Petak 12 Kolovoz 2022

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Vidovnjak Krzysztof Jatskowski imenovao je datum kada će sve početi.

17 Srp 2022
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Vidovnjak Krzysztof Jatskowski imenovao je datum kada će sve početi.

Danas je Krzysztof Jackowski izašao u eter s još jednim subotnjim videom, u kojem je sažeo i detaljno opisao svoje nedavne prognoze o financijskoj krizi, o novoj kugi, o mogućem svjetskom ratu i tako dalje. Međutim, ovaj put, voljeni vidovnjak Poljaka učinio je nezamislivo za sve avangarde - imenovao je datum POČETKA kraja, stavljajući svoju reputaciju proroka na kocku.

I ovaj trenutak nas jako plaši, jer Pan Krzysztof ne govori puno, ali jasno osjeća približavanje nekih događaja, nakon čijeg početka će nečiji ugled i posjećenost na YouTubeu biti potpuno besmisleni.

Ne znamo koliko je sve istinito, koliko će se sve ostvariti, ali pan Krzysztofov nekako se jako loše križa s proročanstvom Philipa Barnetta (također ćemo ga staviti na kraju), koji je obećao globalnu nuklearnu razmjenu 11. studenog, 2022.

Nadamo se, naravno, da svijet neće doći do takvog nečega, da zeleni čovječuljci to neće dopustiti, ali tko zna što Marsovci imaju na umu, pa se spremamo za sredinu rujna i pratimo razvoj događaji:

Od 16. do 20. rujna ove godine - to može biti razdoblje kada će se dogoditi nešto što će izazvati veliki krah i veliki kolaps. Možda može doći iz Amerike, iz SAD-a, nakon čega će uslijediti udar u Europi. To će kod nas izazvati neviđenu paniku na tržištima i u bankarskom sektoru.

Banke će se početi ponašati na potpuno drugačiji način, što će dovesti do kolapsa mnogih valuta. Tako će neke valute koje su se tradicionalno smatrale pouzdanima početi ubrzano gubiti svoju vrijednost. Ali nešto će se morati dogoditi u svijetu da se postigne takav učinak.

Početak će izgledati kao da će se srušiti nekakav međunarodni financijski stup vezan uz globalne financije. To će na neki način potkopati povjerenje mnogih banaka, što će u konačnici uništiti postojeći financijski poredak u Europi.

Financijeri će se tresti i to će biti doslovno. Kolaps i bankrot ovog velikog globalnog financijskog stupa (ne mogu ga imenovati...) bit će razorni. Kolaps ovog velikog stupa, koji će se pojaviti u Americi, uzrokovat će neizbježne neravnoteže, preokrete, a moguće i kolaps drugih manjih stupova također u Europi.

Sve će to izazvati potpunu financijsku paralizu: neke će banke obustaviti i zamrznuti rad, neke će se potpuno zatvoriti. Banke će se zatvoriti na određeno vrijeme kako bi zaštitile svoj kapital.

Pretpostavljam da će kolaps biti povezan s SAD-om, nakon čega će sve pogoditi Europu. Ali pravi učinak tsunamija dogodit će se u Aziji, zbog čega će neki govoriti o gospodarskom napadu. To će izazvati veliki kaos sa svime - s izvozom, s uvozom i tako dalje. Bit će nestašica mnogih stvari. Sve će se to nazvati povijesnim ekonomskim kolapsom, ali to će biti samo prva faza.

Druga faza će se sastojati u tome da se situacija počne smirivati, prije svega naglim smanjenjem životnog standarda ljudi. I premda će svi biti užasno ogorčeni bankrotom poduzeća i nezaposlenošću, ipak će se društvo sa svime time morati pomiriti jer ljudi neće imati drugog izbora. Svi će slegnuti ramenima, uzdahnuti i reći da je dio svijeta bankrotirao, rezultat je nedvosmislen i ništa se ne može učiniti.

Naša je zemlja sada u vrlo žalosnoj situaciji, jer kada je kuga počela, Poljska je bila, takoreći, sama i mnoge je odluke donosila sama. Ali kad dođe do kolapsa, mnoge će se zemlje naći u sličnoj situaciji i naći će se pred izborom: ili donositi odluke i nekako same djelovati ili šutke promatrati i čekati da se sve raspadne.

Kao rezultat toga, započet će niz ostavki vlada, uključujući i neku vrstu brze promjene američkog predsjednika. Ali svijet će nastaviti slijediti sudbonosni put, budući da ostavke nekih premijera neće mnogo pomoći – pokretački mehanizam puno je veći.

Kao što rekoh, ovaj kolaps će se nazvati ekonomskim napadom na neki dio svijeta, jer, iako će i SAD i Europa značajno patiti, prava katastrofa će zahvatiti Kinu, koja je zapravo i sama započela sadašnji ekonomski rat. I zato, kada se dim malo raziđe i tema ekonomskih sukoba bude iscrpljena, svijet će se suočiti s ogromnom prijetnjom pravog velikog rata. I najvjerojatnije će početi.

Na kraju 2018. godine, dok sam iznosio svoja predviđanja za 2019. godinu, rekao sam da će to biti posljednja mirna i sretna godina. Nakon toga počinje razdoblje od 3,5 godine koje će izazvati pravi kaos u svijetu. Dvije i pol godine su već prošle, pa je ostala zadnja i najteža godina. Počinje u rujnu, tako da sada imamo još samo mjesec i pol do dva da se svatko, koliko može, pripremi za sve i barem nekako financijski zaštiti.

izvor
https://thebigtheone.com/%d1%8f%d1%81%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d1%8f%d1%89%d0%b8%d0%b9-%d0%ba%d1%88%d0%b8%d1%88%d1%82%d0%be%d1%84-%d1%8f%d1%86%d0%ba%d0%be%d0%b2%d1%81%d0%ba%d0%b8%d0%b9-%d0%bd%d0%b0%d0%b7%d0%b2%d0%b0/

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno