Utorak 5 Ožujak 2024

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Pokreće li otkriće drevne svemiske arke tj svemirskog broda ogromnih dimenzija eskalirajući sukob u Ukrajini?

24 Velj 2022
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Pokreće li otkriće drevne svemiske arke tj svemirskog broda ogromnih dimenzija eskalirajući sukob u Ukrajini?

2022 02 24 150835

Dana 19. ožujka 2003., dva mjeseca nakon što sam napisao svoj prvi istraživački rad na temu “Potreba za egzopolitikom” , SAD je predvodio multinacionalnu koaliciju u Iraku. Brzo sam saznao da je pravi razlog invazije bio vrlo različit od deklariranog javnog obrazloženja — da se Irak zaustavi u razvoju oružja za masovno uništenje. SAD su nastojale preuzeti kontrolu nad 'zvjezdanim vratima' i drevnim klinopisnim tekstovima ispunjenim informacijama o izvanzemaljskim tehnologijama pronađenim u ostacima zakopanih sumerskih gradova.

Danas nam se govori da se ruska intervencija u Ukrajini svodi na zaštitu ruskih građana u istočnoj Ukrajini od bijesnih ukrajinskih ultranacionalista koje SAD ohrabruju. Pravi razlog je, opet, više o egzopolitici nego o bilo kojem od dvaju narativa koji dolaze s obje strane u sukobu koji se brzo pogoršava. Tvrdilo se da je drevna svemirska arka pronađena u Ukrajini, a Rusija želi uspostaviti kontrolu. Što su svemirske arke i zašto se odjednom nalaze u cijelom našem Sunčevom sustavu i na Zemlji, nakon tisućljeća mirovanja?

Na pragu smo egzopolitičke revolucije, gdje informacije o vanzemaljskom životu postaju mainstream. Svemirski teleskop James Webb upravo je postavljen i do srpnja 2022. počet će prenositi podatke o egzoplanetima. Očekuje se da će otkriti biosignature, što će probuditi dugo usnulu akademsku zajednicu da se inteligentni izvanzemaljski život može pronaći u cijeloj našoj galaksiji. Također, američka vojna i obavještajna zajednica stvaraju zajednički ured za istragu UAP-ova (tzv. NLO-i) kao odgovor na zakone Kongresa usvojene u prosincu 2021. Ovi UAP-ovi su službeno prikazani kao prijetnja nacionalnoj sigurnosti, čime se postavljaju temelji za vojni odgovor i povećana potrošnja. Može li to dovesti do lažirane invazije vanzemaljaca – nečega što se predviđa još od sredine 1990-ih?

Danas nas Artemidin sporazum i sve veća suradnja između svemirskih zapovjedništava bloka nacija predvođenih SAD-om vode u budućnost Zvjezdanih staza. Onaj u kojem će se otvorena ekspanzija čovječanstva u svemir odvijati na način koji se temelji na američkoj dominaciji i zapadnim vrijednostima, čime se sprječava da Kina postane vrhunska svemirska sila. Sklopljeni su dogovori s izvanzemaljskim organizacijama kako bi se priznalo vodstvo SAD-a jer čovječanstvo preuzima odgovornost za naš Sunčev sustav. Kako i zašto su SAD odabrane da igraju ovu ulogu?

U isto vrijeme kada su ovi sporazumi sklapani, velike flote drevnih izvanzemaljskih posjetitelja stigle su kako bi promatrale 'gradiranje' čovječanstva u galaktičkoj zajednici. Njihov dolazak pokrenuo je aktivaciju drevnih svemirskih arkova, koji nose tajne davno zaboravljenih civilizacija i tehnologija koje sežu unatrag nekoliko desetaka tisuća, ako ne i milijunima godina. Posjetitelji pomno prate kolektivni odgovor čovječanstva na otkriće drevnih arki. Hoće li otkrića arkova i utrka za njihovo kontroliranje dovesti do novog velikog globalnog rata ili povećane međunarodne suradnje temeljene na otkrivanju onoga što se nalazi? Je li otkriće drevne arke doista pokretač sukoba u Ukrajini?

 

izvor
https://exopolitics.org/is-discovery-of-an-ancient-ark-driving-the-escalating-ukraine-conflict/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno