Petak 3 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ostanimo slobodni

Programi, potprogrami i hakeri

14 Pro 2011
(Reading time: 2 - 3 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

 shutterstock_85034797   Ukusi, ideologije, norme, religija, sve su to programi, a isto se može reći za sve razine onih "ja" kakvim se smatramo i tako sve do najdubljih razina stvarnosti koje oblikuju privid vanjskog svijeta u našem umu.

Većinu tih programa imamo sa razlogom kako bi smo mogli doživljavat ikakva iskustva.

 

Kako možeš uživat u nekakvoj glazbi ako nemaš  ugrađen program ukusa i sklonosti prema toj glazbi. ist vrijedi za mirise, okuse, fizička iskustva, kao i emocijalna.

Ponekad se kaže da je potrebno osvijestiti da naš "ja" zapravo nismo mi, da smo mi nešto drugo od sklopa uvjerenja i koncepata.

To bi svakako bilo korisno i pružilo bi distancu od zbivanja kojih smo dio i tako nam sačuvat poprolično živaca i zdravlja.

  natjecaj-za-program-za-cjelozivotno-ucenje-za-2012-godinu   Ali dok se to ne napravi, bili bi dobro barem razlučiti naše izvorne programe od potprograma koji su nam ciljano ubačeni (subliminalne poruke, jedan od potprograma mračne sile), mada se oni odlično spajaju sa izvornim programom tako da ih nevidimo.

Da ti potprogrami su danas najveći problem, izgleda da mu polako prolazi rok (ljudi se bude) i žele nas nadogradit sa novim potprogramom.

Hmm, dobar potez, ali na moj hard neće uspit, gledam vas i znam da vam je kraj iz koje got dimenzije da dolazite.

Jeste li vi ikad sreli one neke sporomisleće, reklo bi se malo tupave ljude, ali dobre kao kruh?

kad bi nekom opisiva takve ljude, oni bi odma rekli "glup", ali ta riječ "glup" nikako ne odgovara opisu te osobe.

Jer je dobrota apsolutna inteligencija, tko može za nju reć da je glupa.?

   hakiranje   S druge pak strane možemo sresti i neke superinteligentne ljude, ali zlobni ljudi, i koliko got imali visok IQ i koliko got bili pametni ili lukavi na onaj ili ovaj način (vanjski ili unutarnji) sve im se na kraju vrati.

Pa nemoš zaključit drugo, nego da su ti inteligenti zapravo glupi, jer ih je pobjedila pohlepa i težnja za neživom materijom(materijalizam, iluzija).

Onaj tupavi dobričina, dugoročno gledano, nikako ne može ispast glup, štoviše možda ga je ta njegova tupost i spasila jer mu nisu usađeni svakojaki potprogrami, pa je zato takav čovjek u boljoj vezi s onom nekom apsolutnom inteligencijom, s izvorom koji predstavlja sve što postoji, i kao takav ne može bit glup ni zao.

Naravno i taj tupavko ima potprograme, koje su usadili roditelji, škola, okolina. društvo, koliko duboko idu ti potprogrami?

Nekim se potprogramima mogu hakirat i programi (tu vreba opasnost) a to se i radi (mediji), osim ako se nositelj programa ne pokaže jači od potprograma, jer u konačnici ipak je vlasnik uma taj koji ima moć koji mu program triba.

  digitalna_tv  Prosvijedi protiv banaka su spontani ili su sami jedan u nizu potprogram, nemožemo sami upravljat državom, pa je dajemo europskoj uniji - još jedan potprogram, i tako u beskonačno što nam se sve dešava.

čuvaj te se potprograma, naučite ih prepoznat i ojačaj te svoj "anti virus"

 

 

 

programi,potprogrami,hakiranje,um

 

izvor: prepisan dio kolumne Kreše iz 108 broja časopisa svjetlost


O autoru
Author: Toni BlaževićEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno