Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Rover Curiosity je fotografirao mumificiranog humanoida

07 Pro 2021
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Rover Curiosity je fotografirao mumificiranog humanoida

Ekskluzivno što vam prikazujemo objavljeno je na kanalu ArtAlienTV i tiče se malog mumificiranog humanoida. Leži na marsovskoj zemlji i fotografirao ga je rover Curiosity. Slike je otkrio Lanny Gabor. Tko ih je objavio na svom Facebook profilu s raznim uvećanjima.

    mummia umanoide marte05 Pro 585x436                  

Fotografije koje je napravio Rover Curiosity pokazuju nevjerojatne detalje. Gabor u svojoj fotografskoj analizi pokazuje da mala figurica ima pojas i lančić oko torza. Također možete vidjeti karike lanca na sirovoj slici.

mummia umanoide marte Pro

Prema ArtAlienTv-u, to je mumificirana humanoidna mumija visoka oko 6 ili 7 inča (17 cm). Slično drugima koje su na tom području pronašli drugi istraživači.

Druga slika Curiosity Rovera prikazuje psa koji je pronašao istraživač Peter Lani. ArtAlienTv ima poboljšane slike koje prikazuju nevjerojatne detalje. Koristeći službene neobrađene podatke s rovera Curiosity. S namjerom da pokažu da su u granicama razumnog istraživanja i analize.

 

 


izvor
https://koroleffsov.ru/rover-curiosity-sfotografiroval-mumificirovannogo-gumanoida.html

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno