Utorak 28 Lipanj 2022

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

NASA je potpisala ugovor s Vatikanom da pripremi umove za susret vanzemaljaca

25 Pro 2021
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

NASA je potpisala ugovor s Vatikanom da pripremi umove za susret vanzemaljaca

israel365news.com: Kako doznaje The Times, NASA je poduzela prilično čudan i neočekivan korak: svemirska agencija potpisala je ugovor s britanskim predstavnicima crkve u sklopu programa pripreme vjerskih vođa za otkrivanje izvanzemaljskog života. Kako izvještava The Times, NASA i druge svemirske agencije idu prema pronalaženju dokaza da život postoji izvan planeta Zemlje.

Velečasni dr. Andrew Davison, svećenik i profesor teologije na Sveučilištu Cambridge, jedan je od 24 teologa koji sudjeluju u NASA-inom programu u Centru za teološka istraživanja (CTI) svemirske agencije na Sveučilištu Princeton. Teolozi pokušavaju procijeniti kako će glavne svjetske religije reagirati na vijest o otkriću izvanzemaljskog života.

nasav2

Službeno, ova NASA-ina inicijativa povezana je s lansiranjem svemirskog teleskopa James Webb vrijednog 10 milijardi dolara, koji bi trebao biti lansiran ovog Božića. Teleskop će primijeniti vrhunsku tehnologiju za proučavanje svake faze kozmičke povijesti i Sunčevog sustava, te najudaljenijih promatranih galaksija u ranom svemiru.

Uređaj, koji podržava infracrvenu vezu, proučavat će širok raspon znanstvenih pitanja kako bi pomogao čovječanstvu da bolje razumije "podrijetlo svemira i čovjekovo mjesto u njemu".

NASA-in stručnjak rekao je za The Times: “Možda nećemo pronaći život 100 godina. Ili ga možemo pronaći sljedeći tjedan."

A sada Davidson, zajedno s timom drugih teologa, pokušava odgovoriti na pitanje: Je li Bog stvorio život u drugim dijelovima svemira? Ili: je li Bog poslao Spasitelja da umre za grijehe ljudi ili za grijehe tuđinaca?

Drugo pitanje koje britanski svećenici pokušavaju riješiti jest zahtijeva li otkriće izvanzemaljskog života da religije prepišu cjelokupnu povijest stvaranja u Postanku?

Davison se prijavio za program nakon što je razgovarao o tim pitanjima sa svojim studentima teologije, a zatim je proveo akademsku godinu na Sveučilištu Princeton 2016. u sklopu NASA-inog programa Social Impact of Astrobiology od 1,1 milijun dolara .

Šef CTI-ja Will Storrar kaže da je program tek počeo i da NASA želi "ozbiljna znanstvena istraživanja objavljena u knjigama i časopisima" posvećena "dubokom čudu, misteriju i značaju otkrivanja života na drugom planetu".

Prema Davisonovim uvjeravanjima, vodeće svjetske religije će vijest o otkriću vanzemaljaca prihvatiti "s lakoćom".

Komentar The Big The One Editoriala: Kada s vremena na vrijeme, poput drugih konspiroloških, ufoloških ili nybiroloških resursa, napravimo određene materijale posvećene skorom susretu sa zelenim ljudima, neki komentatori dotrčavaju do materijala i počnu pričati da su to sve gluposti,alternativaca i pseudo znanstvenika i da su autori materijala idioti.

No, kao što vidimo, još veći “idioti” rade u NASA-i i u Vatikanu, gdje se od najmanje 2016. spremaju svijetu predstaviti male zelene ljude. A moramo pretpostaviti da je tu već sve napisano i kako objasniti i što reći, pa će skeptici uskoro očekivati ​​velike promjene u svjetonazoru. Neki koji su slabi u mozgu ne mogu podnijeti ono što vide i poludjet će, kao što je bio slučaj s američkim Indijancima, koji su se prvi susreli sa Španjolcima.

Jedino nije jasno zašto NASA u svoj program nije uvrstila niti jednog od poznatih boraca protiv pandemije, budući da su, kako misle mnogi teoretičari zavjere, Marsovci i pandemija nekako povezani. Konkretno, Herbert Wells u "Ratu svjetova" sugerirao je da Marsovce može ubiti uobičajenu gripu. U tom svjetlu, NASA svakako mora poduzeti neke mjere kako bi zaštitila braću na umu, ali do sada nije bilo izvješća o tome. Možda će se pojaviti kasnije, kada će vrijeme razotkrivanja biti još bliže, pa pratimo razvoj događaja.

 

izvor
https://thebigtheone.com/nasa-%d0%b7%d0%b0%d0%ba%d0%bb%d1%8e%d1%87%d0%b8%d0%bb%d0%be-%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%ba%d1%82-%d1%81-%d0%b2%d0%b0%d1%82%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%bc-%d0%b4%d0%bb%d1%8f-%d0%bf/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno