Četvrtak 28 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Kršćanska skupina najavila je da će Rim uskoro biti uništen. Panika u Italiji.

12 Lis 2021
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Kršćanska skupina najavila je da će Rim uskoro biti uništen. Panika u Italiji.

Jučer je na kršćanskom forumu christianityboard.com objavljena poruka prema kojoj je skupina kršćanskih mistika koja sebe naziva Shibboleth Group obećala skoru katastrofu otoka La Palme, nakon čega če uslijediti uništenje Rima:

Panika u Italiji: grupa je upravo objavila da će vulkan La Palma koji eruptira uništiti grad Rim.

Kažu da je vulkan biblijski plamteći mač koji se vrti u svim smjerovima i izazvat će globalnu katastrofu. Otok će se srušiti, ocean će ući u jezgru Zemlje i to će dovesti do uništenja mnogih zemalja. Pozivaju se na fatimsko proročanstvo:

„Vrh koplja, poput plamena, otvara se i dodiruje os zemlje. Zadrhti. Pokopane su planine, gradovi, mjesta i sela sa svojim stanovnicima. More, rijeke i oblaci izlijevaju se iz njihovih granica, prelijevajući se i donoseći sa sobom vrtlog kuća i ljudi u broju koji se ne može izbrojiti. Ovo je čišćenje svijeta koji je uronjen u grijeh. Mržnja i ambicija izazivaju razoran rat! "

Izvorni post iz grupe Shibboleth:

Grupa Shibboleth objavljuje da je vulkan La Palma u Bibliji opisan kao Plameni mač koji se okreće u svim smjerovima. Vulkan je mač koji će uništiti Rim, kako je opisano u Trećoj fatimskoj tajni, a njegova je svrha očistiti put za uspostavu Kraljevstva Božjega. Mnoge će zemlje biti uništene tijekom ovog događaja, spremite se. Dodatno ćemo dodavati informacije kako se događaji budu odvijali.

   ks2    

Treća Fatimska tajna je sedam zapečaćenih tajni, koju Vatikan pažljivo čuva, pa ne znamo ima li tamo izravnog spomena otoka, imenuje li se određeni datum. Ipak, našim čitateljima možemo malo razjasniti situaciju.

Prvo, poznata je poruka izvjesnog gospodina O'Regana koji je pola života istraživao Fatimu. Još 2017. u intervjuu za Daily Star Online rekao je sljedeće:

“Čini se da treća Fatimina tajna sugerira da najveća prijetnja Americi dolazi od budućeg mega-tsunamija koji potječe s Kanarskih otoka. Kad je Fatimina vidjelica, sestra Lucija, 1944. dobila uputu da zabilježi sadržaj Treće tajne, pokazana joj je vizija strašnog tsunamija koji je odnio bezbroj života nakon što se planina srušila. "

Drugo, u materijalu Prije smaka svijeta Vatikan će zaroniti u ponor, čitateljima smo govorili o studijama poznatog izraelskog rabina Alona Anave iz Safeda. Kao što je rabin rekao, u raspravi Sanhedrin 21a, Talmud piše da je, kada se kralj Solomon oženio faraonovom kćeri, anđeo Gabriel spustio trsku u more, oko koje se počela okupljati zemlja. Na kraju se tako pojavilo zemljište na kojem je kasnije izgrađen Rim. No, kako je zapisano u kabalističkoj knjizi Chesed L'Avraham (Abrahamova ljubaznost), prije kraja svijeta anđeo će izvući ovu trsku iz vode, nakon čega će Rim ponovno zaroniti u morske dubine .

Koliko se može suditi po činjenici, ono što se sada događa u svijetu koji je u potpunosti poludio nije daleko od Smaka svijeta, pa je moguće da će se strašno proročanstvo ostvariti upravo sada, a ne u tamo nekoliko godina.

Treće, kao što smo već privukli pozornost naših čitatelja, erupcija na La Palmi samo je mali vidljivi dio problema. Cumbre Vieja sada izgleda kao ledeni brijeg u plaštu, čiji je glavni dio negdje duboko unutra:

  bd750e91db9e

Ledeni brijeg u plaštu - u ovom slučaju ovo nije govorna figura, već stvarnost koja se naziva LLSVP, to jest velika područja s malom brzinom smicanja ( Velike pokrajine s malim posmičnim brzinama ) - ogromne planine i stupovi, kao bilo je, raste od jezgre prema kori:

Njihova je struktura slabo proučena, gdje i gdje ono što ide nije jasno, što je sadržano u tim "stupovima" također je nejasno. Poznato je samo da je tamo temperatura viša i najvjerojatnije ovi stupovi hrane perje, a jedan od gigantskih tokova iz ovih struktura nalazi se negdje u trokutu između Kanarskih otoka, Azorskih otoka i Italije:

     ezgif.com gif maker1   

U isto vrijeme, od početka seizmičke aktivnosti na La Palmi, i dno Sredozemnog mora i planine Atlas počele su se aktivno tresti, Etna je čak odjednom počela raditi:

 ks3   

U svjetlu gore navedenog, nije isključena neka vrsta kataklizme potpuno epskih razmjera, a Sredozemno more može se čak i lagano srušiti zajedno s Italijom i dijelom dna Atlantskog oceana, pa pratimo razvoj događaja.

izvor

https://thebigtheone.com/%d1%85%d1%80%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b8%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b0%d1%8f-%d0%b3%d1%80%d1%83%d0%bf%d0%bf%d0%b0-%d0%be%d0%b1%d1%8a%d1%8f%d0%b2%d0%b8%d0%bb%d0%b0-%d1%87%d1%82%d0%be-%d1%80%d0%b8%d0%bc/

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno