Petak 27 Svibanj 2022

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Trebate li hitno pobjeći iz Ženeve?

24 Tra 2022
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Trebate li hitno pobjeći iz Ženeve?

Travanj 2022. godine obilježio je niz sličnih NLO događaja, koji se ukratko mogu opisati kao “spirale na nebu”. Najpoznatiji slučajevi su spirala nad Francuskom, nad Havajima i nad središnjim dijelom SAD-a , iako je ovih pojava bilo više i podaci se još uvijek prikupljaju.


Nitko, kao i uvijek, ne zna o čemu se radi, međutim, teoretičari zavjere imaju svježu ideju o tome i to je napisano u 9. centurionu, u 44. katrenu gospodina Nostradamusa:

Trčite, bježite svi iz Ženeve!
Saturn će promijeniti zlato u željezo.
RAYPOZ će uništiti sve protivnike
Prije invazije, nebo će dati znak

Počnimo s nebeskim znakovima, od kojih je posljednji za danas poravnanje Saturna, Marsa, Venere i Jupitera:

zen2

Počeo je 20. travnja i trajat će do ljeta, tijekom kojeg će se na liniju dodati i drugi planeti. Nemoguće je reći da se to nikada nije dogodilo od vremena Nostradamusa, međutim, fenomen je još uvijek prilično rijedak. Osim toga, same spirale na nebu također se mogu smatrati znakom.

Točno vrijeme pojave ovih spirala poznato je s točnošću plus-minus na dan, međutim, pojava svjetski poznate spirale u Norveškoj poznata je u roku od minute i ovaj put se čudno poklopila s lansiranjem Velike Hadronski sudarač u punom kapacitetu.

Kao rezultat toga, već 2009. godine predložena je verzija da su spirala i sudarač nekako povezani, ali to se nije moglo izravno dokazati. Ipak, u travnju 2022. nekako se poklopilo da je LHC nakon popravka ponovno počeo s radom, a od početka travnja tamo je lansiran novi protonski top - takozvani Linearni akcelerator 4. A moralo se poklopiti da je odmah nakon toga nebo su se rasplamsali vrtlozi svjetlosti.

Iako, naravno, nije 100% dokazana činjenica da je LHC taj koji stvara sve te spirale, ali LHC se nalazi u blizini Ženeve s koje, uz pojavu nebeskih znakova, srednjovjekovni prorok preporučuje trčanje vrtoglavom brzinom . Je li i ovo slučajnost?

Ne znamo koliko je vjerojatan takav niz podudarnosti, ali ako je interpretacija katrena točna, onda kada LHC dosegne jednu ili drugu razinu snage, Ženeva može pasti u crnu rupu iz koje će tada određeni RAYPOZ pojaviti se. Nad dekodiranjem ovog anagrama obožavatelji Nostradamusa mucaju mozak već 400 godina, ali za sada bezuspješno. Dakle, kad se ovaj RAYPOZ pojavi iz crne rupe, tada ćemo sve vidjeti, pa pratimo razvoj događaja.

izvor
https://thebigtheone.com/%d0%b8%d0%b7-%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b5%d0%b2%d1%8b-%d0%bd%d1%83%d0%b6%d0%bd%d0%be-%d1%81%d1%80%d0%be%d1%87%d0%bd%d0%be-%d0%b1%d0%b5%d0%b6%d0%b0%d1%82%d1%8c/

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno