Petak 12 Travanj 2024

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Čudna konjukcija Venere i Mjeseca.Nibiru se približava

11 Stu 2023
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Čudna konjukcija Venere i Mjeseca.Nibiru se približava

1699728733218

                                                                                     IC SNIMAK VENERE I MJESECA

Nakon niza neobičnih atmosferskih pojava koje su započele 5. studenoga 2023. godine, 9. studenog zaprepašteno čovječanstvo suočilo se s još jednim čudom o kojem su čak i NASA-ini dužnosnici bili prisiljeni pisati. Čudo je nazvano vizualnom konjunkcijom Mjeseca i Venere, koja je promatrana izgledala otprilike ovako:

Sve izgleda logično. Ipak,stariji ljudi postavljaju pitanje:zašto se ne sječamo takvih "veza" na primjer 1973. godine? Ili 1983.? Venera je oduvijek bila najsjajniji objekt na nebu, pojavljivala se prva i posljednja da bi nestala pod zrakama dnevne svjetlosti. Ali da bi po sjaju bio usporediv s Mjesecom, da bi kolege iz NASA-e laprdali o tom fenomenu - to se dosad nije dogodilo.

Najjednostavnije objašnjenje sugerira da je Venera dodatno osvijetljena nekim objektom.
Ako ne uzmemo u obzir teoriju Matrixa i teoriju ravne Zemlje, koje u potpunosti prihvaćamo, vjerojatnije je da postoji nešto u Sunčevom sustavu nego da nema ničega. Ovaj novi objekt uzrokuje sve fenomene koji su nedavno opaženi, od povećanja seizmičnosti do prekrasnih osvjetljenja usred noći.

Relativno nedavno, pitanje pristupa Nibirua bilo je čisto apstraktno - prosvijetljeni astronomi mogli su sve samljeti negdje u sobi za pušenje ili u kuhinji, ali druge ljude to nije zabrinjavalo, jer to nije utjecalo na to. Pa, kakva je razlika, općenito, postoji li jedno sunce na nebu, dva ili čak pet? To ni na koji način nije utjecalo na živote običnih ljudi.

Međutim, u siječnju 2020. Gyulchatay je pokazao svoje lice, svima je postalo krajnje jasno da planetom upravlja neka vrsta jedinstvene globalne administracije, jer su čak i talibani u Afganistanu, da ne spominjemo talibane u Kremlju, počeli liječiti pandemiju . Sve mjere za borbu protiv pošasti poduzimane su sinkrono i posvuda, kao sat.

I sada dinamika globalnih događanja raste, tvrdoglavo se krećući prema scenariju nekih biblijskih razmjera. Dakle, očito je Nibiru vrlo blizu. Vrlo. I najvjerojatnije, tamo ne vlada samo neka vrsta inteligentnog života, već općenito vrlo veliki kozmički šefovi, kojih se guverneri zabavnog parka Planet Earth jako boje. Zato pokušavaju dokazati svima da ne postoji Nibiru i da će još 1000 godina sve biti isto.

To je taktika srednjovjekovnih kineskih careva, koji su stoljećima uvjeravali svoje podanike da je Nebesko Carstvo središte svijeta, u kojem je veliki car kralj i bog. Nema više drugih svjetova. Ali onda su stigli Britanci na tehnološki naprednijim brodovima i stavili kineske ratnike u položaj u kojem su i dalje ostali i uvijek će ostati, veličajući britanskog kralja.

Sada se situacija nekako ponavlja, samo u većim, epskim razmjerima

 

izvor

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno