Utorak 5 Ožujak 2024

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

NLO koji viri iz stijene na Altaju pripada ili izvanzemaljskim bićima ili drevnoj civilizaciji

03 Pro 2022
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

NLO koji viri iz stijene na Altaju pripada ili izvanzemaljskim bićima ili drevnoj civilizaciji

Godine 2015. penjač amater ponovno je osvojio vrhove Altajskih planina. Kada je jedan mladić silazio s planine, gotovo u samom podnožju, primijeti kako u podnožju planine nešto što viri iz stijene vrlo lagano svjetluca. Penjač se zainteresirao. Spustio se i približio mjestu odakle je dolazio zamamni sjaj. Otprilike na visini malo iznad ljudske visine stršilo je nešto nalik nehrđajućem čeliku. Komad metala virio je iz stijene oko 10 centimetara. Rub komada željeza bio je ovalan, kao prazan, a sam oblik, ulazeći u stijenu, bio je ravan. Debljina ploče bila je 7 centimetara.Općenito, ravni piramidalni komad željeza sa zaobljenim vrhom. Penjač se pitao što je to uraslo u stijenu.

Tip se vratio kući, rekao prijatelju o pronalasku. Zatim su uzeli alat i sljedećeg dana zagazili u planine da počnu iskopavati taj željezni artefakt. Momci su se jako znojili dok su vadili tu stvar u stijeni. Kameno tlo nije popuštalo. Izdubljen samo 40 centimetara, a komad željeza nije završio, naprotiv, postao je deblji i širi. Općenito, momci su umorni od ove ideje s iskapanjima. Rekli su još par ljudi o pronalasku. Pa, općenito, glasina je stigla do pravih ušiju.

Taj momak mi je rekao da kada je nekoliko dana kasnije otišao u planinu, odnosno na to mjesto, bio je iznenađen što ga čeka, a momci obučeni u vojničku odjeću jednostavno ga nisu pustili unutra. Prije nego što je stigao do mjesta nekih pola kilometra, već je bio vraćen, ali tip je čuo da na mjestu gdje je pronašao artefakt nešto glasno radi i kuca.

curenje informacija

Curenje informacija funkcioniralo je na sljedeći način. U planinama Altaja pronađena je ogromna NLO letjelica koja je pripadala ili drevnoj civilizaciji ili vanzemaljskim bićima. Znanstvenici se oslanjaju na prvu opciju. Pa, imam fotografije tog NLO-a i komad videa iz 2015. za takav događaj. Mogu pokazati u budućnosti, jer nam se ne žuri. E, sad, tko želi sve vidjeti neka podrži kanal lajkom. Hvala unaprijed!

izvor
https://dzen.ru

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno