Utorak 14 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Misterije - Neobjašnjivo

Šta se dešava iznad CERN-a?

28 Pro 2015
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

nlo cern

   

POGLEDAJTE PA RECITE ŠTA STE VIDjELI: NLO prošao kroz portal iznad CERN-a za vrijeme eksperimenta

Grupa američkih turista koja je posjećivala oblast blizu CERN-a je uočila prilično neobičan fenomen.

CERN je istraživačka organizacija u Ženevi u Švicarskoj u kojoj se nalazi najveći ubrzivač čestica na svijetu. U tom ubrzivaču se sudaraju čestice na brzini bliskoj brzini svjetlosti, a naučnici na taj način pokušavaju da otkriju od čega  se sastoji svemir i kako je on nastao.

Međutim, ishod ovih eksperimenata može da iznenadi čak i znanstvenike iz samog CERN-a, a neki tvrde da bi ti eksperimenti mogli biti katastrofalni po čovječanstvo.

Izgleda da je CERN počeo da privlači čak i NLO-e s obzirom na to da se pojavio snimak na kojem se na nebu vidi neobičan vrtlog koji u sebe uvlači nekakav objekat i iznenadno nestaje.


Vrtlog je na početku prilično velik, ali postepeno počinje da se uvrće i nestaje. U jednom trenutku se na dnu snimka može uočiti čudna loptica svjetla koja podseća na NLO.

Nakon što NLO biva usisan u vrtlog, sve se vraća u normalu i vjetar prestaje da puše.


Neki analitičari tvrde da sudarač čestica u Švicarskoj uopče nije napravljen za ono što su zvanično rekli nego za ovo što se vidi na snimku.

preneseno sa
http://webtribune.rs/pogledajte-pa-recite-sta-ste-videli-nlo-prosao-kroz-portal-iznad-cern-a-za-vreme-eksperimenta/

 

 

 

 

Izgleda da, je, CERN počeo, da privlači, čak i, NLO-e s obzirom

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno