Srijeda 6 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Ufolog: NLO je stvorio uragan

07 Srp 2019
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ufolog: NLO je stvorio uragan

Scott Waring, tajvanski istraživač izvanzemaljaca, rekao je da su vanzemaljci namjerno stvorili uragan kako bi prodrli u podzemnu bazu nepoznatu zemljanima.

 

Nedavno je nezavisni bloger objavio video na društvenim mrežama sumnjivog sadržaja. Uspio je uhvatiti nekoliko neidentificiranih objekata u obliku tamnih sjena. Scott Waring, poznati stručnjak za ufologiju, nije mogao propustiti rastuću oluju  i analizirati je. Zaključci ufologa objavljeni na službenim stranicama. Prema njegovim riječima, tri NLO-a željela su tiho prodrijeti u podvodnu bazu, pa su stvorili uragan.Istraživač je primijetio da vanzemaljci mogu umjetno stvarati oblake, oluje, munje, tornade, pa čak i potrese. Vanzemaljci ne razmišljaju o ljudima i svojoj sigurnosti, Waring je siguran.


izvor

 
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno