Subota 4 Prosinac 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

PLEJADANCI - SAD, IRAN, AUSTRALIJA I DIPLOMATSKA AKCIJA.

13 Stu 2021
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

PLEJADANCI - SAD, IRAN, AUSTRALIJA I DIPLOMATSKA AKCIJA.

    plejdijanci1.2

Plejađani javljaju da se provode određene visoke operacije i da je uzaludan pokušaj izazivanja trećeg svjetskog rata. Tijekom operacije High Light Forces, nekoliko frontova je organizirano iza kulisa kako bi se neutralizirale krajnje sheme starih sustava. Ništa što oni rade ne može izazvati ovaj globalni sukob. Jer mnogo je više zemalja koje podržavaju mir nego rat. Narodi Zemlje znaju da ratovi ne vode nikamo, a to znaju i Plejađani, koji su u prošlosti doživjeli mnoge ratove. Izvještavaju da aktivno rade s raznim diplomatima na fizičkom planu i daju određene konkretne upute. Također upućuju uključene strane, "tjeraju" na povlačenje i predstavljaju ozbiljne protokole. A u slučaju nepoštivanja, aktivirat će se pravne radnje "Galaktičke federacije", neutralizirajući određene radnje. "Galaktička federacija" ima neograničene ovlasti za određene operacije za neutralizaciju djelovanja Zemljana. Stoga, koliko god projektila bilo usmjereno na jednu ili drugu stranu sukoba, globalni rat neće biti razriješen.

Naravno, mnogi se pitaju zašto se takva bombardiranja i granatiranja još uvijek događaju. A Plejadancima se žuri reći da bi čovječanstvo Zemlje, a posebno radnici sila svjetlosti, trebali znati da je energija starog galaktičkog rata prebačena na površinu planeta Zemlje prije tisuća godina. I naravno, nemiri se još uvijek događaju kao rezultat ove finalizacije i ozdravljenja planeta. Plejađani kažu da su ovdje da podrže uzdizanje i interveniraju kada stvari izmaknu kontroli, kao što je sada. Plejadanci traže mir, posebno radnici i ratnici svjetla. I o držanju energije mira i povjerenja. O tome se stalno obavještavaju čelnici Zemlje uključeni u ovaj proces. I u cijelom svijetu postoje plejadanske poruke i upute koje ne bi smjele djelovati na način da pogoršaju situaciju. Kažu da se sukob još više događa iza kulisa, a ono što čovječanstvo Zemlje vidi na površini je "naval" izrazito koncentrirane negativne energije. Kažu i da je situacija u Australiji također pod njihovom kontrolom te da rade na slabljenju i ravnoteži tamošnjih snaga. Mole sve koji čuju ili pročitaju ovu poruku da pomognu svojim stavovima o MIRU, LJUBAVI i SLOGU te da izbjegnu nepotrebne negativne rasprave ako ozdravljenje, uzdizanje i diplomatsko razumijevanje nisu cilj. Kažu da je, prvo, to točno onoliko koliko oni mogu reći, jer postoji toliko aktivnosti na fizičkom, plazma i galaktičkom planu. A ujedno, ovo je veliki trenutak ozdravljenja za cijelo čovječanstvo na Zemlji. Ovi sukobi, iako teški za one koji su izravno uključeni, također su znak da čovječanstvo više ne želi rat. Jer kada dođe do tih granatiranja, iza te buke čuje se vapaj za globalnim mirom. Mnogi ljudi koji su uključeni u ove napade su fizički i duhovno ranjeni, oni također vode ovaj težak put i odlučili su biti tu kako bi nekako bili otpor i zastava mira. Konačno, Plejađani traže da se nitko ne boji, bez obzira na strašne događaje. Zapravo, sve je pod kontrolom, dok svjetlo sve više osvjetljava tamne špilje i pročišćava staru energiju koju treba izliječiti. Doći će mir! Ne - već je ovdje!

   plejdijanci1.1

izvor
https://unworld.ru

 

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno