Petak 1 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

PODZEMNE BAZE NA ANTARKTIKU, ZA EKSPERIMENTE S LJUDSKIM GENIMA

25 Stu 2021
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

                                                   PODZEMNE BAZE NA ANTARKTIKU, ZA EKSPERIMENTE S LJUDSKIM GENIMA

Svih ovih godina znanstveni istraživači, arheolozi bili su fascinirani Antarktikom, njezinim vječnim ledom i iznimno hladnim okolišem. Istodobno, istraživanja NLO-a postupno se pomiču prema ovom kontinentu. Antarktika nije samo ledenjak, to je ogromna piramida skrivena duboko ispod ledenog pokrivača, sa dokazima drevne civilizacije. Postoje dokazi o NLO-ima, tajnim bazama itd. Misterij Antarktike obavijen je dugom rijekom povijesti. Vjeruje se da vanzemaljci grade podzemne baze na Antarktiku kako bi eksperimentirali s ljudskim genima.

   mappa base aliena                     

                                                                                          ULAZAK U UNUTARNJI SVIJET
Budući da je Antarktika oduvijek bila prekrivena debelim slojem leda, zadatak njegovog istraživanja je iznimno težak, što ga također čini prepunom misterija. Naravno, Sjeverni pol je isti. Doista, oduvijek se govorilo o ulasku na Antarktik u unutarnji svijet Zemlje. I da postoje tajne podzemne baze u kojima se nalaze druge vanzemaljske civilizacije.

2019., bivši časnik SEAL-a (specijalnih snaga američke mornarice) koji je tvrdio da je sudjelovao u tajnim misijama na Antarktiku 2003. godine. On je objavio vijest o postojanju strogo povjerljive podzemne baze na Antarktiku.

Tajna operacija u to vrijeme trebala je zaštititi skupinu znanstvenika. Koji su trebali ući u tajnu podzemnu strukturu u blizini ledenjaka Berdmore. Struktura se ističe zahvaljujući specifičnoj tehnologiji detekcije i predstavlja osmerokutnu građevinu. Samo manji dio je izložen, a većina ostataka je zakopana duboko u ledenjaku. Prvo su pronašli bazna vrata kopajući 15 metara pod zemljom s opremom. Na vratima su bili neki hijeroglifi koje prije nisu vidjeli.

città antica antartide

Zidovi ove zgrade morali su biti debeli od 6 do 10 metara. A zidovi i tlo izgledaju iznimno glatki, poput crnog bazaltnog materijala. Temperatura unutra je vrlo ugodna, od 20 do 22 Celzijeva stupnja, iako je vani minus 40 stupnjeva. U kombinaciji s vrlo lošim vremenom.

Prema doušniku, ova zgrada je doista otkrivena, a njezina lokacija zabilježena je još 1950-1960-ih godina. Ali ljudi, u to vrijeme, nisu našli način da uđu u njega. No, iako su ušli, uzeli su samo uzorke i fotografirali na ovoj razini. Ali nisu zašli duboko u zemlju, jer nisu našli prolaz ili vrata koja vode u dubinu.

                                                                                                   PODZEMNA BAZA
Prema doušniku, ova podzemna baza morala je pripadati vrlo drevnoj civilizaciji. O tome se može suditi po ravnomjernosti zidova i poda, kao i po hijeroglifima na vratima.

Vrlo mali dio sada je izložen zbog topljenja ledene ploče zbog globalnog zatopljenja. Osim toga, doušnik je otkrio nevjerojatnu tajnu. Jedan od njihove grupe, koja je dio znanstvenog tima, je hibrid vanzemaljaca i čovjeka. A ova tajna baza, zatvorena ispod ledenog pokrivača, nije proizvod ljudske civilizacije. Ovo je baza koju su na Zemlji izgradili vanzemaljci.

                                                                                    TAJNA BAZA ISPOD LEDENE KAPE
Kada je ova baza izgrađena i zašto je tu, odgovor je dao još jedan doušnik, također uključen u ovu tajnu misiju. Ušao je u tajnu bazu u različito vrijeme zahvaljujući osobi koja je objavila vijest. Tako je uspio proniknuti dublje u bazu i vidjeti nevjerojatnu scenu na djelu.

    Antartide NASA UFO11 Dec. 06   

Tamo je vidio brojne leševe određene vanzemaljske rase i ljudske hibride. I rečeno mu je da su ti leševi uzorci ljudskog genetskog eksperimenta. U to vrijeme držala određena vanzemaljska rasa na Zemlji. Civilizacija ove vanzemaljske rase je desetcima tisuća godina daleko nadmašila ljude u tehnologiji i biotehnologiji. Jedan od ciljeva stvaranja ove baze je provođenje genetskih pokusa na ljudima.

Ako je sve što je doušnik rekao istina, onda moramo revidirati povijest Zemlje. Dugoročno je možda bilo mnogo nepoznanica. Prije nekog vremena Rusija je u tajnom dokumentu otkrila da je na Antarktiku otkrivena baza vanzemaljaca. Ovo je vrlo napredna struktura, nedostupna modernoj civilizaciji.

Ali ako vanzemaljci doista grade podzemne baze na Antarktiku kako bi eksperimentirali s ljudskim genima. Gdje su sami vanzemaljci, zašto ne čuvaju svoje laboratorije?

 

izvor
https://koroleffsov.ru/podzemnye-bazy-v-antarktide-dlja-ehksperimentov-s-chelovecheskimi-genami.html

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno