Četvrtak 28 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Baruchova proročanstva: o putovanju kroz vrijeme i vanzemaljcima

09 Lis 2021
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Baruchova proročanstva: o putovanju kroz vrijeme i vanzemaljcima

 Снимок 3 690x440.jpg  

Mnogi ljudi ne znaju ili su čak čuli za ovu proročansku knjigu. Ali Baruchova proročanstva sadrže zapise o putovanju kroz vrijeme i o vanzemaljskom satelitu koji kruži oko Zemlje. Možda ovaj izvanzemaljski satelit, Crni vitez?

To je zbog činjenice da su rukopisi prisutni u starogrčkom prijevodu Starog zavjeta. Nije uključeno u kasnije verzije kršćanske Biblije, osobito protestantsku.

Važnu ulogu odigrao je Baruch kao Jeremijin tajnik i predstavnik. Trebali su mu dati puna ovlaštenja da govori u ime svog gospodara i iznosi svoja stajališta; takav autoritet ukazuje na Barucha kao prirodnog urednika naše sadašnje knjige. Što je zapravo "Život i spisi" proroka.

Rukopisi poznati kao "Preostale Baruchove riječi" ili "Dodatak proroku Jeremiji" sadrže zapise o putovanju kroz vrijeme i satelitska opažanja. Kruženje oko Zemlje oko 600. pr

Putovanje kroz vrijeme
Prema dokumentima, 586. godine prije Krista, mladog Etiopljanina po imenu Abimelek poslao je prorok Jeremija iz Jeruzalema. Kako bi mogao izbjeći nadolazeće uništenje grada. Međutim, putem je neobjašnjivo zaspao. Nekoliko sati kasnije, kad se vratio u grad, imao je 66 godina.

Ovo će biti jedan od prvih zapisa o putovanju kroz vrijeme dokumentiranih u biblijskim tekstovima. To se dogodilo prije 2500 godina. Kako je ovo moglo biti? No, ovo nije jedina "čudna" zagonetka prisutna u Baruchovim spisima.


                                                                                  8 stvarnih slučajeva putovanja kroz vrijeme.

Vanzemaljski sateliti koji kruže oko Zemlje
Baruch također kaže da je vidio "veličanstvenu pticu koja promatra događaje na planeti". Prema njegovim riječima, „s vremena na vrijeme ova ptica raširi krila kako bi upila energiju sunca. A nakon leta bio je toliko umoran da je povukao krila. " Koja je ovo ptica? Vanzemaljski satelit u orbiti oko Zemlje od davnina ili predviđanje o satelitima koji se danas koriste?


                                                             Crni vitez je vanzemaljski satelit koji kruži iznad Zemlje 13000 godina.

Gledajući planet
Nije iznenađujuće što danas postoje sateliti na solarni pogon. Koji otvaraju i zatvaraju svoja "krila" kako bi upili sunčevu svjetlost. Ovi sateliti često igraju ulogu "promatrača" planeta. Prema piscu i producentu Giorgiju A. Zucalosu, jednom od najpoznatijih autoriteta za istraživanje NLO -a i tajanstvenu arheologiju. Baruchova proročanstva su neke od najboljih priča drevnih astronauta. To je zato što opisuju zanimljiva i zanimljiva iskustva.

Ovi zapisi mogu biti dokaz onoga što nam treba. Da je putovanje kroz vrijeme moguće i da vanzemaljci promatraju Zemlju tisućama godina.

izvor
https://koroleffsov.ru/prorochestva-varukha-o-puteshestvijakh-vo-vremeni-i-inoplanetjanakh.html

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno