Petak 17 Rujan 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Anomalije na nebu,Umjetno sunce, Nibiru, meteorit nad Norveškom i druga velika čuda.

25 Srp 2021
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Umjetno sunce, Nibiru, meteorit nad Norveškom i druga velika čuda.


U nedjelju, 25. srpnja 2021. godine, još jedan plavi meteorit pao je na Norvešku :Epicentar promatranja bio je u području Osla, gdje je sve bljeskalo i tutnjalo tako da se staklo treslo, ali, prema izvještajima, meteorit je viđen i stotinama kilometara od glavnog grada:

Najpoznatiji astronomi Europe okupili su se sada na hitnom summitu kako bi za zemlje i narode iznijeli objašnjenje o tome odakle je došlo to čudo i zašto je bilo toliko veliko (barem promjer metara), a u međuvremenu, ne ovise o državnim službama,te se raspravlja o još jednom video zapisu - video iz Indije za 20. srpnja:

india2

Iskreno, nikad prije nismo vidjeli nešto slično - nakon izlaska iza oblaka, Sunce se povećalo u promjeru pet puta, kao da ne postoji jedno, već dva, a ono manje je, recimo, bliže nama.

   5671eaa7b7e1

Nikada nismo vidjeli tako nešto da su se u vodi dogodile dvije refleksije Sunca, pa ipak, to se dogodilo:

Međutim, jedan od korisnika GLP-a danas je na forumu objavio vrlo zapanjujući video. Anomalija nije upadljiva, pa autor daje uvod u temu kamo trebate potražiti. Trebate pogledati oblake, koji kao da lebde negdje iza SUNCA:

Lažno sunce od Ramona Estebana Valdeza na Vimeu .

I ovo je samo dio čuda, jer u komentarima piše:

To sam već vidio, ali propustio sam snimiti i ovo je prvi put. Bilo je oko 8:00 sati kad sam otvorio prozor. Nebo je bilo oblačno, ali u oblacima je bila rupa i bilo je "sunca". Kad sam otvorio prozor, učinio mi se poput običnog hladnog jutarnjeg sunca s blagim sjajem i slabim zrakama koje su probijale oblake.

Nakratko sam zaboravio na sve, jer mi se kuhao zakuhao čajnik, ali nakon 15 minuta vratio sam se. Sunčev sjaj počeo je blijedjeti, zrake su nestajale, a sunce je postajalo, kao da je satensko. Nema sjaja, samo mrtvi ravni bijeli disk koji pluta nebom. Ali negdje između oblaka nalazio se RAZLIČIT izvor svjetlosti - kao što možete vidjeti na videu. Tada se iznenada oko sunca pojavio crveni oreol, koji nažalost nisam uspio zabilježiti.

Crvena aureola nije svijetlila, imala je metalnu teksturu i vrlo se brzo počela okretati oko bijelog diska, ispuštajući vrlo slab crvenkast sjaj. Povećao je brzinu rotacije, kao da pokušava "pokrenuti motor". Tada se crveni oreol prestao okretati i blijedio dok nije nestao. Bilo je otprilike poput anomalije koju je u 2:30 na video traci video snimio Richard Branson iz Virgin Galactic-a:

Autor videa vjeruje da je Sunce umjetni objekt kojim upravlja neka vrsta superintelekta, a u ovoj ili onoj situaciji čini se da nam AI učitava Sunce. Ne možemo pobiti niti potvrditi ovu izjavu, već ćemo samo vidjeti slike iz Engleske .

  111e7bfd549d

kao i s nekoliko drugih mjesta gdje je istaknuti svjedok Nibirua, gospodin @LordSTILL, bio lijen da naznači mjesto snimanja:

     7f9a7b66c5fb

  c073b1aeb354   fbb9d883a73f  

  Dakle, Nibiru, kao da ne postoji, alisve se više anomalija pojavljuje na nebu. Anomalije se događaju i na Zemlji, gdje je uobičajeni život slomljen i svijet postupno zapada u previdni kaos. Najvjerojatnije su ova dva trenutka, to jest Nibiru i pandemija, nekako nevidljivo povezani, a tijekom borbe protiv korone sada s povjerenjem možete pratiti približavanje nove zvijezde Zemlji. Kad borba protiv pandemije dosegne svoj vrhunac, tada će se Nibiru sve bolje vidjeti, pa pratimo razvoj događaja.

izvor
https://thebigtheone.com/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno