno je i činjenično je da oni vjeruju u tu svoju magiju i okultizam koji prakticiraju.

Tu spadaju one strukture koje danas imaju skoru svu svjetovnu moć - a ti su bez iznimke duboko uronjeni u okultizam i magiju. Jednostavno, ne može se napredovati na pozemljarskoj ljestvici moći bez sukladnog napretka u stupnju iniciranosti u nekoj loži, klanu, redu ili sekti. Krajnji rezultat je tzv. znanstvena diktatura, tiranijski društveni poredak u kojem se znanstveno-tehnološkim dostignućima na najracionalniji mogući način upravlja ljudima da bi se postigli posve iracionalni ciljevi. Razvijene su takve metode kontrole pomoću kojih ljudi mogu biti navedeni na to da uživaju u stanju stvari u kojem inače ne bi uživali nego upravo suprotno, da nisu ovako znanstveno-tehnološki preparirani i izdresirani pobunili bi se, ne bi pristali na pokoravanje i porobljavanje. Sve to znanje i sve te spoznaje stavljene su u puni pogon i najjačim mogućim intenzitetom su se obrušili na ljudsku vrstu, ali i na prirodu u cjelini.
Oni, ta elita zla, želi biti u mogućnosti pronaći nas i kontrolirati nas u realnom vremenu, sve što radimo, čak i što mislimo. Želi se moći predvidjeti ljudske aktivnosti: jednako individue, kao i grupe, mase, naroda, civilizacije. Planira se pokoriti i porobiti milijarde ljudskih bića na ovom planetu koji plovi kroz svemirsko prostranstvo. Globalni kontrolori, da bi uspjeli u tim svojim nakanama, moraju nas zaslijepiti: duhovno, mentalno i tjelesno. Moraju nas opiti i trovati tako da uguše našu budnost, suzbiju našu svjesnost, tako da uopće ne dovodimo u pitanje ovu arhitekturu svijeta koji oni grade pred našim očima i koji je blizu dovršenja. Da bi uspjeli u svojem planu u jednom trenutku moraju nas sve skupa povrijediti, mi moramo zastenjati i patiti da bi njihov plan uspio.


masons Zato nas intenzivno proučavaju da bi nas kontrolirali tokom cijelog tog procesa. Njihov veliki cilj je izgraditi gigantski ubojiti jaram koji će staviti na čovječanstvo tako da planetarna elita može uživati u tehnologijama koje produžavaju životni vijek, informatičko-kompjutersku moć s kojom će se kao ljudska bića stopiti uz potporu mega-kompjutera. Sada se to naziva transhumanizam, do nedavno to je bio nadčovjek, a na samom početku povijesti to je bilo obećanje zmije: ''Bit ćete kao Bog.''. Ipak, produljenje života, ta tehnološka nagrada koja se dijeli čovjeku kroz znanost koju on stvara, namijenjeno je samo njima, okultno-magijsko odabranoj eliti. Nikako ne nama običnima, neodabranima, neprosvijetljenima, neiniciranima. Pogotovo ne vjernicima u jednoga Boga: čak će na kraju biti svejedno da li kršćanima, muslimanima ili židovima. Svi koji ne prihvate novog čovjeka-boga, nad-čovjeka, transhumanistu, svi koji će se slijepo i fanatično držati svojih svetih spisa biti će neprijatelji sustava. Smrtni neprijatelji. Doslovce smrtni - istrebljenje će biti nemilosrdno i sustavno provođeno. Nitko neće biti pošteđen.

Možda i mora biti tako da se kroz tu nevolju, kroz taj križ koji će biti natovaren na ljude okrenute prema Bogu, ostvari ekumenizam u svojoj jedino mogućoj formi: kršćani, muslimani i židovi, svaki iz svojih principa, odbijaju se pokloniti Antikristu. Kršćani koji ostanu u vjeri neće ga prihvatiti kao Isusa Krista koji se vratio kako je obećao; muslimani koji ostanu u svojoj vjeri neće ga priznati za Mahdia, onoga koji je u Kuranu navješten doći kao spasitelj svijeta u posljednjim vremenima; židovi koji ostanu u svojoj vjeri neće ga priznati za navještenog Mesiju, onog kojeg čekaju da ih okupi sa svih strana svijeta i obnovi Izrael kao kraljevstvo u kojem on kraljuje židovima kao odabranim narodom Božjim. Biti će progonjeni i ubijani svi koji odbiju priznati božanski status u obnovljenominternet Trećem Hramu ustoličenom Vladaru svijeta, Patrijarhu čovječanstva i kako će mu već tepati njegovi poslušnici i dodvorice kojima će biti okružen.
Danas, praktički na svim razinama imamo razbojničku vladajuću klasu, kriminalce i ubojice, lašce, izopačenike najgore vrste. Imamo globalnu elitu koja je napravila religiju od shvaćanja kako ljudska bića funkcioniraju i što ih to pogoni, kako ljude motivirati, tj. kako ih demotivirati, uspavati, kako ih pripitomiti. Religiju od manipuliranja populacijom, upravljanja ljudskom vrstom. Religiju od primopredaje vlasti, ustupanja moći, sa generacije na generaciju - to su razne ''kraljevske kuće'' sa svojim brižno selektiranim krvnim linijama, ceremonijama i sitničavim pravilima koja idu protiv svakog zdravog razuma, ali su nužna zbog magijsko-okultnih razloga. Religiju od samoobožavanja gdje oni sami vjeruju da su ''oni ti izabrani'' i ne samo da vjeruju da će naći načina da vladaju planetom kroz genetski inženjering i biološka oružja, nego da će otkriti načine da produlje svoje živote. Vjeruju u to da će ostvariti besmrtnost, vjeruju da će riješiti najveći problem znanosti: problem smrti.


new-world-order-resistance-white-small Nalazimo se u kritičnom povijesnom trenutku. Tehnološka revolucija koja se odvija vodi u pravcu bespovratne promjene cijelog čovječanstva. Svjedočimo usponu tiranijske globalne vlasti uz istovremeni pad Amerike i Europe: propast Zapada se odvija pred našim očima. Elite diljem svijeta svjesne su važnosti ovog povijesnog momenta u kojem živimo. Žele biti gospodari budućnosti, a da bi to postigli moraju sada izvesti velike poduhvate - kako oni gledaju na zlo koje rade - moraju dovršiti zidanje velike građevine čovječanstva, hrama ljudske vrste. Svaki kamen mora se savršeno uklopiti u taj hram, u tu građevinu, a oni koji odbiju modulirati se prema nacrtima Velikog arhitekta univerzuma bacaju se kao građevinski škart. To su oni koji nisu uspjeli evoluirati u više stanje čovjeka, pa tako ni ne mogu biti dijelom uzvišenog rada koji majstori zidari tako vrijedno ziđu.
Kako odgovoriti na ovaj izazov našeg vremena? Treba najprije znati neke stvari, kako će se stvari odvijati, što nas čeka, a da bi onda, naoružani tom spoznajom, mogli sebe kao narod i kao individue adekvatno pripremiti i bez straha se baciti u bitku sa zlom koje će navaliti svom silinom. Znanje i vjera su put pobjede i daju osnovu za opstanak i u naizgled najbezizglednijoj situaciji.
Politika je samo jedan segment sveukupnosti o kojoj se ovdje govori. Kada je čovjek upoznat sa širom slikom onda i razotkrivanje tajni politike ide puno lakše - može se onda shvatiti političke paradokse i razumjeti ono što na prvi pogled izgleda kao politička anomalija. Makar, nikada nitko neće imati 100% popunjenu sliku, ipak se uvijek može sakupiti dovoljno komadića mozaika da se stvori prilično precizna predodžba o cjelovitosti. Tako se onda, bivajući upućen u cjelovitost, uviđa kako je socijalizam, i onaj marksistički kao i onaj hitlerovski, ovdje postavljen i u svijet plasiran da odigra ulogu čvrste ruke, ruke koja razara, uništava, i to potpuno otvoreno i bez uvijanja. Kao i to da je i kapitalizam i liberalizam sa svojim demokratskim mediokritetstvom ovdje s ulogom davanja privida tolerancije, slobode, dobrohotnosti, jednakih šansi za sve, promjenjivosti vlasti i navodne moći u rukama naroda.

novine Liberalna demokracija je meka ruka; ruka koja neće udariti, koja neće sasjeći mačem ili spaliti ognjem poput komunizma ili nacizma, već ruka koja će čovjeka tapšati po ramenu, pričati ugodne i milozvučne riječi u uho i istovremeno u čašu vode potajice sipati najgori otrov. Laž i smrt, porobljavanje i tiranija nad čovjekom su osnova obje ruke: i čvrste i meke. To što je jedno vrijeme dominantna jedna nad drugom samo je dio sveukupnog procesa, ali, na kraju, moraju se te dvije ruke udružiti. Mora doći do sinteze između teze i antiteze. Onako kako je to hegelijanski određeno u državi koja na sebe preuzima sve atribute božanstva, pa posredno, preko tako izgrađene države onaj tko njome vlada je Bog. Ako je država istodobno i svjetska država, jedina država, onda je vladar te države ujedno i Bog cijelome svijetu.
Ovo što sada možemo gledati je proces sinteze prije dva stoljeća razdvojene teze i antiteze: socijalizama svih vrsta i oblika te liberalnog kapitalizma s pripadnom im demokracijom. Jedino u ovoj spoznaji može se shvatiti kako je moguć trenutni paradoks, gdje su kapitalističke SAD veći socijalisti od komunističke Kine, a Kina je veći kapitalist od kapitalističkih SAD-a. Inače, ako nema ove dubinske upućenosti, sve izgleda potpuno suludo, van svake pameti - a nije, sve je itekako promišljeno i ide ka svojem dovršenju u vidu Novog svjetskog poretka.

 

izvor: hrsvijet.net

novi, svjetski, poredak, novi, bogovi, masonerija, iluminati

O autoru
Author: Toni BlaževićEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno