Nedjelja 3 Ožujak 2024

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

EKSKLUZIVNO: Proboj vruće fuzije "dopušten" je samo zbog revolucije COLD FUSION (LENR) koja je u tijeku

16 Pro 2022
(Reading time: 9 - 18 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

EKSKLUZIVNO: Proboj vruće fuzije "dopušten" je samo zbog revolucije COLD FUSION (LENR) koja je u tijeku

Ranije ovog tjedna, Ministarstvo energetike objavilo je napredak u "vrućoj" nuklearnoj fuziji: neto dobitak energije iz eksperimenta fuzije u Nacionalnom laboratoriju Lawrence Livermore u Kaliforniji. CNBC.com je pokrio priču i lažno izvijestio: "Ovo je prvi put da je čovječanstvo postiglo ovo obilježje."

cold hot fusion thumb2

Kažem da je CNBC "lažno" izvijestio o tome jer tehnologija vruće fuzije postoji već mnogo godina (pogledajte patent Lockheed Martina u nastavku za početak). Držalo se u tajnosti jer bi energija tople fuzije osigurala izuzetno jeftinu električnu energiju za mase dok bi uništila industriju fosilnih goriva čije je postojanje neophodno za hegemoniju američkog dolara (pogledajte potpuno objašnjenje u nastavku). Drugim riječima, vruća fuzija je morala biti suzbijena kako bi se održala dominacija nafte - i dominacija petrodolara - u globalnom gospodarstvu.

Zašto je globalna energija temeljena na nafti ključna za opstanak američkog imperija i njegove naoružane dolarske valute

Zapamtite da se globalna ekonomska dominacija SAD-a uglavnom temelji na statusu petrodolara, što znači da Saudijska Arabija prodaje naftu u dolarima i nijednoj drugoj valuti. Usput, to će se dramatično promijeniti zahvaljujući tome što su zemlje BRICS-a uvele novu svjetsku rezervnu valutu koja će zamijeniti dolar, ali to je već drugi članak. (Saudijci mijenjaju svoju lojalnost prema Kini, a odbijaju Ameriku. To će se ubrzati 2023.)

Bez nafte i statusa petrodolara koje zemlje OPEC-a priznaju, dolar gubi svoj položaj svjetske rezervne valute. Drugim riječima, ako se vrućoj fuziji dopusti da zamijeni energiju ugljikovodika, dolarska hegemonija propada i carstvo SAD-a više ne rukuje svojim najmoćnijim oružjem za globalnu prisilu : naoružanom dolarskom valutom (koja je podržana ničim drugim osim prijetnjom međunarodnog terora od Sjedinjene Države i njihova vojska… samo pitajte građane Libije ili Iraka).

Zbog toga je vruća fuzija bila namjerno potisnuta otprilike dva desetljeća. Ali tehnologija je tiho razvijana i usavršavana... čak i patentirana, godinama prije ovotjednih najava.
Lockheed Martinov patent US20180047462A1 za kompaktni reaktor vruće fuzije koji stane na traktorsku prikolicu

Proizvođač oružja Lockheed Martin patentirao je 2018. kompaktni reaktor vruće fuzije. Patent možete vidjeti ovdje . Ovaj izum je pokrio TheDrive.com (i drugi izdavači vijesti), koji je izjavio da se izum tiho nastavio :

Lockheed Martin tiho je dobio patent povezan s njegovim dizajnom za potencijalno revolucionarni kompaktni fuzijski reaktor ili CFR. Ako ovaj projekt bude napredovao po planu, tvrtka bi mogla predstaviti prototip sustava veličine transportnog kontejnera, ali sposobnog za napajanje nosača zrakoplova klase Nimitz ili 80.000 domova, negdje u sljedećih godinu dana.

Encapsulating Magnetic Fields for Plasma Confinement 1 550

To je bilo 2018. Sada je četiri godine kasnije, a možete biti uvjereni da mnogi funkcionalni prototipovi već postoje. Stoga, kada je CNBC ovog tjedna tvrdio da "čovječanstvo" nikada prije nije postiglo over-unity vruću fuziju, oni samo ispisuju ono što su im obavještajne agencije rekle da ispišu. Prosječna osoba nema pojma da ova tehnologija postoji , a nažalost, mnogi mainstream "novinari" su znanstveno nepismeni i stoga nesposobni uopće razumjeti kako ova tehnologija funkcionira i kakve bi njene implikacije mogle biti za svijet. Alternativni mediji imaju najpametnije ljude, što je vjerojatno razlog zašto ovo čitate.

Evo videa koji je Lockheed Martin objavio 2014., hvaleći svoju vruću tehnologiju fuzije prije gotovo deset godina:

“Svijet već proizvodi četrdeset gigavata plinskih turbina godišnje. Plinovod koji ide u tu plinsku turbinu? Zamijenit ćemo to s izmjenjivačem topline koji dolazi iz našeg fuzijskog reaktora. U osnovi koristimo infrastrukturu plinskih turbina… i šaljemo turbine pogonjene fuzijom širom svijeta.”

Ta toplina vruće fuzije, usput, može se generirati upravo sada s toplinom hladne fuzije. Doći ćemo do hladne fuzije malo kasnije, ali prvo je važno da razumijete dinamiku između tople fuzije, pristupačne hrane i rasta stanovništva.
Globalisti znaju da jeftina energija rezultira globalnom populacijskom eksplozijom

Poljoprivreda je energetski intenzivna. Moderna monokulturna proizvodnja hrane zapravo je samo jedna vrsta izraza energije nafte, pretvorene u nešto jestivo. Jeftina energija dovodi do jeftine hrane , a jeftina hrana dovodi do eksplozije stanovništva.

Ova populacijska eksplozija upravo je ono što moćnici ne žele vidjeti da se događa u ovom trenutku, dok su zauzeti pronalaženjem načina da smanje globalnu populaciju za milijarde putem injekcija mRNA za neplodnost, inžinjerske gladi, demontaže energetske infrastrukture, oslobađanja biološkog oružja i oslobađanje vremenskih oružja koja uzrokuju pad usjeva. Zato žele da energija bude rijetka i skupa, što savršeno objašnjava zašto namjerno demontiraju svjetsku energetsku infrastrukturu otkazivanjem plinovoda, sabotiranjem Sjevernog toka, ukidanjem dozvola za bušenje, zabranom nafte iz Rusije i na druge načine pustošeći energetsku infrastrukturu fosilnih goriva.

Ne, ovo nije u suprotnosti s onim što sam ranije naveo. Status petrodolara ključan je za dominaciju SAD-a diljem svijeta, ali uništenje infrastrukture fosilnih goriva omogućuje istoj američkoj vladi da uspije u domaćoj kontroli kroz projektiranu nestašicu. U stvari, režim teži energetskom izobilju na globalnoj razini, ali manjku energije na domaćem planu.

To također objašnjava zašto su promovirali energiju vjetra i sunca: to su vrlo neučinkoviti i skupi energetski sustavi koje je također teško skalirati. Trenutno se Ujedinjeno Kraljevstvo žali na "sušu vjetra" koja uzrokuje beskorisnost vjetroelektrana, a solarna energija je naravno oslabljena globalnim efektima zatamnjenja vulkana, kao i oblacima, kišom i - najviše od svega - noći. "Zelena" budućnost nikada neće biti moguća uz potpuno oslanjanje na vjetar i sunce, ali je lako moguća ako ubacite vruću fuziju ili hladnu fuziju (LENR) u mješavinu iz jednostavnog razloga što oba oblika fuzije stvaraju višak energije 24/ 7, bez obzira na vjetar ili sunce . Osim toga, i topla i hladna fuzija mogu se lako skalirati kako bi se zadovoljile velike potrebe za električnom energijom (više o tome kasnije), a niti jedna ne proizvodi emisije ugljika niti radioaktivni otpad.

fuzija1

Projektirana oskudica svih resursa krajnje je oružje globalizma

Dakle, za pregled, tehnologija vruće fuzije postoji već mnogo godina. Potisnut je kako bi se svijet prisilio na sustav gospodarstva temeljen na oskudici nafte koji se oslanja na transakcije kojima dominira američki dolar (sporazum iz Bretton Woodsa / status petrodolara) što daje američkom carstvu njegovu isključivu moć tiskanja novca, izvoza inflacije svijetu i koristiti i dolar i nestašicu nafte za teroriziranje planeta i uništavanje svake nacije koja se ne slaže s programom.

fuzija2

Uvođenje jeftine energije vruće fuzije srušit će naftno gospodarstvo i na kraju uništiti dominaciju dolara, ostavljajući SAD bez posebne prednosti u svjetskoj geopolitičkoj igri šaha. Ono što je važno, također bi omogućilo programe desalinizacije velikih razmjera u Africi i drugim kontinentima koji bi mogli osigurati obilje, pristupačne vode za navodnjavanje kako bi se dramatično povećala globalna proizvodnja hrane u zemljama u razvoju pretvaranjem pustinja u poljoprivredna zemljišta. Ovo uklanja model nestašice "hrane kao oružja" koji trenutno koriste zapadne nacije da kontroliraju svijet kroz prijetnju gladi. Stoga se čak i energija vruće fuzije morala suzbijati što je dulje moguće kako bi se spriječilo da obilje hrane oduzme političku moć američkom carstvu, koje oskudicom hrane služi kao oružjem protiv drugih nacija. (Vremenska oružja su dio ove mješavine, kao što je Dane Wigington iz GeoengineeringWatch.org iscrpno dokumentirao tijekom godina.)

Zapamtite: globalna zapadna kabala održava svoju moć zahvaljujući projektiranoj oskudici :

Nedostatak hrane = kontrola stanovništva
Nedostatak energije = ekonomska kontrola
Manjak znanja (cenzura) = kontrola misli

Drugim riječima, obilje je neprijatelj tirana . A snaga fuzije predstavlja obilje.

Bez ovih alata projektirane oskudice, globalistička kabala ne može održati vlast. Zbog toga se pojačavaju napadi na Twitter i Elona Muska, budući da se Twitteru nikada ne smije dopustiti da procvjeta kao platforma slobodnog razmišljanja koja bi mogla educirati ljude o energiji, hrani, prirodnoj medicini i drugim temama koje vode do decentralizirane slobode i vlastitog izobilja.
Energija tople i hladne fuzije oduzela bi vlast klimatskim autoritarcima

Još jedna dinamika koju trebate razumjeti - detaljnije objašnjena u mom podcastu Situation Update za danas - je da bi prelazak na fuzijsku energiju oduzeo svu preostalu snagu zelenim autoritarcima iz jednostavnog razloga što ni vruća ni hladna fuzijska tehnologija ne oslobađaju ugljik. (Oni čak ni ne proizvode radioaktivni otpad, a ne mogu eksplodirati kao Černobil.)

Mit o "ugljiku je zagađivač" koristio se kao oružje za provođenje strogih mjera socijalnog inženjeringa i kontrole nad ljudima u svijetu. To je jedan od stupova iza ESG rezultata koji se koriste za prisiljavanje na poslušnost i usklađenost među korporacijama i financijskim institucijama. Klimatske blokade – još jedno oruđe tiranije globalizma – bilo bi nemoguće opravdati da potrošnja energije ne oslobađa ugljik. I cijeli mit o globalnom zatopljenju bi se srušio kada bi se svijet prebacio na izvore energije tople i hladne fuzije. (Industrije vjetra i solarne energije također bi se u velikoj mjeri srušile jer su zastarjele u usporedbi s pouzdanošću i skalabilnošću hladne i tople fuzije.)

Bez prijetnje klimatskim izolacijama i usklađenosti s klimatskim propisima, autoritarni režimi izgubili bi još jedan alat za društvenu kontrolu i prisiljavanje na poslušnost. To je razlog zašto oni ne žele da se globalni prijelaz na fuzijsku energiju dogodi brzo (iako je to dosta poput pokušaja zaustavljanja brzog teretnog vlaka...) Međutim, kako se prijelaz neizbježno događa, globalističke vlade apsolutno žele zadržati kontrolu nad tehnologijom fuzije kako bi mogli odlučiti tko će imati koristi od nje, a kome se tehnologija mora uskratiti.
Razumijevanje osnova hladne fuzije (LENR)

Razlog zašto je ova priča označena kao "ekskluzivna" je taj što ovaj autor ima poseban pristup informacijama o LENR industriji koje još nisu javno poznate, niti ih prate kontrolirani korporativni mediji. Trenutno su na djelu moćne sile s dubokim džepovima koje pokreću LENR industriju u praktičnu komercijalizaciju u stvarnom svijetu. Znanost je dokazana i prototipovi proizvode over-unity dobitke neto energije koji zapravo nadmašuju povećanje neto energije vruće fuzije.

Na primjer, kao što je opisao CNBC.com u svom izvještavanju o vrućoj fuziji:

U eksperimentu 5. prosinca, oko dva megadžula (jedinica energije) je ušlo u reakciju, a izašlo je oko tri megadžula, rekao je Marvin Adams, zamjenik upravitelja za obrambene programe u Nacionalnoj administraciji za nuklearnu sigurnost. "Dobitak od 1,5", rekao je Adams.

Ipak, svjestan sam da LENR prototipovi trenutno pokazuju 1,6 puta neto dobitak od inputa. Ovaj broj će sigurno biti puno veći, a učinkovitosti od 2-3 puta veće od inputa lako su dostižne.

Doduše, vruća fuzija radi s gigavatima, dok je hladna fuzija trenutačno na razini kilovata, tako da govorimo o najmanje šest redova veličine razlike u trenutnoj razini ovih tehnologija, ali hladna je fuzija (relativno) jeftina i lako ju je konstruirati , što znači da se može brzo povećati u samo nekoliko godina umjesto desetljeća potrebnih za vruću fuziju.

Fleishman i Pons sa Sveučilišta Utah u Salt Lake Cityju prvi su 1989. godine demonstrirali hladnu fuziju. Brzo ga je i žestoko napala ista znanstvena zajednica koja je nedavno tvrdila da su maske i cjepiva sigurni i učinkoviti. Cilj je bio uništiti i diskreditirati cijelu zajednicu hladne fuzije i odgoditi njezino uvođenje desetljećima dok je carstvo SAD-a razvijalo tehnologiju vruće fuzije koja se može centralizirati i kontrolirati (tj. koristiti kao oružje kontrole i projektirane oskudice kada se to želi).

Napor je uspio. Hladna fuzija bila je zabranjena najmanje jedno desetljeće, ali istraživanja su se ponovno pokrenula početkom 2000-ih i od tada se ubrzala. Do danas su stotine laboratorija diljem svijeta replicirale eksperimente hladne fuzije , uključujući mornaricu Sjedinjenih Država.

Svatko tko još ne razumije da je hladna fuzija stvarna jednostavno ne zna stanje znanosti. Hladna fuzija je stvarna kao i atomski elementi. Fenomen hladne fuzije prirodna je značajka konstrukta kozmosa. Samo je čekalo da bude shvaćeno i iskorišteno, kao i sva otkrića povezana s energijom u ljudskoj povijesti.

Zanimljivo je da i topla i hladna fuzija zahtijevaju unos energije , ali one umnožavaju te unose u neto izlazni dobitak korištenjem zakona fizike (fuzija i oslobađanje viška energije tijekom procesa). Postoje ključne razlike između tople i hladne fuzije koje je ključno razumjeti, a te razlike objašnjavaju zašto vlade i globalisti u konačnici žele da vruća fuzija dominira krajolikom, a ne hladna fuzija.

Prvo, hladna fuzija je nuklearna reakcija niske energije. Odatle naziv LENR. Uređaji koji generiraju reakcije hladne fuzije mogu se izgraditi za samo tisuće dolara, umjesto milijardi dolara potrebnih za eksperimente vruće fuzije. Dakle, vruću fuziju mogu ostvariti samo vrlo velike korporacije ili vlade, dok će hladna fuzija u konačnici biti dostupna pojedincima i siromašnim nacijama, što znači da će vlade izgubiti kontrolu nad tim tko ima tehnologiju, a tko ne.

Vruća fuzija zahtijeva centraliziranu proizvodnju u velikom generatoru vruće fuzije, nakon čega se energija prenosi kupcima putem električnih dalekovoda. Ono što je važno, ovo omogućuje vladama da nadziru i ograniče potrošnju energije od strane pojedinačnih kućanstava ili poduzeća , dajući vladi i moć nadzora energije i nestašice energije na naredbu. Kuće će i dalje morati biti priključene na mrežu, drugim riječima, a pametna brojila će i dalje nadzirati privatne građane nad njihovom potrošnjom energije. Električna vozila morat će se puniti uključivanjem u mrežu, što znači da se prijevoz vozilima također može kontrolirati, pratiti i ograničiti.

Hladna fuzija, s druge strane, na kraju će se oblikovati u jedinice veličine HVAC koje će generirati stalan tok energije bez povezivanja na bilo koju mrežu . Moći će napajati domove, pa čak i električna vozila (zamislite stanicu za punjenje u vašem prtljažniku koja se stalno puni dok vozite ili parkirate). Pokretat će i vojna plovila, a čak mogu (eventualno) zamijeniti ugljen i nuklearne gorivne šipke u elektranama. (Ovaj proces će trajati nekoliko desetljeća, ali je izvediv.) Opremljeni u vozilima, uređaji za hladnu fuziju omogućit će stalno punjenje vozila dok se voze ili parkiraju , bez potrebe za kablovima ili stanicama za punjenje. To stvara nevjerojatan potencijal za mobilnost izvan mreže i slobodu kretanja, što se vladama ne sviđa.

Stoga je hladna fuzija decentralizirana energija koju vlade ne mogu lako pratiti ili kontrolirati. Time se oduzima još jedan alat socijalnog inženjeringa i prisiljavanja građana na poslušnost. To je razlog zašto vladini režimi i globalisti preferiraju da se svijet okrene vrućoj fuziji (centraliziranoj i vrlo skupoj za izgradnju) umjesto hladnoj fuziji (decentraliziranoj i jeftinoj za izgradnju).
Hladna fuzija proizvodi višak topline koja se može pretvoriti u električnu struju

Shvatite da hladna fuzija radi tako što proizvodi višak topline, a ne protok struje. Toplina se može koristiti za zagrijavanje vode koja se pretvara u paru za pogon turbine koja proizvodi električnu energiju izmjeničnom strujom. Tako, inače, rade moderne elektrane na ugljen i nuklearne elektrane. Višak topline hladne fuzije također se može koristiti izravno za grijanje zgrada, staklenika i domova. Grijanje staklenika jedan je od jednostavnih načina na koji hladna fuzija može povećati pristupačnu proizvodnju hrane, posebno u europskim zemljama koje se uvelike oslanjaju na grijane staklenike za proljetnu proizvodnju usjeva. (Te nacije trenutno pate od ekstremne nestašice energije i zbog toga je većina staklenika zatvorena.)

Moderna otkrića u znanosti o materijalima omogućuju izravnu pretvorbu topline u električnu struju. Takvi materijali poznati su kao termoelektrični materijali i trenutno mogu pretvoriti od 15 do 40 posto topline u električnu struju.

Razmotrite ovaj članak koji je izvijestio NewAtlas.com 2012. , prije puno desetljeće, opisujući takve materijale s 15 – 25 posto učinkovitosti u to vrijeme:

Sada su istraživači razvili termoelektrični materijal za koji tvrde da je najbolji na svijetu u pretvaranju otpadne topline u električnu energiju, potencijalno pružajući praktičan način za hvatanje dijela energije koja se trenutno gubi.

Novi materijal, koji se temelji na običnom poluvodiču teluridu, ekološki je stabilan i očekuje se da će pretvoriti od 15 do 20 posto otpadne topline u električnu energiju. Istraživački tim, sastavljen od kemičara, znanstvenika za materijale i inženjera strojarstva sa Sveučilišta Northwestern i Državnog sveučilišta Michigan, kaže da materijal pokazuje termoelektričnu vrijednost (ili "ZT") od 2,2, za koju tvrde da je najveća zabilježena do sada.

Godine 2018. istraživači s MIT-a predstavili su "toplinski rezonator" koji proizvodi električnu energiju izravno iz temperaturnih fluktuacija u okolnom okruženju. Iz izvješća NaturalNews.com o ovom otkriću:

"To je nešto što može stajati na stolu i stvarati energiju iz onoga što se čini kao ništa", objasnio je Michael Strano, kemijski inženjer na Massachusetts Institute of Technology (MIT).

“Okruženi smo temperaturnim fluktuacijama svih različitih frekvencija cijelo vrijeme. To su neiskorišteni izvor energije”, objasnio je.

Istraživački tim od 10 članova objavio je svoje nalaze u časopisu Nature Communications. Njihovo istraživanje djelomično je financiralo Sveučilište znanosti i tehnologije kralja Abdullaha (KAUST).

Poanta je da LENR proizvodi toplinu, a toplina se može učinkovito pretvoriti u električnu energiju različitim metodama (a te metode svake godine dobivaju na učinkovitosti). To znači da je LENR (hladna fuzija) dobar za više od samog grijanja domova i zgrada vojnih baza; to je izvor 24/7 proizvodnje električne energije za koju, što je još važnije, ne treba vjetar da puše ili sunce da sja .

Nakon što se u potpunosti komercijalizira, LENR kutija veličine HVAC-a može se nalaziti pokraj vašeg doma i proizvoditi električnu energiju 24 sata dnevno, 365 dana u godini, istovremeno proizvodeći nula emisija ugljika i nula radioaktivnog otpada. Ima potrošne materijale — odnosno masu teškog vodika koji se pretvara u energiju — ali bili biste zaprepašteni malom količinom mase koja može napajati tipično kućanstvo cijelu godinu. (E=MC na kvadrat)

Potrošni dio koji biste možda trebali mijenjati svake godine ili dvije bio bi manji od tostera, a stvarna masa potrošena u godini bila bi (znatno) manja od kikirikija. Sjetite se da je cijela atomska eksplozija u Hirošimi u Drugom svjetskom ratu postignuta ne više od oko 0,7 grama materije (uran 235) pretvorenom u energiju. To nije tipfeler. Matematiku možete vidjeti ovdje .
Proboj vruće fuzije je dopušteno objaviti jer će hladna fuzija biti katapultirana u komercijalne primjene

Vraćajući se na obećanje iz naslova ovdje, vijesti o vrućoj fuziji sada su dopuštene za objavljivanje jer je u tijeku komercijalizacija hladne fuzije koja će brzo prerasti u svijet decentraliziranih proizvođača topline i generatora električne energije hladne fuzije. Ovaj napor je uveliko u tijeku, a neki od najpovezanijih ljudi u Americi već sudjeluju u ovom procesu. U ovom trenutku hladna fuzija je nezaustavljiva , tako da je vrućoj fuziji trebalo dopustiti da uskoči u svemir i pokuša uzeti paru iz hladne fuzije.

Korporacijski mediji neće govoriti o hladnoj fuziji (LENR), ili ako govore, odbacuju je kao nadriliječništvo na isti način na koji bi mogli izreći pogrdne izjave o ivermektinu ili nutrijentima protiv raka kao što su kurkuminoidi. Korporacijski mediji nisu zainteresirani za znanost, samo za kontrolu . A kada organska, masovna znanost o hladnoj fuziji zaprijeti stupovima establišmenta, medijski pseći će učiniti sve što je u njihovoj moći da unište kredibilitet novonastale industrije prije nego što preraste u veličinu koju više ne mogu suzbiti.

Zato ćete uskoro vidjeti niz medijskih priča koje napadaju tehnologiju hladne fuzije dok promoviraju vruću fuziju. Upamtite, znanstvenici vruće fuzije ista su vrsta ljudi koji su promovirali cjepiva protiv covida kao "sigurna i učinkovita" i koji su vezani za zahtjeve financiranja Nacionalne zaklade za znanost i drugih vladinih tijela koja određuju tko će dobiti novac (tj. stvorenja Faucijevog tipa) . Svijet znanstvenika vruće fuzije korumpiran je i ispunjen neistinama kao i svijet cjepiva i lijekova, dok je svijet hladne fuzije naseljen buntovnicima i otpadnicima koji su ljudi koji su povijesno transformirali ljudsku civilizaciju kroz stvarne inovacije i istinu . Drugim riječima, tipovi braće Wright.

Evo zgodnog podsjetnika:

Hladna fuzija = decentralizirano, osnovno, malo, za privatnost, izvan mreže, jeftinije za izgradnju, jednostavno za održavanje, za slobodu, za čovječanstvo, može napajati vozila tijekom vožnje, može napajati domove, brodove, teglenice i mnoge vrste vozila

Vruća fuzija = Centralizirano, kontrolira vlada, mjeri se, može se isključiti, vrlo skupo, vrlo složeno, teško za održavanje, povezano s mrežom, pro-globalizam, velika vlada i velika (korumpirana) znanost, ne mogu pokretati vozila tijekom vožnje jer zahtijeva priključak na mrežu

Budućnost energije na našem planetu bit će u velikoj mjeri usmjerena na fuziju. To je izvjesno. Jedino pravo pitanje je hoćemo li izabrati vrstu fuzije koja nas oslobađa (hladna fuzija) ili onu koja nas drži porobljenima (vruća fuzija).

Pogodite koju establišment želi progurati?

Kako biste saznali više o svemu ovome, poslušajte moj podcast Situation Update:

– Pravi razlog zašto se HOT fuzijska otkrića sada smiju objaviti
– HLADNA fuzija (LENR) uskoro će eksplodirati s ulaganjima i ponudom proizvoda
– Dok je hladna fuzija DECENTRALIZIRANA energija, vruća fuzija je centralizirana i kontrolirana
– Vruća fuzija zahtijeva da korisnici budu spojeni na mrežu, gdje ih se može nadzirati
– Hladna fuzija (LENR) omogućit će svakome da živi u potpunosti izvan mreže i da puni električna vozila
– “Hibridne kuće” će koristiti kombinaciju LENR generatora i visokoučinkovitih baterija
– I hladna i topla fuzija rezultirat će jeftinijom energijom, što znači jeftinijom HRANOM
– Pojeftinjenje hrane znači još jednu populacijsku eksploziju
– Zbog toga globalisti guraju brzu depopulaciju SADA, prije nego što energija i hrana pojeftine
– Cijene bakra vrtoglavo rastu zbog nestašice
– Cijene električne energije rastu u Velikoj Britaniji kako dolazi hladno vrijeme
– Najnovije informacije o FTX-u i Samu Bankman-Friedu, kojemu je odbijena jamčevina
– Binance povlačenja dosežu 3 milijarde dolara u jednom danu
– SBF optužen za kršenje SEC-a i tužen od strane CFTC-a
– SBF će vjerojatno biti "samoubojstvo" do 7. veljače kako bi se prikrile tajne fonda Dem Slush
– SBF je uhićen neposredno prije nego što je mogao svjedočiti i razotkriti demokrate za prijevaru u financiranju izbora
– Amerika je izgubila gotovo cijelu generaciju mladih ljudi zbog kripto mjehura manije lukovica tulipana
– Crypto prolazi kroz fazu DETOX-a kako bi očistio lažove i prevarante

izvor
https://www.naturalnews.com

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno