Četvrtak 25 Travanj 2024

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Tajna svemirska flota na Antarktici i kontakt s Oumuamuom

02 Ožu 2024
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Tajna svemirska flota na Antarktici i kontakt s Oumuamuom

Izvanredna otkrića bivše američke vojske: "Na Antarktici postoji tajna svemirska flota i kontakt s Oumuamuom"

U srcu Antarktika, Spartan 1, hrabri bivši mornarički tuljan, dijeli fascinantne detalje o svom ulasku u osmerokutnu strukturu u blizini ledenjaka Beardsmore. Ovaj izvanredni izvještaj otkriva nove pojedinosti o njegovoj tajnoj misiji na teritoriju od 62 hektara.
Koalicija naroda: Čuvari tajnog svemirskog programa. Postoji tajna svemirska flota na Antarktici i kontakt s Oumuamuom

Spartan 1 otkriva zamršene detalje koalicije Britanije, Sjedinjenih Država, Francuske, Njemačke, Kanade i Rusije, ujedinjenih Antarktičkim ugovorom. Ova moćna koalicija vodila je tajni svemirski program više od 25 godina, koji je izdašno financirala svaka uključena nacija.
Izvanredna otkrića bivše američke vojske: "Na Antarktici postoji tajna svemirska flota i kontakt s Oumuamuom"

U dubinskom intervjuu, Spartan 1 otkriva svoje susrete sa sedam različitih vanzemaljskih rasa. Opisujući ih kao različito ratoborne ili nevjerojatno miroljubive, bivši vojnik uvjeren je da Antarktika igra ključnu ulogu u interakcijama s tim izvanzemaljskim vrstama.

Doušnik druge razine: Spartanova priča 2
Spartan 2, specijalni operater Marine Corps, kontaktira Lindu M. Howe u ožujku 2017., otkrivajući iznenađujuće detalje o Antarktici.

S desetogodišnjim iskustvom unutar američkog Cyber ​​​​Commanda, Spartan 2 je uključen u razmjenu s vanzemaljskim rasama, dodajući sloj složenosti narativu.

Strogo tajna misija na Oumuamua: Istina koju otkriva Spartan 2
Sjajno otkriće Spartana 2 donosi na vidjelo tajnu misiju na Oumuamua koja se dogodila mjesecima prije službenog otkrića 2017.

Ovaj zagonetni međuzvjezdani objekt u obliku cigare potaknuo je mnoge znanstvene spekulacije. Spartan 2 potvrđuje da su "naši momci bili na Oumuamua", opisujući ga kao stari napušteni izvanzemaljski brod.

Angažman na visokoj razini: NSA i Cyber ​​​​Command u akciji

Spartan 1 otkriva da je informacija došla od pojedinca po imenu Kim, bivšeg zaposlenika NSA-e koji je nedavno promaknut u Cyber ​​​​Command. Ova ključna osoba upravlja međuzvjezdanom komunikacijom s vanzemaljcima, s osmim katom Cyber ​​​​Commanda koji služi kao epicentar komunikacijskih operacija za međuzvjezdanu trgovinu.

Uzbudljiv zaključak: Tajno poglavlje kontakta s vanzemaljcima
Svjedočenje Spartana 1 i Spartana 2, anticipirajući službeno otkriće, potvrđuje tvrdnje Coreya Goodea o tajnom svemirskom programu.

Ovo fascinantno poglavlje o izvanzemaljskim susretima i tajnim misijama baca novo svjetlo na svemirski krajolik i Antarktiku, dodajući intrigantnu dimenziju našem razumijevanju svemira.

izvor

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno