Srijeda 6 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Nešto vrlo čudno se događa!

12 Svi 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nešto vrlo čudno se događa sa Zemljinim magnetskim sjevernim polom i nitko ne zna zašto

Ben Davidson iz Suspicious0bserversa nedavno je otkrio dokument CIA-e koji opisuje 12-godišnji ciklus katastrofalnih promjena polova u povijesti Zemlje. U suradnji s Davidsonovim naporima, znanstvenici su promatrali magnetske polove koji su se kretali neredovito tijekom proteklog desetljeća, s najvećim poremećajima koji su se dogodili nedavno. Zagovornici pomaka polova ukazuju na to da je zemlja zakasnila za zamjenu magnetnih polova. Počinjemo li sada vidjeti znakove sljedeće smjene polova, kako su izvijestili glavni izvori?

 

 zamjena polova 1     

Ovako izgleda pomak polova, prema deklasificiranom CIA dokumentu:Sunce prolazi kroz Mininovu, gdje baca velike slojeve vanjske površine, što rezultira destabilizacijom geomagnetskog polja na zemlji i drugim planetima. Masivni tsunamiji i potresi  bijesne  po površini zemlje dok se dvije milje velik tsunam naglo pokreče, premještajući ledene kape u njihove nove položaje na ekvatoru u roku od nekoliko sati. Atmosfera se također destabilizira, uzrokujući iznimno hladan visoki zrak koji se spusta na površinu, brzo zamrzavajući sve na svom putu. Kaos se konačno završava nakon otprilike 24 do 48 sati, ali zbog prašine koja okružuje sunce, vrijeme ostaje izuzetno hladno sljedećih deset godina.

Sljedeći članak pruža glavne točke podataka koje podržavaju teoriju pomaka polova
.Napomena: Pojam kataklizmičkog pomaka polova je neupitno alarmantan. Kako bi i trebalo biti. Ako je ono što je opisano u dokumentu CIA-e točno, ovaj događaj će u potpunosti preoblikovati lice našeg planeta. Ali to ne mora biti događaj na razini izumiranja. Tvrdim, ljudska rasa već posjeduje normalne tehnologije koje će nam omogućiti da preživimo. A ako se vjeruje tajnim zviždačima svemirskog programa, dostupna je tehnologija koja može sigurno prevesti cijelo stanovništvo sa Zemlje ako je to ono što je potrebno. Ti isti izvori također sugeriraju da postoje drevne civilizacije koje žive ispod površine, skupine koje su svjesne kataklizmičkih ciklusa i koje su riješile taj problem pod zemljom. Dakle, dok je ova priča uznemirujuća, ako je istinita, ona bi pružila još jedan poticaj masama zemlje da zahtijevaju potpuno otkrivanje svega što je bilo skriveno, osobito tehnologija za spašavanje života.

izvor
https://stillnessinthestorm.com/2019/01/something-very-strange-is-happening-to-earths-magnetic-north-pole-and-no-one-knows-why/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno