Srijeda 6 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Opet NLO pored ISS-a

11 Kol 2019
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

NASA-in šok: Tajanstveni 'NLO' viđen trenutak prije nego što je prekinuto video emitiranje uživo sa ISS-a.

Snimak navodnog NLO-a snimljen  NASA-inim kamerama kako lebde u blizini Međunarodne svemirske stanice (ISS) nekoliko trenutaka prije nego što je prekinut prenos uživo uživo, tvrde teoretičari zavjere.

Čini se da se u dotičnom video snimku vidi čudan svemirski objekt  s dvije noge koje lebde blizu ISS-a. Conspiracist Of Sound Mind and Body ponovo je snimio snimke prošlog mjeseca, prvobitno snimljene 2016. godine, na svom YouTube kanalu. U snimku je rekao: „Kao što vidite, u pozadini se nalazi  ogroman objekt.

 

Predmet je u potpunosti osvijetljen suncem i vrlo je teško ne primijetiti njegov bizarni oblik.

  ost1         

„Gledatelje je zatim udario zloglasni NASA-in plavi ekran, mi kažemo„ zloglasan “zbog broja puta koji se dogodi kada se vidi NLO.“

Teoretičari zavjere često traže znakove izvanzemaljske aktivnosti u službenim NASA-inim videozapisima i prijenosima uživo, mnogi vjeruju da je NASA video snimke namjerno prerezala.

Stručnjaci često ta viđenja opisuju kao plutajuće svemirske smeće i krhotine.

 Snimci su još jednom izazvali bijes zbog mogućeg postojanja života u svemiru.


izvor

 
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno