Srijeda 6 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

2.travnja 2021. NASA-in satelit EUVI-A 304 snimio je masivan NLO.

14 Tra 2021
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

2.travnja 2021. NASA-in satelit EUVI-A 304 snimio je masivan NLO.

Dan kasnije, 3. travnja 2021. godine, drugi NASA-in satelit EUVI-A 284 snimio je isti NLO na istom mjestu u blizini sunca.

  2021 04 14 173238

Gledano iz različitih kutova kako su ih zabilježila dva satelita, nema sumnje da se radi o istoj letjelici.


Američka mornarica snimila je NLO-e u obliku "PIRAMIDE"; evo te snimke

2021 04 14 173514   

Godine 2019. američka mornarica fotografirala je i snimala NLO-ove u obliku "PIRAMIDE" evo te snimke. Ovo je samo dio priče i vizualnih dokaza koji se odnose na upade NLO

1. svibnja 2020. stvoren je povjerljivi informativni sastanak o prisutnosti NLO-a / UAP-a putem Ureda pomorske obavještajne službe (ONI). Oni koji su bili upoznati s brifingom, artikulirali su mi da je cilj de-stigmatizirati problem UAP-a i promovirati više prikupljanja obavještajnih podataka o upadima UAP-a i susretima s aktivnim vojnim rasporedima. Ovaj UAP-ov brifing nadogradio je prethodni informativni sastanak o ONI-u, generiran 18. listopada 2019. Oba su distribuirana na širokom rasponu platformi obavještajnih mreža.

Jeremy Corbell uspio je dobiti informacije u vezi s tim i drugim brifingima vezanim uz NLO - kao i - neklasificirane slajdove i neke od najintrigantnijih vojnih zarobljenih NLO-ovih snimaka koje je ikad vidio.

Kontekst oko ovog sadržaja važno je razumjeti - jer se njegova dokazna vrijednost najbolje pokazuje kroz leću provenijencije.

Želim da shvatite zašto su ti novi dokazi vrijedni vaše pune pažnje i zapitajte se jesu li ti UAP-ovi napravljeni na zemlji, a ljudi pilotiraju i kontroliraju ih ili ne.

Citat:

"Već imamo sredstava za putovanje među zvijezdama, ali ove su tehnologije zaključane u crne projekte i bio bi potreban Božji čin da ih se ikad izvuče u korist čovječanstva .... sve što možete zamisliti, mi već znamo kako da obavimo ..... sada imamo tehnologiju za odvođenje ET-a kući. " (Ben Rich - Lockheedov Skunk djeluje.)

izvor
https://ufosightingshotspot.blogspot.com/2021/04/the-us-navy-filmed-pyramid-shaped-ufos.html

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno