Nedjelja 3 Ožujak 2024

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Dokument WikiLeaksa potvrđuje da su Sjedinjene Države uništile vanzemaljsku bazu na Mjesecu

23 Srp 2023
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Dokument WikiLeaksa potvrđuje da su Sjedinjene Države uništile vanzemaljsku bazu na Mjesecu

Vanzemaljci na Mjesecu: istina razotkrivena!

WikiLeaks je objavio intrigantan dokument u kojem stoji da su Sjedinjene Države imale tajnu bazu na Mjesecu. Navodno ga je Rusija kasnije uništila. Mnogi su godinama mislili da se još nešto neobično događa od ranih dana istraživanja svemira.

wiki1

Istraživač paranormalnog Scott Waring rekao je sljedeće:

“Istraživao sam web stranicu WikiLeaks i našao sam ove informacije koje se odnose na tajnu lunarnu bazu koju su Sjedinjene Države uništile kasnih 1970-ih. Depeša sadrži samo detalje dokumenta, ali ne sve jer je dokument napisan rukom i nikada nije stavljen u digitalni format.”

“Kako bi Sjedinjene Države uništile vanzemaljsku bazu na Zemljinom Mjesecu, a da nitko ne posumnja? To je jednostavno. Sjećate li se misije Apollo? Pa, trebalo je biti više od 20 misija ove vrste na Mjesecu, međutim, NASA se iznenada zaustavila na Apollu 17, kako bi izvršila neke tajne misije crnih operacija koje uključuju oporavak izvanzemaljske tehnologije i prepoznavanje izvanzemaljskih struktura i brodova te otkrivanje svake moguće prijetnje SAD-u.”

Waring je dalje rekao: “Upoznao sam čovjeka po imenu William Rutledge 2011. na YouTubeu kada je postavio šest video zapisa misije Apollo 20 u kojoj je sudjelovao. Bila je to zajednička misija Sjedinjenih Država i Rusije na Mjesec u blizini kratera Delporte. William i drugi astronaut snimili su svoje aktivnosti na Mjesecu na film. Uključujući istraživanje broda u obliku cigare u krateru Delporte. Unutra su pronašli staklene cijevi duž zidova sa sićušnim dvonožnim kosturima (visokim nekoliko centimetara)."

Navodno je otkrivena i pilotkinja. Imala je crijeva spojena na nos osim što je bila u nekoj vrsti kome. Činilo se da je ova žena fizički i mentalno povezana s brodom. Ta ista ženka je zatim vraćena na Zemlju.

wiki2

Postoje dokazi da je prekrasan vanzemaljski grad također oštećen na Mjesecu. Može li to značiti da je izvanzemaljski život stvarno postojao na Mjesecu? Ostaju mnoga pitanja o svemu tome. Je li vojska izbrisala vrstu vanzemaljskog života? Kako su znali da su prijetnja čovječanstvu? Sve je ovo u najmanju ruku prilično zagonetno.

Jedna teorija je da su se Sjedinjene Države vratile u ovu izvanzemaljsku bazu i potom je uništile. Nema sumnje da je bilo koja vrsta tehnologije koja je vraćena kasnije obrnuto projektirana.

Razlog za uništavanje ovoga bilo bi dovoljno lako razumjeti. To je učinjeno kako bi se tehnologija i/ili druga otkrića držala podalje od drugih vlada diljem svijeta, kako je ne bi preuzele i iskoristile za daljnje stjecanje moći i utjecaja na svijet. Strateška prednost nad svima ostalima.
Naravno, ni Sjedinjene Države ne bi željele izgubiti nikakvu prednost koju bi imale. Zamislite bitke ne samo oko Zemlje nego i na drugim lokacijama u svemiru, uključujući gradove i druga još nepoznata mjesta.

Jedna teorija o misijama Apollo bila je da su se američke snage vratile kako bi dovršile niz različitih stvari. Više tajnih operacija izvedeno je bez znanja javnosti o njima.

Ako je sve ovo istina, bilo bi to najveće zataškavanje ikada. Možda daljnja dokumentacija postoji negdje ili je zna samo nekoliko odabranih ljudi. Oni će biti ti koji će napraviti razliku za sve.

izvor
https://collective-spark.xyz

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno