Nedjelja 3 Ožujak 2024

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Mala svjetlosna kugla pratila je automobil

06 Lis 2019
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Videozapis koji je dugo bio objavljen na Internetu tek je izašao iz Španjolske i izazvao nemir među ljudima koji ga gledaju, a poznato je da je video nastao u predgrađu Capilla del Monte (Argentina). Koliko znamo, ovaj se grad često nalazi u pričama lokalnih svjedoka NLO-a. Kao što sugerira ufolog Jaime Maussana, na ovom se području nalazi izvanzemaljska baza, zbog čega stanovnici ovog grada ovdje stalno promatraju leteće tanjire. Međutim, sada ne govorimo o vanzemaljskom brodu, već o neobičnoj maloj kugli koja je blistala jarko žutim nijansom i uporno pratila automobil lokalnog stanovnika po imenu Sele. Prema ženi, toga dana ona i njen prijatelj otišli su van grada.

 

sk2          

Cesta nije bila dobre kvalitete: bila je zemljana i neravna, zbog čega je trebalo voziti polako. U nekom trenutku Seli je postalo potpuno dosadno i tada je odlučila snimiti okolicu kamerom mobilnog telefona. I tek nakon što je žena htjela pregledati tada snimljeni snimak, pregledala je malu svjetlucavu kuglu koja je pratila vozilo. Prema Sele, tijekom snimanja ona ga uopće nije primjećivala.


Možda to nema nikakve veze s NLO-ima, a ova je lopta samo neka vrsta prirodnog fenomena. Međutim, lokalni ufolog Maussan tvrdi da je definitivno paranormalno. Također, specijalist je siguran da svjetlosna kugla nema odsjaj sa stakla automobila. O tome svjedoči činjenica da se neobični predmet kreće neovisno i da na njega nikako ne utječu pomaci vozila. Maussan skreće pozornost na ponašanje svjetlosne kugle: čovjek je primijetio da ga podsjeća na racionalno stvorenje koje je zanimalo neobičan prijevoz na četiri kotača koji se pojavio na tim prilično pustim mjestima.

izvor

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno