Petak 27 Siječanj 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Povijesne fotografije koje su snimili pomorski časnici pokazuju na što su naišli istražujući Antarktiku

14 Kol 2022
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Povijesne fotografije koje su snimili pomorski časnici pokazuju na što su naišli istražujući Antarktiku

Ova stara povijesna fotografija mornaričkih časnika pokazuje na što su naišli dok su istraživali Antarktik. Danas ćemo pogledati ove novootkrivene povijesne fotografije koje pokazuju na što je ovaj mornarički časnik naišao dok je istraživao Antarktik.

ufo antarctica

Neke zanimljive fotografije pojavile su se na internetu s pojedinostima da su pronađene unutar stare izgubljene knjige, a prikazivale su pustolovine admirala Richarda E. Byrda, avijatičara koji je opisan kao izvanredan dar u organiziranju uspješnih ekspedicija na Antarktiku.

U to vrijeme koristio je svoje znanje za navigaciju ovim teško dostupnim regijama, a povrh toga poznat je po tome što je otkrio Mount Sidley.

izvor
https://ufosightingshotspot.blogspot.com/2022/08/historical-photos-taken-by-naval.html

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno