Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

U Čileu su dva znanstvenika registrirala elektromagnetske signale, tajanstveno zračenje i više nego čudne vibracije koje proizlaze iz dubina Zemlje.

04 Velj 2021
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U Čileu su dva znanstvenika registrirala elektromagnetske signale, tajanstveno zračenje i više nego čudne vibracije koje proizlaze iz dubina Zemlje. Podrijetlo ovih anomalija još je uvijek upitno, iako postoje, naravno, svakakve pretpostavke ...

24. svibnja 2003. predstavnici čileanskog Istraživačkog instituta za biofiziku (FICI) sa sjedištem u gradu La Matanza, naišli na neobične pojave ... Snimili su tragove radioaktivnog zračenja, mikrovalnih pećnica, kao i električne signale određene razine, plus vibracije koje dopiru odozdo, iz podzemlja. Istraživači Omar Hesse i Jorge Millstein rade 157 kilometara od glavnog grada, u Andama - na nadmorskoj visini od 2280 metara.
Koristeći ruski mjerni uređaj na području Nevado de Cachi, došli su do zaključka da signali nisu prirodni, već najvjerojatnije dolaze iz nekih strojeva ili mehanizama kojima upravljaju inteligentna bića.

  podzemna baza2       
"Vibracije jasno pokazuju da se neke aktivnosti odvijaju nekoliko kilometara od zemljine površine: izmjenični električni valovi ukazuju na prisutnost izvora energije", rekao je Hesse. "To bi moglo ukazivati ​​na prisutnost motora tamo." Inače, zona za testiranje nije izabrana slučajno: penjač Antonio Zuleta pokazao je na ovaj teritorij. Na četiri video kasete koje je snimio vidljiva su neobična, brza svjetla koja kao da "rone", odnosno u ovom trenutku zaranjaju u zemlju. "Morat ćemo se vratiti ovamo s osjetljivijim instrumentima i dubinama sonde", kaže Millstein. "Tada možemo dobiti preciznije podatke."
Međutim, usprkos neobičnosti otkrića, čini se da članovi FICI-a nisu impresionirani. Zašto? Jer već dugo znaju da je to jedno od područja maksimalne NLO aktivnosti, ili, kako oni vjeruju, vanzemaljske aktivnosti. Traka ove zemlje proteže se od La Pome do Kaiafatea i dugo je bila zanimljiva istraživačima iz cijelog svijeta. Bilješke penjača Zulete, kao i signali iz duboke Zemlje, koje su sada zabilježila dva znanstvenika, ukazuju da se ovdje radi o tehnologijama koje definitivno nisu zemaljske. U Andama nije otkriveno ništa novo, pogotovo jer već postoji mnoštvo činjenica - od Ekvadora do Mendoze", rekli su ljudi iz FICI-a. I što je znatiželjno: šef FICI-ja Pedro Romanyuk, jedan od najpoznatijih analitičara NLO fenomena i autor 20 knjiga na tu temu, ujedno je i jedan od najpoznatijih kontakata u Južnoj Americi. Dakle, za njega sve ovo također nije takvo iznenađenje.


izvor
http://ufo-online.ru/file_3363.html

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno