Ponedjeljak 25 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

U Iranu je eksplodiralo metalurško postrojenje. Uzrok događaja se pažljivo istražuje.

15 Lip 2021
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U Iranu je eksplodiralo metalurško postrojenje. Uzrok događaja se pažljivo istražuje.

Prema društvenim mrežama na Bliskom istoku, u noći na 6. lipnja 2021. godine u Iranu se dogodila još jedna neočekivana katastrofa koju je stvorio čovjek - metalurško postrojenje eksplodiralo je u gradu Zerend.

  ipm1              


Kad skladište municije ili skladište raznog vatrometa eksplodira u Iranu ili negdje drugdje, sve se može razumjeti - petarde se koriste da bi eksplodirale, iako se to ponekad dogodi u pogrešno vrijeme i na pogrešnom mjestu. Objekti za skladištenje nafte ponekad se zapale, što je također sasvim razumljivo - ulje dobro gori. Ali metalurško postrojenje! Tamo obično nema što eksplodirati, pa društvene mreže vrve od verzija.

Najpopularnija verzija pretpostavlja da su se roboti poslani iz budućnosti borili u metalurškom pogonu. Na primjer, John Connor poslao je Terminatora na vrijeme da razbije ajatolaha i spriječi Treći svjetski rat. No Skynet je za sve saznao i poslao branitelja u Teheran. Kao rezultat toga, roboti su se borili i uništili vrijedno poduzeće:


Međutim, ne može se isključiti da je kiborga poslala izraelska vojska.Tad se sve mijenja.

Postoji i verzija da je započela neka vrsta globalnog lošeg procvata, otkako su se eksplozije i požari u velikim skladištima i poduzećima nekako zakotrljali širom svijeta. Tako je jučer u Kini eksplodirala još jedno skladište, koja je, sudeći prema video zapisima, vrlo jaka explozija:

Od početka lipnja slični su požari zahvatili poduzeća SAD-a i Europe:

https://twitter.com/LoveWorld_Peopl/status/1401277246720118798


Uzimajući u obzir da od 26. svibnja do 10. lipnja svijet prolazi takozvanim koridorom pomrčina, možemo govoriti o nekakvim globalnim obračunima ili čak ritualima. Istodobno, uglavnom nisu gorjele čak ni tvornice, već skladišta gotovih proizvoda, stoga rituali možda nisu toliko ritualni koliko su usmjereni na postupno stvaranje deficita.

Prirodno, ne znamo potpunu pozadinu onoga što se događa, ali nekako je teško vjerovati u slučajnost, pa za svaki slučaj preporučujemo našim čitateljima da izbjegavaju posjećivanje industrijskih zona, velikih skladišta i bilo kojih skladišnih prostora do 10. lipnja. Najvjerojatnije će na takvim objektima uskoro biti više hitnih slučajeva
izvor
https://thebigtheone.com/%d0%b2-%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%b2%d0%b7%d0%be%d1%80%d0%b2%d0%b0%d0%bb%d1%81%d1%8f-%d0%bc%d0%b5%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%bb%d1%83%d1%80%d0%b3%d0%b8%d1%87%d0%b5%d1%81%d0%ba%d0%b8%d0%b9-%d0%b7/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno