Četvrtak 25 Travanj 2024

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Nibiru gura stvari naprijed prilagođavajući planove za suočavanje s pandemijom.

13 Stu 2021
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nibiru gura stvari naprijed prilagođavajući planove za suočavanje s pandemijom.

Uvečer 10. studenog 2021. godine stanovnici Japana bili su suočeni s još jednim prirodnim čudom novog vremena - zelenim meteoritom, koji je nedavno postao nekako neočekivano velik. A budući da takvih meteorita ima mnogo, nema potrebe da se fokusiramo na ovo:

Dakle, meteorit je neki vrlo čudan, čak bi se moglo reći i dva u jednom. Isprva je nebo obojio prekrasno zelenom bojom, ali onda je odjednom nebo postalo crveno. I iako je i ispalo lijepo, to se nikad ne dogodi.

Tradicionalno, meteori uvijek gore u istoj boji, ovisno o sastavu. Ako su slojevi pomiješani, tada se i boja dobiva nehomogena - svaki sloj gori svojim vlastitim svjetlima. I evo neke zeznute kombinacije. Tehnički, to je moguće za veliku stijenu promjera nekoliko metara, ali da je meteorit tako velik, vidio bi se čak i na Kurilima i Kamčatki. Stoga je ostalo potpuno neshvatljivo kako je takav višeslojni gost iz svemira formiran za zemlje i narode.

Tako, naravno, postoji još jedno objašnjenje za čudo:

 nibiru panika2    nibiru panika1  

Prva fotografija prikazuje malu crvenkastu mrlju na nebu, vidljivu golim okom, druga - također točku, ali uz korištenje snažnog nastavka na leći telefona. Ne liči na zvijezdu, niti na Mars. Ali što je to?

Kako sugerira autor fotografije, g. @reptilianplanet , ovo je ili Nibiru, ili jedan od njegovih mjeseci. Loše se vidi jer se nešto prska u atmosferu. Ali što se može raspršiti u atmosferu ako je zadatak raspršivača prikriti neki crveni svijetleći predmet?

Ne znamo točan sastav sadržaja spremnika u zahodima aviona, ali logično postoji nekakva fino raspršena smjesa koja ne propušta crveno svjetlo. A ako se takva smjesa zagrije na vrlo visoku temperaturu, tada će svijetliti crveno. Očito je to upravo ono što je meteorit učinio kada se spustio na visinu prskanja chemtrailsa. Tamo se ili aerosol zagrijao, ili je magla djelovala poput leće, pretvarajući zeleno svjetlo meteorita u crveno, koje je obasjavalo oblake.

Ako je teorija točna, onda slučaj u Japanu nije izoliran, a uskoro će biti dosta takvih dva u jednom meteora. Dakle, prema watchers.news , jučer je asteroid 2021 VC7 promjera do 14 metara proletio pored Zemlje na udaljenosti od 0,48 LD, odnosno meteorita Čeljabinsk.

To je 127. asteroid koji je od početka godine proletio pored Zemlje u krugu od 1 lunarne udaljenosti. Prije toga, 11. studenoga, posjetio nas je asteroid 2021 VY7 promjera 10 metara, prošao je na udaljenosti od 0,8 LD. A 10. studenog 2021. posjetio nas je VU4, koji je prošao na udaljenosti od 0,28 LD i također je imao promjer do 14 metara.

Tri asteroida u nizu, i to prilično velika, nekako su previše i vrlo gusta. Prošle godine ih je bilo 111, a ovdje do kraja godine ima još mjesec i pol, ali već 127. Stoga ne isključujemo da će poneki kamenčić pasti negdje u Atlantik.

Glavna stvar je da se povećava gustoće kamenja u svemiru blizu Zemlje i povećanje učestalosti izvješća o promatranjima nekih čudnih objekata u blizini Sunca na čudan način poklopilo u vremenu s pandemijom. I borba protiv pandemije je također vrlo čudna.

Globalisti kontroliraju svijet, kao što sada vidimo, prilično čvrsto. Imaju organizaciju koja je također na visini, sve zapovijedi velikih vrhovnih vođa izvršavaju se ispod stola. Dakle, ako bi globalisti postavili PLANIRANU zadaću tretirati svjetsku populaciju s krune, mogli bi to učiniti tiho i mirno, bez ekstrema i buke, što bi trajalo oko pet godina. Ali žure se, žure, a drva za ogrjev su polomili na svakom uglu.

To omogućuje da se misli da se globalisti žure - nešto oko čijeg dolaska su pogrešno izračunali vremenski okvir. Na primjer, astronomi na Antarktiku zeznuli su se oko 2025., a zatim su otrčali u ured i počeli pričati da će se sve dogoditi mnogo ranije. Kao posljedica toga, kampanja liječenja morala se dramatično ubrzati. I nastavlja se ubrzavati ogromnom snagom. Stoga se, očito, i Nibiru počeo kretati nekako brže, pa pratimo razvoj događaja.

 

izvor
https://thebigtheone.com

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno